2009 Eylül Anneleri

ctesi de bizim kontrol var 20 gün önce gittiğimizde kansız çıkmıştı kan ilacı kullandık c.tesi yine kan alınacak inşllh düzelmiştir...pazarteside aşısı var yavrum nasıl dayanacaksa 1 gün arayla .geçen kan alındığında çok ağladı ama sonra pamuğa bakıp bakıp ağladığını farkettim pamuğu atınca sustu...psikolojik herhal

sağolun kızlar iyi dilekleriniz için.. eşim aradı kan tahlili çıkmış değerleri yine yüksek ama eskiye göre daha düşük.. okul çıkılı dr uğrayacağız bakalım o ne diyecek..

ya bizim doktor şimdiye kadar test falan istemedi. bu sefer de isteyeceğini sanmıyorum. hem istemesin oğlumun canı yanmasın diye dua ediyorum hem de merak ediyorum kan durumu nasıl diye. keşke kanı ben versem oğlumun canı yanmasa dimi :)

Bizim doktorda bakmış gözlerinin içine çok iyi demiş teste falan gerek yok demiş. aşı bizimkine pek dokunmadı ertesi günü biraz mızmızlandı ama ateş falan olmadı şükür

hüsniyecim geçmiş olsun , inşallah düzelir tatlım.... neden acaba, neden yüksekmiş, doktor hiç bahsettimi olabilecek nedenlerden....

baharım hoşgeldin, valla doğusu batısı türkiyenin heryerini gezdin anacım, maşallah sana....

bizim doktor kan tahlili yapıyor, bircan ya gözüne bakılarak anlaşılmazki böyle şeyler bence, bana biraz garip geldi yani.... rüzgarında kanı sınırdaydı.....

bizimde yaşı geldiği için kontrol amaçlı kan tahlili yaptırdık..ilk kanı devlet hastanesinde beş tüp vermemize rağman kadın çok güzel kan aldı..fakat bugünkü kadın resmen mahvetti çocuğumu. benim kucağımdaydı ben görmedim birkaç kere batırıp çıkarmış sonra içerde damar aradı falan.. ağlamaktan mahvoldu.. çok kötüydü ben bile ağlayacaktım. o kadını niye dövmedim diye hala hırsım var.. sonuçları almaya gidince şikayet edicam ama birde özel hastane olacak güya...

demet sana soracaktım tatlım, bizim kız hergün 1 kez kaka yapardı, dün 5 kez yaptı... acaba verdiğim avakadodan dolayımı, sindirimi sağlıyor ya, isalde değildi, normal kaka, ama kendisi kadar 5 kez yaptı, seni bilgilendirmişlerdir bu konuda doktorlar.....

meryem nerede, merak ettttimmmmmmmmm, sabahtan beri bekliyorum girsin diye.

gülaycım kendin izmirden olup erzurumdan koca bulunca böyle oluyor. ama sor hangisinden bişey anladın hiçbirinden. önümüzdeki yaz nasipse sadece tatil amaçlı çıkıp kendimi bir tatil köyüne atıp öküzler gibi yiyip camışlar gibi yatıp tatil yapıcam başka da şehir dışı yok.
bak sen anlattıkça gene atmaya başladı benim tepe tüylerim tınnn tınnn diye. ben olsam kesin dalardım kadına ya. hadi dalmadım diyelim kesin münakaşa ederdim kadınla. Allahım nasıl acımıştır kuzum kıyamam ben ona.

kızlar özel aşılarını yaptırdınızmı, bize 1 yaş aşısından sonra 3 hafta sonra dediler....

bir de bana doktor kızmıştı, 6 ayında genel kan tahlili yapılır, neden yaptırmadınız diye... o zaman biz 8. aydaydık. şimdi sanırım tekrar isteyecek.

