2009 Eylül Anneleri

günaydın bircan...iş bırakılırmı...ben haftasonu tmm yavrumla başbaşayım ama bir yanım da pazartesi olsada işe gitsem diyorum..benimde evde çok canım sıkılıyor....

canım belki senin iş ortamın işinden kaynaklanıyor olabilir. ama benimki çok farklı aldığım parayla çocuğumndan ayrı kalmama hiç deymiyor bide benim çocuğum hafta içi hep annemlerde kalıyor ve uzak olduğumuz için 1 gün eve 1 gün annemlere gidiyorum çok zor geliyor hala alışamadım ev poyraz olmayınca bomboş sıkıcı geceleri uyuyamıyorum onun baombaoş beişiğini görünce hicdan azabı sekiyorum. annemin bize gelmeside imkansız her gün almamda imkansız

niye ya? ne oldu?

Oğluşum haftanın sadece 1 günü bizimle bazen cumdadan alıyoruz oda zor oluyor işimle evim aynı semtte ama annemler uzakta o yüzdende işten çık annemlere git ordan çocuğu al eve gel cumartesi kayınvalideme bırakıyor eşim sonra ben işte n çıkıyorum kayınvalideme orda telkrara eve hemde bu sefer çocuğun dengesi bozuluyor 3 ev arasında

günaydın :)
bircan sen işte sıkkın
ben evde

aynen Tülay. Eşimde bu sıra taktı sen işi bırakıp çocuğumuz evde olmayınca aramız zor düzelir diyor oda özlüyor haklı olara ve annemlere gelmiyor hafta içi çocuğu haftada 1 kez görüyor yani poyraz eve gelince görebiliyor

bize iş yerinde maaşımdanda memnun değilim işten çıktığımda geçen sene bile daha çok maaş alıyordum. 200 tl aşağısında alıyorum şimdi ve o kadar iş yapıyorum aynı işi yaptığımız insanlar kat kat fazla alıyorlar sinir oluyorum ortamda sinir bozucu patron huzursuz

evet bircan senin durumun bayaa farkliymış ben işyerinde rahatım çok şükür tek sıkıntım hiç bayan yok ..erkeklerlede her dk ne konuşacam zaten benim odam ayrı kendimi karentinada gibi hissediyorum..ama kırşehirde hiç tanığım arkadaşım yok evde olsam daha çok canım sıkılıyor..akşamdan akşama eymen zaten mahvediyor 11 de uyuduğu için bol bol vaktim de oluyor..

biz akşam çok erken uyuyoruz 3-4 gündür
sabahta 6,30-7 de kalkıyoruz işe gidicekmiş gibi
ben de geceleri mide ağrısından uyuyamıyorum 1 haftadır
halim perişannn

yok eymende aksine geç yatıyor sabahta uyanamıyor.uykulu uykulu emziriyorum .emerken uyuyor..sonra üzerini değiştir.yazık diyorum.ama gidip babannede uyuyormuş ev çok yakın

kolay gelsin valla..

günaydın herkese...

bircan yani poyraz annenlerde mi kalıyor hafta içi belirli günler... zormuş gerçekten... peki ne kadar uzaklıkta, yani arabayla alınamazmı en azından akşam geç saatte trafik olmayınca... nebiliyim gerçekten zordur ya, oğlunun olmadığı günler senin için. madem çalıştığıma değmez diyosun, ben olsam da işten çıkardım açıkçası.... ben sabahları 20 dakika arabayla rüzgarı anneme bırakıp 40 dakika yol katedip işyerine geliyorum. akşiamları tekrar 30 dakika annemlere gitmek sürüyor iş çıkışı, eve dönmek de 45 dakikayı buluyor. toplamda 2 saat arabada geçiyor günüm, ama eşim asla izin vermez annemlerde kalmasına rüzgarın, ama sizle annenlerin arası kaç dakika peki...

zeynepcim sınavı katbettiğine sakın üzülme, ben de yıllardır ehliyet cüzdanımda durduda ne olduki, iyi öğrenmen önemli olan. bu arada gökşene bayılıyorum ya, nasıl bebeğini emziriyor.....

kızlar amerikaya gitmiyorum. herşeyden önce hava durumu berbat oluyormuş, kabanlar giyiliyormuş ekim döneminde, eşimin konferansıda sabah 9 dan akşam 6 ya kadar sürüyor, gün içinde bizimle olamayacak, program bitince de türkiyeye geri döncez, yani yalnız gezerim ama pek de anlam ifade etmeyecek... eşimin yurt dışı gezileri senede iki kez oluyor genelde, daha uygun bir geziye katılırım, yazık günah eşimle olamayacağım birşey için 4000 tl ye yakın paramız gidecek.onun yerine eşime sipariş şeyler verecem.inanılmaz oyuncaklar var ya, türkiyedekinin üçte bir fiyatına, bol bol onlardan aldırcam....

h.g gülay, eylül

gülay sizin seyahat işi ne oldu karar verdinizmi?

bence de çok bircan işin ...ben bazen salonda uyuyakalıyorumda uyanınca soluksuz beşiğine koşuyorum oğlumun,yada uyanmayınca ben alışmışımya uyanmaya...üstünü örtüyom bakıyom öle yatıom

Canaım benim. 8de işş başı benim ve evimle işim aynı semtte olunca biraz zor. bide annemlere 2 vesait gidebiliyorum yani sabah 2 vesait çocuğu bırakıp tekrar işe gelemem o kadar zor ki zaten 8 de iş başı olunca hepten zor. akşamlarıda annemlere gidip çocğu alsam iş yerinden tek vesait çocuğu alıp eve 2 vesait gelmem saat 20:30 falan olur yani değmez... hemde ben harap olurum eve gel yemek yap sabah terar götür. böylede zor ama mesela pazar salı perşembe günleri annemde kalıyorum çok rahatım. cumarteside alıp eve getiriyorum. pazar tekrar geri götürüyorum. enim eşimde istemedi ama mecburdu oda işten çıkmıştı işsizdi ben bu işe başlarkan dünya kadar borç vardı ama hallettik şükür az kaldı

Tülay inanki cumartesi akşamları eve geliyor ya poyraz hiç uyumuyorum sürekli gözüm onda kalkıyorum terlemiş mi süt ısıtıyorum sonra izliyorum onu. evde olması huzur veriyor bana .inanınki cuma günleri ben yarın oğlum evde olucak diye heyecanlanıyorum. bide üstüne ben çocuğuma bu kadar hasretken ya pazar ya cumartesi illa kayınvalidemelre gidiyoruz yada çocuğu götürüyor eşim. sinir oluyorum. dün mesela kadın 12:30 da aldı çocuğu 15:30 getirdi gel hemen uyudu oğlum 18:00 de kalktı gün bitti zaten. sonra annemlere gittik Allahtan orda rahatım annemle parka götürdük onra eve geldik oyandık onunla sonrada yattık sabah işe geldim. eşimde şikayetçi çocuğu 1 kez görmekten ama cumartesi işten 18:30 da geldi 10 dk. durdu koşturdu maça Gs ve Buca nın maçı vardıya stadyumda neyse sonrada gece 00:30 da geldi tabiki çocuk uyumuştu. pazar 12:30 kadar gördü yani özleyen adam oturur çocuğuyla oynar sonrada bana caz yapıyor anlamıyorum. dün annesi çocuğu aldı oda koşturdu kahveye arkadaşlarına 18:300 da geldi bizi taksiye bindirdi gittik anneme

işiniz gerçekten çok zor allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…