mrb kızlar akşam kkya girince pek kimse görmüyor sorularımı sanırım genelde cevaplanmıyor.artık hiç zamanım olmuyor gündüz girmeye.size bir sorum var
biz sağlık ocağında 1 yas aşısı olarak bu ay sadece kkk aşısı yapıldı.zatürre aşısı için 1 ay sonraya gün verdiler.sizinde aynı şekildemi yapıldı.yoksa uygulamadan uygulamaya farkmı var
grip aşısı yaptıracak varmı?kkk aşısından ne kadar sonra yaptırabiliriz acaba?
ahh yaa ne oluyo yazamadımm..
öğlen 1 de okulda oluyorum akşam 5.30 da çıkıyorum kuzum resmen üstüme atlıyo beni çok özlüyo emdiği için dayanamıyoruzz yarın zümre toplantısı var valla dedim müdüre bebeğimde gelicek diye..off inşlhh alışırımmm bu maratona...heerkesi çook öpüyorummm.............
sabah sabah sıkıntımı sigaranın geçirecegini düşünme acizliği yaptımmm
böwwww ne igrenç bişeymiş yıllarca nasıl içmişim(((
günaydın kızlarrrr... hişt ne sigarası duymıyım bidaha gülcannnn... hamilelikten önce günde 1 paket içen ben şuanda kokusuna bile tahammül edemiyorum.
ali efe dün çok mızmızdı. akşam misafirliğe gittik oraya kadar pek bişey yoktu. gece kırk kere uyandı ağlayarak. ilk yatırışımızda battaniyede salladık eşimle. 1 saat sonra uyandı battaniyeyi gösteriyo uyanık. kollarım uzadı artık sallayamam dedim ortalığı yıktı. neyseki avutcak bişiler bulduk ağlama nöbetini çok uzatmadım. ama nasıl bir ağlamak komşular demiştir çocuğu dövüyorlar diyesabah ta ağlayarak uyandı mızzzz mızzzz yemek istemiyor hiçbirşey istemiyo. nazar değdi sanırsam
esin bircan hg kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?