2009 Eylül Anneleri

baharcım reyhacım geçmiş olsun...

esin sende hoşgeldin tekrardan aramıza..

evet hava değişikliği zorlayacak çocukları, baksanıza ben bile 3 gündür salya sümük geziyorum....

gülay teşekkür ederim. üstünü nasıl örteceğimi düşünüyorum ben yaaaa. uzun kollu giydiriyorum ama üşüyor gibi gelior gece. serin oluyor baya çünkü. tulum alıp giydirsem terler mi şimdiden? üstünü örtünce uyanıp ağlıyo sıpa.

slm kızlar.bu gün işyerindeki çaycı byan yok ve burdaki tek bayan olarak müdürlerin çay servisini ben yapıyorum..eymen zaten gece boyu 4 defaya yakın ağlayarak uyandı..sabahta 6.30 uyandı mecburen kalktım kahvaltı hazırladım kocamada ..yani kocam açışından güzel bi başlangıç oldu inşllh alışmazlar..

baharcık bende gecelerin kalkıp eymenin üzerini örtüyorum ama o kadar dönüyorki battaniye sarmaş dolaş oluyor sinirleniyor. uyku tulumunda nasıl olur bilemeyecem ..

baharcık bende gecelerin kalkıp eymenin üzerini örtüyorum ama o kadar dönüyorki battaniye sarmaş dolaş oluyor sinirleniyor. uyku tulumunda nasıl olur bilemeyecem ..

ya ali efe uyanmadıkça ben uyanıp üstünü örtemiyorum öyle bir sıkıntımız var. eğer her üstünü açışında uyanığ örtmeye kalkarsam gece en az 25 defa uyanmam gerekiyor. haftasonu tulum alıcam bi de onu deniyim bakalım. olmadı kaloriferlere kuvvet dicez napalım

baharcım reyhacım geçmiş olsun...

esin sende hoşgeldin tekrardan aramıza..

evet hava değişikliği zorlayacak çocukları, baksanıza ben bile 3 gündür salya sümük geziyorum....

teşekkür ederim Gülay cım..

bu arada ben eymene aptamilin junior devam sütünü arada da az da olsa inek sütü veriyorum..Siz ler neler veriyorsunuz?..

Hava olarak buralar çok sıcak biz hala üstü açık yatıyoruz..örtü örttüğüm takdirde uyumuyor ağlıyor..

esin ben de hala bebelac veriyorum normal süte geçicem bu haftasonu. normal sütü sadece kahvaltısında karışımını hazırlarken koyuyorum şuan.

bende eymene pınar devam sütü aldım içmedi..sonra doktor kjansız diyince ben aptamil aldım onuda içmedi..nasıl alıştıracağımı bilemedim ..aç karnınada verdim uyu sersemiyken denedim yok.hatta tam uyanmamışken verdim gözünü açtı yüzüme sütü tükürdü tekrar uyudu..sizler nasıl alıştırdınız

benimki günde 1 litre içiyordu neredeyse pınar ilk adım ama taile gittik 1 hafta kullanmadım, sütü bıraktı, neyse yemeklerini tam yesin sorun değil. ben sabah kahvaltısının içine ve meyvelerine aptamil 3 ü katıyorum toz olarak.

ben de alacam baharcım uyku tulumu, gece üstünü örtüyorum uykusunda gözleri kapalı benle kavga ediyor, örtüyü eliyle çekiştiyor örtme diye, en mantıklısı uyku tulumu.

valla berende cok fna uyuyo resmen yatagin icinde takla atiyo
deneyin bakalim su tulum ise yararmi burda yok oyle seyler
bebekler dayanikli olsun diye kisin bile sortla gezdiriyolar

aslında bende dayanıklı olmasından yanayım benim eşim çok hasssastır .hemen hasta olur.onun gibi olmasından korkuyorum.eşimin cebinden antibiyotik ve vitamin eksik olmaz..

slm :))

bizimde uyku tulumuna kesinkez ihtiyacımız var malesef şimdilik tulumla yatırıyorum ve odasının peteğini açtım evimiz çok soğuk olduğu için

slm zeynepcim nasılsın gökşen nasıl..direksiyon sınavı derslerin başladımı..bizde dün araba aldık ama daha direksiyona geçme fırsatım olmadı akalım haftasonu inşllh

arabanız hayırlı olsun kazasız belasız günlerde bolbol gezin inş.
yemeğe gittim geldim kimse yazmamı doğru dürüst. ffffffff yine sıkıcı birgün yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…