ya bizim doktor şimdiye kadar test falan istemedi. bu sefer de isteyeceğini sanmıyorum. hem istemesin oğlumun canı yanmasın diye dua ediyorum hem de merak ediyorum kan durumu nasıl diye. keşke kanı ben versem oğlumun canı yanmasa dimi :)
gülaycım kendin izmirden olup erzurumdan koca bulunca böyle oluyor. ama sor hangisinden bişey anladın hiçbirinden. önümüzdeki yaz nasipse sadece tatil amaçlı çıkıp kendimi bir tatil köyüne atıp öküzler gibi yiyip camışlar gibi yatıp tatil yapıcam başka da şehir dışı yok.hüsniyecim geçmiş olsun , inşallah düzelir tatlım.... neden acaba, neden yüksekmiş, doktor hiç bahsettimi olabilecek nedenlerden....
baharım hoşgeldin, valla doğusu batısı türkiyenin heryerini gezdin anacım, maşallah sana....
bizim doktor kan tahlili yapıyor, bircan ya gözüne bakılarak anlaşılmazki böyle şeyler bence, bana biraz garip geldi yani.... rüzgarında kanı sınırdaydı.....
bak sen anlattıkça gene atmaya başladı benim tepe tüylerim tınnn tınnn diye. ben olsam kesin dalardım kadına ya. hadi dalmadım diyelim kesin münakaşa ederdim kadınla. Allahım nasıl acımıştır kuzum kıyamam ben ona.bizimde yaşı geldiği için kontrol amaçlı kan tahlili yaptırdık..ilk kanı devlet hastanesinde beş tüp vermemize rağman kadın çok güzel kan aldı..fakat bugünkü kadın resmen mahvetti çocuğumu. benim kucağımdaydı ben görmedim birkaç kere batırıp çıkarmış sonra içerde damar aradı falan.. ağlamaktan mahvoldu.. çok kötüydü ben bile ağlayacaktım. o kadını niye dövmedim diye hala hırsım var.. sonuçları almaya gidince şikayet edicam ama birde özel hastane olacak güya...
demet sana soracaktım tatlım, bizim kız hergün 1 kez kaka yapardı, dün 5 kez yaptı... acaba verdiğim avakadodan dolayımı, sindirimi sağlıyor ya, isalde değildi, normal kaka, ama kendisi kadar 5 kez yaptı, seni bilgilendirmişlerdir bu konuda doktorlar.....
meryem nerede, merak ettttimmmmmmmmm, sabahtan beri bekliyorum girsin diye.
iyi geceler kızlar..
gülay möerak etmişsin baharcım da soylemiş durumu özetlemekde bana düştü:)
cuma işten dönerken bie haber yan komsuları vefat etmiş. ama sadece komsu değildi onlar için çok özel bir insan benımde çok sevdıgım onların deyimiyle komsu annelerı vefat etti. eşim kaynana kayınpeder hep birlikte cuma gecesı gıttıler. eşim c.tesi döndü. kaynanalar ne zaman dönecek bilmiyorum. annem umreden geldi ve hasta bu durudma onada kıyamadım ve rapor ayarladık. cuma iş başı yapıcam. ama yalana hiç gelemiorum gercekten hastayımç oğlum nezle olarak atlattı ama benım grıp galiba... ilaçta alamıyorum... hepiizi öpüyorumm
iyi geceler kızlar..
gülay möerak etmişsin baharcım da soylemiş durumu özetlemekde bana düştü:)
cuma işten dönerken bie haber yan komsuları vefat etmiş. ama sadece komsu değildi onlar için çok özel bir insan benımde çok sevdıgım onların deyimiyle komsu annelerı vefat etti. eşim kaynana kayınpeder hep birlikte cuma gecesı gıttıler. eşim c.tesi döndü. kaynanalar ne zaman dönecek bilmiyorum. annem umreden geldi ve hasta bu durudma onada kıyamadım ve rapor ayarladık. cuma iş başı yapıcam. ama yalana hiç gelemiorum gercekten hastayımç oğlum nezle olarak atlattı ama benım grıp galiba... ilaçta alamıyorum... hepiizi öpüyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?