ya zaten bizim direksiyon hocası bile eşine öğretememiş oda diyo eşten sevgiliden babadan hoc aolmaz diye :)) o yüzden bende para verip ders alıcam napıyım :))
geçm,iş olsun canım ya. kıyamam. ya eti de nasıl yedircez bilemiyorum ki ali efe ağzına koymuyor. doktor bizden yine tahlil istemedi neden acaba ya?mrb moralim bozuk kan tahlili yaptırmıştık değerleri düşük çıkmış
doktor kırmızı ete ağırlık verin dedi bide ailenizde akdeniz anemisi varmı diye sordu
o oluncada değerler düşermiş inşallah öle birşey değildir. şurup vermiş birde 3 ay sonra tekrar tahlil süreklide kullanıcaz şurubu eğer düzelmezse anemi için bakacaklar of yaaa
ya ben de armut veriyordum canım daha doğrusu suyunu rüzgarın midesine mi dokundu, bağırsaklarına mı anlayamadım...
ben bal veriyorum baharcım, günde 1 tatlı kaşığı. yemekleri de çatalla ezip nereyse püre gibi yapıp yedirmeye çalışıyorum yerse tabi... ama bizim yemekler rüzgara pek uygun değil, biz etçil besleniyoruz, sebze yemeği nadir yiyoruz, yani rüzgara özel yapmaya devam edecem sanırım.
filiz geçmiş olsun canım daha ben iki gün önce yazdım gerizekalı bi dr da bize öle demişti takma kafaya hemen akdenız anemisi olsa şimdiye çoktan belirti veriyolar allah korusun ben araştırmıştım ozaman bu dönemlerde çok normal bu çucuklarda kansızlık
gelişmeyi etkiliyomu gerçekten kağanın iki aydır boyu hiç değişmemeiş ondanmı acaba ofeymeninde kan değerleri baya düşük çıktı..hatta dr bu dönemdeki çocukların %80 de oluyor.anne sütünden yemeklere geçtikleri için oluyor.ek şurup kullan dedi. birde kansızlık devam ederse çocuk fazla gelişmez olduğu gibi kalır dedi anemi falan demedi bize bizde. c.tesi tekrar baktıracaz ..
inşallahevet filizcim çoçukların %80 nine yakınında zaten kansızlık var önemlli bişi değildir inşallah
geçm,iş olsun canım ya. kıyamam. ya eti de nasıl yedircez bilemiyorum ki ali efe ağzına koymuyor. doktor bizden yine tahlil istemedi neden acaba ya?
işte bahar sorun oo benimkide ağzına et geldimmi direk çıkarıyo artık haşlayıp blendardan geçirip öle çorba yapacam başka kan yapan ne varsa araştırıp yedireyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?