2009 Eylül Anneleri

aynen filizcim çalışan biri için hele evde olmak da çok zor ama
yavrularımızn sevgisi herşeyi unutturuyor şükürler olsun ki...

aynen filizcim çalışan biri için hele evde olmak da çok zor ama
yavrularımızn sevgisi herşeyi unutturuyor şükürler olsun ki...

tabiki onların sevgisi zaten herşeye değer ben hafta içi 8-5 çalışıyorum oğluma evde kayınvalidem bakıyo kayınvalidemle iyide anlaşıyoruz çoğu ev işini o yapıyor ama yinde bazen keşke hep oğlumla olsun diyorum bazende iyiki çalışıyorum diyorum orta yolu yok galiba bu işin :))akannehir

kızlar haftasonu kaynıma kız bakmaya gittik ..kayınvalidem evde komşusuna kız çok güzel inşllh huyuda güzeldir..sümeyyeyi ilk gördüğümde hiç beğenmemiştim ama sonra huyuyla kendin sevdirdi. inşllh buda sümeyyenin bir huyuna çekse yeter dedi.. şimdi iltifatmı etti ne dedi anlamadım..bende inşllh o bende daha iyi olur hergün ona gidip gelirsiniz dedim..

bu arada eymenin ilk mantıklı kelimesi "al" oldu .kumanda yerde olsa hemen babaya veriri al der..mutfaktan gidip kaşık getiriyor onuda bana veriyor al al diye..iş bölümünün farkında yaniii

bircancım allah kolaylık versin ve yardımcın olsun canım bence eğer borçlarınızı falan hallettiyseniz ve maddi sıkıntınız yoksa bence ayrıl ve evde kendin bak çocuğa yazık günah onada sadece akşamlarıda olsa çocuk evinde olup anne babasını görsün onların yanında olduğunu sevgisini hissetsin benim ablamda kayınvalidesine bırakıyodu orda kalıyodu çocuğu hemde onların ev arasıda çok yoktu yani çok kızmıştım ablama çocuk kendi evinde kendi ortamında büyümeli bence benim fikrim böle heee çok istisna durumlar olur senin gibi gelip eve kimse bakamaz bırakacağın yer çok uzaktır ve maddi olarak gerçekten çalışmak zorundasındır ona bişey diyemem

aslında çalışmak zorundayım eşimin aldığı paar kendine yetmiyor ben azda alsam bir sürü şeyi ahllediyoruma ma ona göre boşuna çalışıyormuşum anlamadım gitti yani borçlar az kaldı ama işten çıksam gene borç olur her yere çok savruk. maşallah at yarışı idaası kahvaesi bitmediğindne beyimizin

kızlar annemi aradım şimdi
sonunda edanın ağzına bikaç lokma sokmayı başarmışlar
dün sabahtan beri hiçbişey yediremedik
çokk sevdiği üzüm muz şeftaliyi bile istemedi
hatta tükürüp irkiliyor tiksiniyormuş gibi

dişi mi geliyo acaba?
bizimde üst sağ yanı uç vermiş ama
kimbilir nezman patlıcak
kıyamam yavruma

selam kızlar.. geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir.. moralim bozuk((
geçen perşembe Bade ye kan tahlili yaptırdık kontrol için fakat karaciğer enzim değerleri çok yüksek çıktı.normali en fazla 40 olması gerekirken 350 civarı çıktı .. dr o gün içtiği ilaçlardan, şu an geçirdiği bir hastalıktan yada makina bozuk olabilir dedi.. bu sabah takrar başka bir hastaneden kan verdik ama kadın resmen parçaladı yavrumun kolunu çok kızdım ama elimden birşey gelmedi.. öğleden sonra çıkacak sonuçlar dua edin bol bol...

geçmiş olsun canım
inşallah makina bozuktur

tülay cumartesi dr a gittik
gelen diş var mı dedim yok dedi
o yüzden dişten değildir diye düşünüyorum ama belli de olma tabi

oyyyyyyyyyyy canim benim cok ama cok gecmis olsun insallah makina bozukdur suan seni cok iyi anliyorum .

gecmis olsun eda prensesede
baska hasta olan bebisler varsa onlarada cok gecmis olsun
kizlar nasilsiniz ne yapiyordsunuz
ben uykusuzlukdan olecem
erdenay dogru duzgun uyumadi gece

selam kızlar. geçmişe bakamıyorum tatil dönüşü işler çok yoğun
hüsniyecim inş bişey çıkmaz canım. ah öyle sağlıkçıları paralayasım geliyor benim ya. karşındaki de bebek sonuçta dimi az nazik davransan ne olcak.
biz de tatilden döndük. hiç gitmeseymişim iyiymiş yorulduğumla kaldım. ali efe yer değiştirmeyi ve kalabalığı sevmiyor. ne bişey yedi ne uslu durdu. kızlarla buluştuk onlar da gördüler ne kadar kuduruk bir oğlum var. huysuz keçi ya. biz aşılar için geciktik yarın doktor kontrolümüz var çarşamba günü de aşılarını vurdurcaz sağlık ocağında inş ateş yapmaz

benim basimdada var istahsiz velet cok iyi anlyioyrum ama erdenay yina dis cikariyor( azi)

kıyamam yaa
bu erdenayın dişten çektiğini kimse çekmedi valla
eda bu zamana kadar pek iştahsızlık yaşamadı
en fazla yemek miktarı olarak az yemişti
ama iki gündğr assla ağzına bişi sokamıyoruz

ay inş bizim de ateş yapmaz geriliyorum ben bu aşı muhabbetlerine. bakalım yarın öğleden sonra da doktor kontrolü var.inş kan aldırma vs muhabbeti olmaz. ffffffffff daha dayanıklı olmalıyım dimi ya
ali efe de tatil boyunca ağzına doğru dürüst lokma koymadı. gelince biraz da olsa düzeldi ama tam değil yine de ya. ha bu arada müşerref ve gamzenin elinden yediği meyveler ve esranın gazına gelip yediği sütlacı saymıyorum :)

kızlar kaç ssattir giremedim. ya bu arada kalıma geldi Ela ve GAmze yi merak ettim
bende merak ediyorum seker onlari birde ebruyuuuuu

canim belki bagirsaklari doludur kaka yaptimi bagirsaklari dolu olan bebekler yemek yemezmis
bol sivi verrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…