2009 Eylül Anneleri

yok aşkım şaka yaptım sevdiğime özledim diye takılıyrum..1 aydır yeni geldim eve..eh işte canım iyi diyeyim iyi olsun..sen nasılsın Halil İbrahim paşanın da doğum günü geçti sanırım aşı oldu demişsin..bendeki şans işte ne doğumlrda ne de doğum günlerinde topikteyim..doğum gününüz kutlu olsun Allah ım nice sağlıklı mutlu yaşlar nasip etsin inşallah..

mrb kızlar genelde gece girdiğim için siteye kimse olmuyor.hepiniz ve kuzularınız iyiidir umarım.
bugün dra gittim dr yumurtalık kisti var demişti daha önceki kontrolde bu kontrolde ise sorun yok ama sende pkos var dedi.şu an için bir sorun yaratmıyor.düzenli adet olduğum için sorun yokmuş.ama netteki arAştırmalarımda gelecekte seker hast.riski yada şu dönemde seker direncinin olan kişilerde görüldüğü yazıyor.bende gebelik sekeride çıkmıştı.gebelik sonrası kontrol yaptır demişti drum ama yapmadım.yani şeker hastası olma potansiyeline sahibim anladığım kadarıyla.bu sorunu yasayıp şeker testi vs.yaptıran varmı

slmlaar...ben bugün yoktum arkadaşlar..gezmelerdeydik tee :)...öyle yoruldum ve uykum var ki.. sze bi ii geceler diim dedim.. inşallah hepimiz deliksiz bi gece geçiririz..bizim veletler de deliksiz uyur inş...

hadi canlar, hepinize,hepimize ii geceler .......................

söylemem lazım içimde kalmasın ( sınavdan kaldım 15 gün sonra bi daha gircem üstüne üstelik hiç yanlış yapmadım sadece sanırım biraz fazla heyecan yaptım ( ayrıca komisyondan görevlilelrle yanımdaki hoca kavgada edince heycanlandım sanırım ( ya niye böyle zor olurki benim işlerim ( anlıcanız moralim çok bozuk neyse bi 5 ders daha vericekler inşallah bu sefer geçerim

hayırdır ne sınavı bu?

bugün pek kimse uğramadı..herkes gezmelerde sanırım....nerelere gittiniz bakemmm...biz hayvanat bahçesine götürdük bugün oğluşumu,başta ii geçti merakla baktı hayvanlara ama sonra uykusu gelince sapıttı...

günaydın bircan...iş bırakılırmı...ben haftasonu tmm yavrumla başbaşayım ama bir yanım da pazartesi olsada işe gitsem diyorum..benimde evde çok canım sıkılıyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…