günaydın arkadaşlar,
doğumgünümüz bittii..üzerimden kamyon geçmiş gibi oldu..
günaydın bircan...iş bırakılırmı...ben haftasonu tmm yavrumla başbaşayım ama bir yanım da pazartesi olsada işe gitsem diyorum..benimde evde çok canım sıkılıyor....
niye ya? ne oldu?
günaydın :)
bircan sen işte sıkkın
ben evde
Oğluşum haftanın sadece 1 günü bizimle bazen cumdadan alıyoruz oda zor oluyor işimle evim aynı semtte ama annemler uzakta o yüzdende işten çık annemlere git ordan çocuğu al eve gel cumartesi kayınvalideme bırakıyor eşim sonra ben işte n çıkıyorum kayınvalideme orda telkrara eve hemde bu sefer çocuğun dengesi bozuluyor 3 ev arasında
günaydın herkese
günaydın herkese...
bircan yani poyraz annenlerde mi kalıyor hafta içi belirli günler... zormuş gerçekten... peki ne kadar uzaklıkta, yani arabayla alınamazmı en azından akşam geç saatte trafik olmayınca... nebiliyim gerçekten zordur ya, oğlunun olmadığı günler senin için. madem çalıştığıma değmez diyosun, ben olsam da işten çıkardım açıkçası.... ben sabahları 20 dakika arabayla rüzgarı anneme bırakıp 40 dakika yol katedip işyerine geliyorum. akşiamları tekrar 30 dakika annemlere gitmek sürüyor iş çıkışı, eve dönmek de 45 dakikayı buluyor. toplamda 2 saat arabada geçiyor günüm, ama eşim asla izin vermez annemlerde kalmasına rüzgarın, ama sizle annenlerin arası kaç dakika peki...
h.g gülay, eylül
gülay sizin seyahat işi ne oldu karar verdinizmi?
bence de çok bircan işin ...ben bazen salonda uyuyakalıyorumda uyanınca soluksuz beşiğine koşuyorum oğlumun,yada uyanmayınca ben alışmışımya uyanmaya...üstünü örtüyom bakıyom öle yatıom
Tülay inanki cumartesi akşamları eve geliyor ya poyraz hiç uyumuyorum sürekli gözüm onda kalkıyorum terlemiş mi süt ısıtıyorum sonra izliyorum onu. evde olması huzur veriyor bana .inanınki cuma günleri ben yarın oğlum evde olucak diye heyecanlanıyorum. bide üstüne ben çocuğuma bu kadar hasretken ya pazar ya cumartesi illa kayınvalidemelre gidiyoruz yada çocuğu götürüyor eşim. sinir oluyorum. dün mesela kadın 12:30 da aldı çocuğu 15:30 getirdi gel hemen uyudu oğlum 18:00 de kalktı gün bitti zaten. sonra annemlere gittik Allahtan orda rahatım annemle parka götürdük onra eve geldik oyandık onunla sonrada yattık sabah işe geldim. eşimde şikayetçi çocuğu 1 kez görmekten ama cumartesi işten 18:30 da geldi 10 dk. durdu koşturdu maça Gs ve Buca nın maçı vardıya stadyumda neyse sonrada gece 00:30 da geldi tabiki çocuk uyumuştu. pazar 12:30 kadar gördü yani özleyen adam oturur çocuğuyla oynar sonrada bana caz yapıyor anlamıyorum. dün annesi çocuğu aldı oda koşturdu kahveye arkadaşlarına 18:300 da geldi bizi taksiye bindirdi gittik anneme
işiniz gerçekten çok zor allah kolaylık versin
öyle valla ama çok sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?