2009 Eylül Anneleri

Saf arı poleni, iyi cins çiçek balı, kuşburnu marmelatı ve çayı, üzüm pekmezi, dut pekmezi, keçiboynuzu (harnup) pekmezi, Tahin, kına kına kabuğu, keten tohumu, arı sütü, balık yağı, soya sütü, yulaf sütü çok faydalı besinlerdir.
bunlar kan yapıyomuş

canim ben dogdugundan beri tulum kulaniyorum sorun yok
zaten yazlik kislik modelleri var
cokda rahat oluyor
tavsiye ederim

filiz1 yas altinda inek sutu kullanmaya basladiysan oda kansizlk yapiyor
burda 18ay altina onermiyorlar mecbur kalmadiksa inek sutunu.

araba alan arkadasa hayirli olsun

yagizada masallllahhhhhhhhh

geçen kuşburnu marmelatı aldım üzerini okumamışım diyabetikmiş .ondan eymene versemmi. ama üzerinde yapay tatlandırıcı var diyor..

hemoroid ameliyatı oldu eşim 10 gündür iyileşemedi tam olarak egoşun kilo alması durdu 10.280 gr mış ( 12 kiloları duyunca moralim bozuldu

offfffffffffffffffffffff
seker takintili olma lutfen her cocugun gelisimi farkli
yemesi farkli dogum kg farkli dis sayisi farkli hareket sistemi farkli
oglunun sagligi yerindeyse yat kalk ona dua et
lutfen 9 kg olanlarda var ve gayet normal,anne sutu alanla mama alan farkli oluyor istahli bebekle istahsiz bebek farkli oluyorrrrrrrr
bunlarida unutmaaaaaaaaa

MASALLAHHHHHHH ogluna gayet iyiiiiiiiii

nazan eşine geçmiş olsun. ama oğlun için üzülecek bir kiloda değil neden üzüldün anlamadım.
filiz saol bilgi için canım.
demet ben de inek sütüne geçmeye çalışıyorum devam sütünden. geçirmesem mi ki ya?

valla ben aldım tulum..ikeada kolsuz tulumlar var onlar ii..çok dönüo benim oğlan..

nazan eşine geçmiş olsun canım ya ben yazdım kilosuna bak üzüldüm şimdi canım sizinkilerinde kilosu çok normal gayet iyi bizimkinin biraz fazla 2 ayda yarım kilo aldı aslında son zamanlarda pek almıyo yürümeye başlayınca bizimde durur alınmımız siz yürüyosunuz bak
demet saol canımcım

inek sütüne başlamadım daha başlayacaktım vazgeçtim

canim sen bilirsin ama yurumeye basliyacak sonucda ve kansizlik halsizlik yapiyor bebislerde tam enerjiye ihtiyaclari olan bir donemde kendin bilirsin seker
ben 2 yasa kadar emzirecegim ne zaman kendisi birakirsa

bende inek sütü vermicem drmuz bağırsaklara ağır gelir dedi nitekimde yl eoluyo inek sütü verdim bi kaç defa ishal oldu gökşen

ben emziyorum çorba yoğurt bisküvi falan çiğnemek istemiyo bu alerjik bronşiolit hakkında bilgisi olan var ventolin ve sekrol verdi yeni doktor bu teşhisi koydu

benim oğlumda bronşiolit şuan..bizede ilk ventolin verdiler ama benimkine yan etki yaptı,hiperaktif oldu..dr.a söledik kes dedi..antibiotik verdi..şimdi kullanıoz asistle beraber..balgam söküo buaralar..inş.geçer..

geçmiş olsun kızlar hasta beişlere...

lütfen kilo konusunda takıntı yapmöayın, zamanında çok yaptım ne oldu, yüklendik rüzgara yemekten tüğmden tiksindi, yine de almadı da kilo almadı....

demetin dediği çok doğru kiloyu herşey etkiliyor. rüzgar 9,5 aylıkken desteksiz yürümeye başladı, doktorum artık almaz dedi. ve hala 9 kiloyuz ama çok mutluyuz.....

biz de baharcım sadece et yeriz neredeyse salatayla beraber, bence eti püre yap çorbalarına yemeklerine kat, hafta da 2 kez de olsa etli yesin... onun dışında pekmez bence ver, bal da... ama balda azara zar başla bize alerji yaptı çünkü.

kızlar armut vermekte sakınca varmı dün ben armut verdim deyince kayınvalidemin komşusu armut verme daha küçük midesi kaldırmaz dedi..
valla ben yunus emre 6 aylık olduktan sonra elma armut yeiriodum hergün..netten araştırmıştım,armut 6.aydan sora verilebilir yazıodu..hemde kabızlığa ii gelio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…