2009 Eylül Anneleri

Merhabalar,
tüm bebişlerin doğumgünü kutlu olsun...
bir süredir tekrar bakıyorum da buraya, hakkaten buranın muhabbetini sessiz izlemek de keyifli :)

hasta anne ve bebişlere de çok geçmiş olsun bu arada

oooooooooooooooooooo
bugun eski arkadaslar topige tekrar geliyor
gamma deniz ,ninooooooooo
yokmu artirannnnnnnnn
kizin nasil

bugünde rüzgar zor yemiş, hadi hayırlısı , inşallah eski halimize dönmeyiz.....

bu arada sizlerde yeme içme olayı nasıl?

reyhan güle güle , ben eşimi bekliyorum araba onda da.

güalycım yme içme olayı Bade hanımın demine göre değişiyo.. ben artık normal bizim yediğimiz her yemekten veriyorum.. pilavı, makarnayı ve salatayı çok seviyo.. oo onları yerken bende yemeklerini veriyorum.. son 15 gündür iyiyiz çok şükür.. birde kahvaltıda tanin helvasına bayılıyo ve kuru üzüm veriyorum çerez niyetine onu da seviyo tavisye ederim..

peki bade pilavı nesıl yiyor canım, önüne koyup o tanelerinimi yiyor elle, yada senmi veriyorsun... bizimkide salata ve makarnaya bayılıyor.

peki bade pilavı nesıl yiyor canım, önüne koyup o tanelerinimi yiyor elle, yada senmi veriyorsun... bizimkide salata ve makarnaya bayılıyor.

önüne koyuyuorum tabakla avuçlayıp yiyo.. tane tane de yiyo bazen.. keyfine kalmış.. tabi mutfak berbattt

bende kaçtım kızlar iyi akşamalr..

olsun tek yesin de canım, maşallah ona da. bana hiç pilav koymak gelmedi aklıma iyi fikir oldu bana... evet mutfağın pislenmesine göze alıp koyayım bend e:)

hoşçakal

slmmmmmmmm
hemen direk konuya dalıyorummm
gülay bu tahin demştin ya ben onun kremasını buldum böle ağır değil
epeydir koyuyorum kahvaltılarına yiyor
bende yediklerimizden ezip veriyorum artık...daha önceden de demiştim sanırım
normal pilavdansa bulgur pilavını daha raht yiyor oğlum domatesli olduğu için sanırım

dışarı gittik geldik açılalım die ama
böle içim sıkılıyo nedenseee 1-2 gündür depresyondamıyım ne:S

slm arkadaşlar
bugün doktora gittik bizde kan tahlili vs yaptırdık.
geçenlerde ana sağlıkta aşı yaptırdıktan sonra ateşimiz
çıkmıştı düştü iyi derken bidaha ateş oldu.
vücudumuz döküntülerle dolu, geçiyo dedi doktorumuz. ama çok huysuz
sürekli ağlıyo ve hergün başım ağrıyo bu yüzden.
odadan adım atmama izin bile vermiyo.
o kadar bunaldım ki anlıyosunuzdur eminim beni.
ana sağlıkta herşeyi yanlış yapıyolar
özel aşı yok diyolar meğersem varmış.
bi daha gitmicem tam rezillik bizim burdaki ana sağlık.
neyse; inşallah hepiniz iyisinizdir.
hepinizi çok seviyorum.yavrularınıza ve kendinize çok iyi bakın.

tülaycım tahinin kreması nasıl oluyor acaba marka varmı canım...

bu arada ben de yediklerimizden ezip hafifte sulandırınca yiyor, ama mesela kaşıkla bulgur pilavı versem yiyemez... ama mesela sütlacı çok güzel yiyor bol pirinçli... sıvı olması lazım içinde yani...

filizcim geçmiş olsun canım.

merhaba ızlar bn çook uzun zaman önce yazmıştım 1 eylül doğumlu oğlum var..aranızda özel su çiçigi aşısı yaptırmayı dişünen varmı 15. ayda galiba..kan damlasından sonra sayım yaptırdınızmı??

merhaba kızlar cumartesi günü kızıma dogum günü yapcam basit bişi ama anı kalsın die işte onlarla ugraşıyodum koşturuyodum bizimde 13.ayda su çiçegi var özel aşı 65tl ben yaptırcam daha rahat atlatıyo hastalıgı ateşlenmiyomuş fazla yoksa havale geçiren bebek çok olmuş hemşir mutlaka yaptır dedi

buarada maşallah kızlar zeyneb ada herşeyi yiyo ensevdigide benle bol soganlı bulgur pilavı yemek kaşık şakık yiyo vermeyince aglıyor kilo alımı buay iyiydi 500gr almış 8530du 9160olmuş maşallah

mrb kızlar akşam kkya girince pek kimse görmüyor sorularımı sanırım genelde cevaplanmıyor.artık hiç zamanım olmuyor gündüz girmeye.size bir sorum var
biz sağlık ocağında 1 yas aşısı olarak bu ay sadece kkk aşısı yapıldı.zatürre aşısı için 1 ay sonraya gün verdiler.sizinde aynı şekildemi yapıldı.yoksa uygulamadan uygulamaya farkmı var
grip aşısı yaptıracak varmı?kkk aşısından ne kadar sonra yaptırabiliriz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…