2009 Eylül Anneleri

salihacım zatüre ve kkk yapıldı bize 1 yaşında, özel olarak su çiçeği ve hepatit a yaptıracaz, 1 yaşından 3 hafta sonra. aşı takviminde yapılması gerekiyor diye gözüküyor, ama o bölgede uygulama farklı olabilir belki

slm canim zatürre asisini en son ne zaman oldu?cünkü batuyada yapmadilar 4 hafta sonra dediler.sanirim en az 3 ay ralikli olmasi lazim.eger öyle diyolarsa öyledir bence..

slm canlarımm hiç girmeye fırsatım olmuyor işe başladım hayatım allak pullak oldu... kuzumu kimselrle paylaşamazken şimdi ellere bırakıp çıkıyorummm...el derken eltim bakıyor şimdilik sonra kayınvalidem bakıcak offf alışmak çok zor alışmadım tabiki okuldada okadar yoğunumki saat 1 de

ahh yaa ne oluyo yazamadımm..
öğlen 1 de okulda oluyorum akşam 5.30 da çıkıyorum kuzum resmen üstüme atlıyo beni çok özlüyo emdiği için dayanamıyoruzz yarın zümre toplantısı var valla dedim müdüre bebeğimde gelicek diye..off inşlhh alışırımmm bu maratona...heerkesi çook öpüyorummm.............

ahhhhhhhhh canim benim kiyamam ya
allahin iziniyle alisirsiniz canim bebegin bak gune seninle berabe r basliyor
herseyin hayirlisi olsun canim

sabah sabah sıkıntımı sigaranın geçirecegini düşünme acizliği yaptımmm
böwwww ne igrenç bişeymiş yıllarca nasıl içmişim(((

evet eylül ya 3-4 kez anca çektim o da zorla :)))iyi iyi kaka şey o

yağızı uyuttum gidimde içerdeki küçük bebeklerınde kahvaltısını hazılrayım(((

günaydın herkese,

ay bende zamanında bir tane ieçyim dedim üniversite yıllarında ama yarıma varmadan atmıştım... Allahtan içmemişim, eşimde ağzına hiç sürmemiş, kesinlikle benle birlikte olmazdı çünkü

günaydın kızlar...

burayı çok özlemişim aylardır netim yoktu..şükür geri geldi...okullar açıldı...beni unutanlar için yazayım...:):)..face de tanıyan vardır ama ....adım esin..26 yaşındayım :):)...2 oğlum var...büyük oğlum 2.sınıfa başladı okul maratonumuz da başladı...ikinci oğlum eymen..şu an evi dağıtmakla meşgul..:):)...

günaydın kızlarrrr... hişt ne sigarası duymıyım bidaha gülcannnn... hamilelikten önce günde 1 paket içen ben şuanda kokusuna bile tahammül edemiyorum.
ali efe dün çok mızmızdı. akşam misafirliğe gittik oraya kadar pek bişey yoktu. gece kırk kere uyandı ağlayarak. ilk yatırışımızda battaniyede salladık eşimle. 1 saat sonra uyandı battaniyeyi gösteriyo uyanık. kollarım uzadı artık sallayamam dedim ortalığı yıktı. neyseki avutcak bişiler bulduk ağlama nöbetini çok uzatmadım. ama nasıl bir ağlamak komşular demiştir çocuğu dövüyorlar diye sabah ta ağlayarak uyandı mızzzz mızzzz yemek istemiyor hiçbirşey istemiyo. nazar değdi sanırsam

ya bizimki de öyleydi..dün akşam doktora götürdüm..boğazı kızarmış..ateşi vardı..
hava değişikliğinden dolayı bütün çocuklar hastaymış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…