merhaba arkadaşlarr...
Oğlum dün gece ateşlendi sabahta ateşi vardı. Işe yeni geldim 38.8 ateş dişe bağlı olabilirmi hiçbir hastalık belirtisi falan da yok. Hiç dişimiz de yok. Belki yarın hiç gelmem tekip ederim duruma göre dr ye götütürüm diye düşünüyorum viral bir enfeksiyonsa geçer..
maşallah amma mharetli kocan varmış yaa...keşke bizimkide öle olsa :)meraba kızlar,
esra sen sormuşsun galiba tarifi, eşim dpğaçlama yapmış.... Içine bir miktar irmik, irmik kadar pirinç unu, onların 3 katı kadar tam buğday unu ve kıvam için tereyağı ve tatlandırmak için pekmez... Onun dışında ekstra şeker yada sıvı yok. Açmış oklava ile, yarım cm den daha ince kare kare kesmiş. Bende onu rondodan geçirdim, çok güzeldi tadı, sertti ama önemli olan rondodan geçirince kullanabilmek... Gayet iyi olmuş, annem kullanmış sabah.... Umarım seninkide güze olur....
Ben de bir sürü şey beğendim gapten ve h&m'den. Renkli çıktıdan çıkarıp siparişlerini eline tutuşturcam eşimin, inşallah bulur abd'de.dükkanlar çok yakın çünkü kaldığı otele... Bizzat git kumaşlarına bak dedim :)
bütün bebişlere maşallah, boy kilo çok iyi.
demet hoş geldin, erdenay nasıl
rüzgarda 3 gündür tavuksuyuna şehriye çorbası ile mercimek içiyor... annem olmazsa bu çorbayı yapsın yarın.....
zeynep sende benim gibi alışverişi seviyosun galiba, eşim gidiyor valla içim eriyor ama göze alamadım gitmeye...
çorba tarifi için sağol canım ya bende hep pirinçle yapıyodum bide terbiyeli hiç yapmamıştım oı yüzden tarif isteedim ama ben bide yumurta duymuştum sanki
örgü elbiseyle bot 15 dolar, kaban 35 dolar, diğer çiçekli elbise 10 dolar....
Old navyden aldıracaklarım bunalr
sonra çıkan resmin üzerine tıklarsanız sağa sola dönüp diğer sokaklara gidebiliyorsunuz.....
Bende asla kıyamama parama zeynep çok tutumluyumdur, asla indirim hariç alışveriş etmem sayılır, ama gidip gezmeye bayılırım....
Esra bir önceki sayfalarda eşimin bebe bisküvisi tarifini yazdım , bak istersen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?