şimdi ben yarın sabah aşısını yaptırıp öğleden sonra da doktora götürcem. kan tahlili isterse aynı gün mü iğne yicek oğlum. ay onun değil benim ateşim çıkar walla ya. ooof of

gülaycım olabilecek nedenlerin arasında grip nezle ateş gibi hastalıklarda kullanılan ilaçlar yükseltir dedi..Bade 15 gün öncesinde ağır derecede nezleydi o zman ilaç kullanmıştık bir hafta kadar.. ayrıca ağrı kesici kullanıldıysa onlarda yükseltirmiş calpol, minoset falan çünkü karaciğerde temizleniyormuş.. yada makine bozuk olabilir dedi o yüzden farklı hastanede yaptırdık .. karaciğerinde bir sorun olursa yorgunluk ve kakanın beyaz renkli olması gerekiyomuş allahtan bu belirtler bizde yok çok şükür Bade kıpır kıpır yerinde hiç durmuyo..yinede çıkışta net şeyleri dr söyleceke ..inşallah hayırlı birşeyler söyler.. yüreğim ağzımda bekliyorum

iyi geceler kızlar..
gülay möerak etmişsin baharcım da soylemiş durumu özetlemekde bana düştü:)
cuma işten dönerken bie haber yan komsuları vefat etmiş. ama sadece komsu değildi onlar için çok özel bir insan benımde çok sevdıgım onların deyimiyle komsu annelerı vefat etti. eşim kaynana kayınpeder hep birlikte cuma gecesı gıttıler. eşim c.tesi döndü. kaynanalar ne zaman dönecek bilmiyorum. annem umreden geldi ve hasta bu durudma onada kıyamadım ve rapor ayarladık. cuma iş başı yapıcam. ama yalana hiç gelemiorum gercekten hastayımç oğlum nezle olarak atlattı ama benım grıp galiba... ilaçta alamıyorum... hepiizi öpüyorumm

1. yediklerine bagli
  2. bol sivi tuketimi
  3. dis
  4. usutme (rengine bagli)
  5. yada bagirsaklarini temizliyor seker
erdenaydada oluyor o kadin bunlari siralamisdi sizinki galiba yedigine bagli.

hem gecmis olsun hemde basiniz sagolsun seker
bol sivi al nane limon iccccccccc

çok geçmiş olsun canım...

günaydınnn kızlar

bircancım allah yardımcın olsun canım işin gerçekten zor benım nacizane fikrim ben olsam işten çıkardım eşinin gözündede değeri yokmuş madem kendine yaparsın ne yaparsan bırak kendi ayakları üstünde durmayı ögrensın biraz yoksa bir ömür boyu arkasını toplarsın eşinin bırak sorumlulukalsın azcık yanlış anlama canımcım söledim diye çok üzüldüm gerçekten yaşadıklarına bide kıymeti olsa bari((

eylülcüm edanın yemediği gibi bizdede oluyo dişten yağızda yapıyo çıkcagı zaman genel iştahı olmasına ragmen o dönemlerde midesi bunalıyo yemekten ögürüyoooo

meryemcigime geçmiş olsun ayrıca başları saolsun............

hüsniyecim geçmiş olsun canım sizede yaşadıkalrını çok iyi anlıyorum
yağızda bundan 3-4 ay önce ishal oldugunda kan testileri kötü çıkmıştı kimi düşük kimi yüksek karaciger emzımlerı de ast değeri yüksekti ama kaçtı hatırlamıyorum şimdi hastanede dr da yoktu ogün bende sağlık ocagına götürdüm yolrumlaması için ordaki gerizekalı adam baktı sonuçlara akdeniz anemisi olabilir belki taşıyıcıdır üzülme diyo aklıma geldikçe deli oluyorum ben yolun ortasında eve gelene kadar başladım salya sümük aglamaya,eşim hemen iş yerındeki dr a gösterdi saçmalamış ne alaka hasta olabilmesi için bilmem hangi değerinin kötü çıkması lazımmış....ertesi gün çocuk dr una götürdüm sonuçları bir ay içinde antıbıyotık falan kullandımı dedi evet dedim normal değerler dedi calpoller bile etki ediyomuş dediğin gibi
velhasıl sizinde bişey çıkmaz canım benım çokk geçmiş olsun....

günaydın gülcancım, evet doktorları anlamak mümkün değil....

meryemcim geçmiş olsun. bende felaket hastayım. neredeyse 3 yıldır hiç hasta olmamıştım, şimdi gribim çok fena.....

demetcim teşekkür ederim , sanırım rüzgar ishal olmadığından yediklerinden dolayı kaka sayısı arttı.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…