2009 Eylül Anneleri

sümeyye cim ben direksiyon sınavına girdim onca kişi içinden sadece ben kaldım sebebini hala anlamış değilim araba istop bile etmedi arkadaki görevlililerle yanımdaki hoca kavga ettiler arada sanırım ben kaynadım ( 3 ders daha alıcam haftaya pazar yine giricem sınava inşallah bu sefer geçerim

arabanız hayırlı uğurlu olsun canım senin sürebilceğin tarzdamı ??

canım oto koltuğu olarak kraft alıcam bende daha almadım şu an çok sık çıkmıyoruz çünkü hatta hiç binmiyoruz bile denilebilir arabaya ama ben ehliyet alınca mecbur gerekicek o yüzden araştırmalarım ve tavisyler doğrultusunda kraft omega modelini alıcam

sümeyye güle güle kullanın kazasız belasızz

baharcım içmem zaten o öle denemelikti

bizde aşılarımızı olduk geldik 12.5kg 78 cm le kapatıyoz 1yaşı..daha yürüme yok emekleme konusunda ihtisas yapıyoruz...ya kızlar sizin kuzucuklar hangi kelimeleri söyleyebiliyolar....

tşkrler kızlar...küçük clio aldık zaten benim için alındı işe gidip gelmek için ..bende yeni aldım ehliyeti ben direksiyon derslerinde çok iyiydim..ama sınavda heyecanlandım görevlilere valla ben iyi kullanıyordum şimdi heyecanlandım falan dedim.hocalar beni rahatlatıı .sakin ol iyisin . arabanız bile yokmuş sadece derslerden iyi öğrenmiş dediler yani hocalar çok önemliydi...

gülcan maşallah canım kuzunun herşeyi yerinde :))

baba abla annane anne zeynep alperen teyze al mama bu kadar şimdilik yalnız her geçen gün artıyo söyleyebildiği kelimeler

sümeyye ben kraft omega kullanıyorum memnunum ama sanki biraz daha arkaya yatsa oğlum uyurken daha rahat edecek gibi. bir de kumaşı terletiyor ama sanırım tüm koltukların ortak sorunu bu.
gülcanım ya dün senle konuşmak nasıl iyi geldi anlatamam canım. Yağıza da maşallah adı gibi yağız delikanlı olacak Allah kollarımıza güç versin :) ali efe yemek, tabak tencere vs gördümü namnam diyo, bi de babammm diyo bilerek. başka da bişi demiyor :)

ehih ben direksiyon sınavına yarı sarhoş girmiştim. yüzsüzlükte son noktaya ulaşıp sınav sonunda hocama ehliyetime içkili araç kullanabilir yazılsın lütfen demiştim

sorma benimkiler dandik çıktı yanımdaki hoca da sürekli yanlış yönlendirdi arkadakilerde ona kızda birbirlerine girdiler olan bana oldu :)) bende direksiyon dersleri dışında ders almadım eşimi ikna edemediğim için şimdi bile göstermyo sen yaparsın diye

bahar kuzum nasıl geçtin yarı sarhoş peki :))

kendimi sorhoş direksiyon başında hayal edemiyorum ayıkken kaldıysam sarhoşken direk kalırdım herhalde :)))))

bana eşim birkaç kez gösterdi kayınpederimin arabasında ama aile saadetimizin devamı için ders aldım.. eşim çok ayrıntıcı kalmış bana karlı havalarda nasıl araba kullanacağımı anlatıyor devamlı panik halinde ...kavga gürültü 3 sefer kullandım 3 dede küsmüş bi şekilde arabadan indik..

merhaba hanımlar artık bizimde özel doktorumuz var egoş iyileşmeyince annem duruma el koydu eşimin ameliyat sonrası süreçte hala devam ediyo o yüzden çocukla tam olarak ilgilenemiyorum derken annem buldu bir doktor dün gittik zümrüt çelebi diye bir hanım ananemin komşusunun yeğeni muayne etti kültür testi yaptı ventolin ve sekrol verdi alerjik bronşiolit dedi anamızda bunları kullanan yada bu tanı konulan var mı?

ya zaten bizim direksiyon hocası bile eşine öğretememiş oda diyo eşten sevgiliden babadan hoc aolmaz diye :)) o yüzden bende para verip ders alıcam napıyım :))

kızlar bu ara bende acaiyip bi yemek üşengeçliği var yemek yapmak istemiyorum iki günüdr sallıyorum bugun güzel bi yemek yapmam lazım niye böyle odum ki

ben üniversitedeydim ehliyet aldığımda 5 seneyi geçti. Zeynepcim walla arabayı 1-2 stop ettirdim hatta hoca müdahale etmese hepimizi bir otobüsün altına sokuyordum :) 70 le geçtim. alkolün etkisiyle rahat kullandım panik yapmadım bir de tongaya düşürmeye çalıştılar hızlan diye ama şehir içi hız sınırını geçemem deyince 70 le sınavı geçtim. :) düz vitesi kullanmaya eşimle başladım ve bir iki denemeden sonra kendisiyle düz vites kullanmadım bi daha. otomatik kullanıyordum onu da sattı kendisi ama biz de düz vitesle çıktığımızda bağırma kavga eksik olmadı. hatta o kadar panik yaptırdı ki vites değiştireyim derken elimi teybe vurduğumu hatırlıyorum :))))
nazan geçmiş olsun canım.

aynen ramazanda dar vakitte 3 çeşit yeemk yapardım şimdi işyerinde öğlen 4 çeşit yediğimiz için akşaam yemek canım istemiyor..Allahtan eşimde öğlen iyi yediği için akşam pek aramıyor.

neyse bu akşamda yırttım görümceme gidicem akşam yemeğine :)))

baharım ya ne güzel hocaymış bana niye denk gelmedi ki :))) canım arkadaşlarımda aynısını söylüyo otomatik vites kadar rahatı yok fiye ama eşim en son araba alırken otomatik vites fazla yakıyo diye ve 4000 tl fark vermemek için almadı ((

bahar hocalarında kafası iyimiş herhalde...bende 2. vitese alacam diye 4.vitese almaya çalışıyordum....ama o arabalar çok güzeldi hatta eşime bizde çift taraflı arabalardan aallım dedim sen frene derbiyaja basarsın bende direksiyonu çeviririm dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…