2009 Eylül Anneleri

ayy şimdi siz anlatıyonuz yanımdaki arkadaşta birsürü problem yaşamış benim hiç problemim olmamıştı yani vitesi atmada geri geri de gittim yaktılar ben yaktılar adım beceriksize çıktı ya ona yanarım haksızlık bu

otomatik vites istanbul trafiğinde en güzeli canım. düz vitesle imkanı yok çıkamam ben. çok çok iyi bilcem ki öyle.
sümeyyenin fikride iyi tabi eşin debriyaj gaz yapacak sen sadece direksiyonu halletcen

bence de sen arada kaynamışsın zeynep...

sümeyye çok hoş, çok güldüm çift taraflı kullanma olayına....

valla bence kesinlikle otomatik olmalı. özel ders aldığım hoca, bana merdaneli makinedemi yıkarsın çamaşırları otomatikte mi dedi... yani aralarında o kadar fark var yani.... ben de buna rağmen düz vites nisan primera araç kullanıyorum. resmen kamyon gibi ya, kocaman. artık eşim kesin satacak... yoksa arabayı zaptedemiyorum, büyük kalıyo.

kızlar bizim doktor artık siz ne yiyorsanız vereceksiniz dedi. az tuzlu ve şekerli olmak kaydıyla. bala da ok dedi. şimdi bişi sorcam yumurta beyazı vermeye başladınız mı?

kızlar armut vermekte sakınca varmı dün ben armut verdim deyince kayınvalidemin komşusu armut verme daha küçük midesi kaldırmaz dedi..

mrb moralim bozuk kan tahlili yaptırmıştık değerleri düşük çıkmış
doktor kırmızı ete ağırlık verin dedi bide ailenizde akdeniz anemisi varmı diye sordu
o oluncada değerler düşermiş inşallah öle birşey değildir. şurup vermiş birde 3 ay sonra tekrar tahlil süreklide kullanıcaz şurubu eğer düzelmezse anemi için bakacaklar of yaaa

ya zaten bizim direksiyon hocası bile eşine öğretememiş oda diyo eşten sevgiliden babadan hoc aolmaz diye :)) o yüzden bende para verip ders alıcam napıyım :))

hehehh çok doğru sölemiş benım eşimde ask.ehliyet veriyo ama bende kullanamıyorum araba eşim bikaç kez denedi yok senden şöför olmaz diyo bilmiyorumkismile

tşk.ederim kızlar şükür genel yemesi iyi inkarda etmiyo hani

baharcım saol canım senın sesinide duymak bana çok iyi geldi opuyorumnanaktan

ya ben de armut veriyordum canım daha doğrusu suyunu rüzgarın midesine mi dokundu, bağırsaklarına mı anlayamadım...

ben bal veriyorum baharcım, günde 1 tatlı kaşığı. yemekleri de çatalla ezip nereyse püre gibi yapıp yedirmeye çalışıyorum yerse tabi... ama bizim yemekler rüzgara pek uygun değil, biz etçil besleniyoruz, sebze yemeği nadir yiyoruz, yani rüzgara özel yapmaya devam edecem sanırım.

filiz geçmiş olsun canım daha ben iki gün önce yazdım gerizekalı bi dr da bize öle demişti takma kafaya hemen akdenız anemisi olsa şimdiye çoktan belirti veriyolar allah korusun ben araştırmıştım ozaman bu dönemlerde çok normal bu çucuklarda kansızlık

bahrcım ben yaşını geçtiğimizden beri bayazını vermeye çalışıyorum yumurtayı bazen tavada pişirip yediriyorum bazende haşlayıp yediriyorum bugun bende tahin pekmez karıştırıp verdim sevdi sanırım bundan sonra kahvaltılarda vermeye başlıyım :)

erkek adam otomatik vites araba kullanmaz :))hehhehh

ben armutu bikaç kez eline verdim okdar bi etkisinide görmedim

eymeninde kan değerleri baya düşük çıktı..hatta dr bu dönemdeki çocukların %80 de oluyor.anne sütünden yemeklere geçtikleri için oluyor.ek şurup kullan dedi. birde kansızlık devam ederse çocuk fazla gelişmez olduğu gibi kalır dedi anemi falan demedi bize bizde. c.tesi tekrar baktıracaz ..

geçm,iş olsun canım ya. kıyamam. ya eti de nasıl yedircez bilemiyorum ki ali efe ağzına koymuyor. doktor bizden yine tahlil istemedi neden acaba ya?

babama arkadaşı halis çiçek balı getirmiş çok güzel. ondan vermeye başlıyım ben de bari ya. ben de eti pek sevmem gülay sebze ağırlıklı beslenmeyi seviyorum. ali efe için özel seçiyoruz etleri de sevmiyor ya sadece tavuk göğsünü sebzeyle haşlayıp blendrdan çekince yiyor. yağsız kuzu eti ile denicem bakalım.

ben de veriyim beyazını o zaman ya. sabah sütün içine ekmek doğradım normalde bebe bisk.doğruyordum pütürlü diye onu bile çıkardı beyfendi. yeni huyumuz da bu. gittim blendrdan geçirdim zorla yedi. ffff zor be ya.
tahin pekmez ben de alayım da başlıyım vermeye inş yer ya.

hemoroid ameliyatı oldu eşim 10 gündür iyileşemedi tam olarak egoşun kilo alması durdu 10.280 gr mış ( 12 kiloları duyunca moralim bozuldu

ya evet normal ama işte kafa takılıyo
gelişmeyi etkiliyomu gerçekten kağanın iki aydır boyu hiç değişmemeiş ondanmı acaba of
takıntılı oldum yaa

evet filizcim çoçukların %80 nine yakınında zaten kansızlık var önemlli bişi değildir inşallah
inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…