aynen filizcim çalışan biri için hele evde olmak da çok zor ama
yavrularımızn sevgisi herşeyi unutturuyor şükürler olsun ki...
Tülay inanki cumartesi akşamları eve geliyor ya poyraz hiç uyumuyorum sürekli gözüm onda kalkıyorum terlemiş mi süt ısıtıyorum sonra izliyorum onu. evde olması huzur veriyor bana .inanınki cuma günleri ben yarın oğlum evde olucak diye heyecanlanıyorum. bide üstüne ben çocuğuma bu kadar hasretken ya pazar ya cumartesi illa kayınvalidemelre gidiyoruz yada çocuğu götürüyor eşim. sinir oluyorum. dün mesela kadın 12:30 da aldı çocuğu 15:30 getirdi gel hemen uyudu oğlum 18:00 de kalktı gün bitti zaten. sonra annemlere gittik Allahtan orda rahatım annemle parka götürdük onra eve geldik oyandık onunla sonrada yattık sabah işe geldim. eşimde şikayetçi çocuğu 1 kez görmekten ama cumartesi işten 18:30 da geldi 10 dk. durdu koşturdu maça Gs ve Buca nın maçı vardıya stadyumda neyse sonrada gece 00:30 da geldi tabiki çocuk uyumuştu. pazar 12:30 kadar gördü yani özleyen adam oturur çocuğuyla oynar sonrada bana caz yapıyor anlamıyorum. dün annesi çocuğu aldı oda koşturdu kahveye arkadaşlarına 18:300 da geldi bizi taksiye bindirdi gittik anneme
aynen filizcim çalışan biri için hele evde olmak da çok zor ama
yavrularımızn sevgisi herşeyi unutturuyor şükürler olsun ki...
bircancım allah kolaylık versin ve yardımcın olsun canım bence eğer borçlarınızı falan hallettiyseniz ve maddi sıkıntınız yoksa bence ayrıl ve evde kendin bak çocuğa yazık günah onada sadece akşamlarıda olsa çocuk evinde olup anne babasını görsün onların yanında olduğunu sevgisini hissetsin benim ablamda kayınvalidesine bırakıyodu orda kalıyodu çocuğu hemde onların ev arasıda çok yoktu yani çok kızmıştım ablama çocuk kendi evinde kendi ortamında büyümeli bence benim fikrim böle heee çok istisna durumlar olur senin gibi gelip eve kimse bakamaz bırakacağın yer çok uzaktır ve maddi olarak gerçekten çalışmak zorundasındır ona bişey diyemem
kızlar annemi aradım şimdi
sonunda edanın ağzına bikaç lokma sokmayı başarmışlar
dün sabahtan beri hiçbişey yediremedik
çokk sevdiği üzüm muz şeftaliyi bile istemedi
hatta tükürüp irkiliyor tiksiniyormuş gibi
selam kızlar.. geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir.. moralim bozuk((
geçen perşembe Bade ye kan tahlili yaptırdık kontrol için fakat karaciğer enzim değerleri çok yüksek çıktı.normali en fazla 40 olması gerekirken 350 civarı çıktı .. dr o gün içtiği ilaçlardan, şu an geçirdiği bir hastalıktan yada makina bozuk olabilir dedi.. bu sabah takrar başka bir hastaneden kan verdik ama kadın resmen parçaladı yavrumun kolunu çok kızdım ama elimden birşey gelmedi.. öğleden sonra çıkacak sonuçlar dua edin bol bol...
selam kızlar.. geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir.. moralim bozuk((
geçen perşembe Bade ye kan tahlili yaptırdık kontrol için fakat karaciğer enzim değerleri çok yüksek çıktı.normali en fazla 40 olması gerekirken 350 civarı çıktı .. dr o gün içtiği ilaçlardan, şu an geçirdiği bir hastalıktan yada makina bozuk olabilir dedi.. bu sabah takrar başka bir hastaneden kan verdik ama kadın resmen parçaladı yavrumun kolunu çok kızdım ama elimden birşey gelmedi.. öğleden sonra çıkacak sonuçlar dua edin bol bol...
demet sağol canım inşallah düzelir iştahı
bahar biz de cumartesi vurdurduk aşısını
ateş falan yapmadı
benim basimdada var istahsiz velet cok iyi anlyioyrum ama erdenay yina dis cikariyor( azi)
bende merak ediyorum seker onlari birde ebruyuuuuukızlar kaç ssattir giremedim. ya bu arada kalıma geldi Ela ve GAmze yi merak ettim
kıyamam yaa
bu erdenayın dişten çektiğini kimse çekmedi valla
eda bu zamana kadar pek iştahsızlık yaşamadı
en fazla yemek miktarı olarak az yemişti
ama iki gündğr assla ağzına bişi sokamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?