2009 Eylül Anneleri

geçmiş olsun cnm..bizimde ilk dişimiz çıkarken 38 olmuştu ateş ama sen yinede takip et..inşallah sadece diştir...

kızlar google earte girip eşimin kalacağı otelin yerini belirledim, sonra sokak görüntülerinden sokakları gezip mağazaları belirledim, sonra çıktıdan haritayı bastım yakın çevrenin ve dükkanları işaretledim, hangi dükkandan ne alacağını da eline resimli çıktı olarak verecem... artık bu kadar çalışmaya alsın getirsin dimi istediklerimi:)

Google Maps

google earth harika ya, yukarıdaki linki yapıştırıp adres kısmına girsenize, ne kadar net çıkıyor sokaklar. adamlar bu işi çözmüş ya.

sonra çıkan resmin üzerine tıklarsanız sağa sola dönüp diğer sokaklara gidebiliyorsunuz.....

bende asla kıyamama parama zeynep çok tutumluyumdur, asla indirim hariç alışveriş etmem sayılır, ama gidip gezmeye bayılırım....

esra bir önceki sayfalarda eşimin bebe bisküvisi tarifini yazdım , bak istersen....

çorba tarifi için sağol canım ya bende hep pirinçle yapıyodum bide terbiyeli hiç yapmamıştım oı yüzden tarif isteedim ama ben bide yumurta duymuştum sanki

maşallah amma mharetli kocan varmış yaa...keşke bizimkide öle olsa :)

hb canim erdenay suan uyuyor
canim bu corbayi yapsin yaninada et kaynatsin kucuk parcalara bolsun ruzgarin catali varsa catala batirsin ruzgar yesin corbasinida afiyetle icer erdenay oyle yapiyor yanindada tavuk haslama yaptim .

çorba tarifi için sağol canım ya bende hep pirinçle yapıyodum bide terbiyeli hiç yapmamıştım oı yüzden tarif isteedim ama ben bide yumurta duymuştum sanki

canim icinde yumurta var tarifinnnnnnnn

bende öyleyimdir o yüzden sezon sonu geldimi benim için çok iyi oluyo gidiyorum hepsinden ihtiyacıım doğrultusunda alıp geliyorum geçen sene gökşene kanzdan 15 ila 20 lira arasında 5 6 tane kazak ve badi türü şeylrer almıştım bu sene baktım sezonunda 40 ila 50 arasında :))

kredi kartı da kullanmam kendime hakim olamam diye :))

esra rüzgara ben bisküviyi tutturamadım, rüzgarın meyvesiyle ve sabah kahvaltılarında bisküvide koyuyoruz yediklerine, o da madem yiyor yaptığımızı yesin diyerek dün kendi denedi ve güzel oldu. ama rondodan geçirmek gerekiyor, çünkü sert oluyor, yani cici bebe gibi erimez sütün içinde.

rüzgar da çatalla yemeye bayılıyor ya...

esra amerikada bu fiyatlar malesef, türkiye'de değil....

rüzgar makarnayı seviyor, et ağzını sarıyor, söylemesi ayıp dün et verdim, ağzında geveleyip tükürdü... ancak içine koymam lazım ki yesin eti... ama yağlı balığı yiyor.

gördüm cnm..aldım çok saol..ben şimdi annemdeyim deniycem bakalım inş güzel olurda hazırlarını almam

Yaa amerikadamı bu fiyatlar ufffff.... Biz yazın ykmde wenice %70 ind. Yapmıştı öle 3 takım slmıştık sortlu tişörlü..5-10 liraya..valla param olsa nası manyak alışveriş yaparım var yaaaa..ama olmuo işte...bir maaşla anca boğaz...bide çocuk..

ben de kızartıyorum çok az, sonra parçalayıp evriyorum yada mikridalgada da pişirme poşetine domates havuç balığın filetosu su zeytinyağı biraz patates atıp pişiriyorum.... sonrada rondodan geçiriyorum...

Merhabalar,
tüm bebişlerin doğumgünü kutlu olsun...
bir süredir tekrar bakıyorum da buraya, hakkaten buranın muhabbetini sessiz izlemek de keyifli :)

hasta anne ve bebişlere de çok geçmiş olsun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…