gülay teşekkür ederim. üstünü nasıl örteceğimi düşünüyorum ben yaaaa. uzun kollu giydiriyorum ama üşüyor gibi gelior gece. serin oluyor baya çünkü. tulum alıp giydirsem terler mi şimdiden? üstünü örtünce uyanıp ağlıyo sıpa.
hemoroid ameliyatı oldu eşim 10 gündür iyileşemedi tam olarak egoşun kilo alması durdu 10.280 gr mış( 12 kiloları duyunca moralim bozuldu
gülay teşekkür ederim. üstünü nasıl örteceğimi düşünüyorum ben yaaaa. uzun kollu giydiriyorum ama üşüyor gibi gelior gece. serin oluyor baya çünkü. tulum alıp giydirsem terler mi şimdiden? üstünü örtünce uyanıp ağlıyo sıpa.
geçen kuşburnu marmelatı aldım üzerini okumamışım diyabetikmiş .ondan eymene versemmi. ama üzerinde yapay tatlandırıcı var diyor..
canim ben dogdugundan beri tulum kulaniyorum sorun yok
zaten yazlik kislik modelleri var
cokda rahat oluyor
tavsiye ederim
filiz1 yas altinda inek sutu kullanmaya basladiysan oda kansizlk yapiyor
burda 18ay altina onermiyorlar mecbur kalmadiksa inek sutunu.
araba alan arkadasa hayirli olsun
yagizada masallllahhhhhhhhh
nazan eşine geçmiş olsun. ama oğlun için üzülecek bir kiloda değil neden üzüldün anlamadım.
filiz saol bilgi için canım.
demet ben de inek sütüne geçmeye çalışıyorum devam sütünden. geçirmesem mi ki ya?
valla ben aldım tulum..ikeada kolsuz tulumlar var onlar ii..çok dönüo benim oğlan..
merhaba hanımlar artık bizimde özel doktorumuz var egoş iyileşmeyince annem duruma el koydu eşimin ameliyat sonrası süreçte hala devam ediyo o yüzden çocukla tam olarak ilgilenemiyorum derken annem buldu bir doktor dün gittik zümrüt çelebi diye bir hanım ananemin komşusunun yeğeni muayne etti kültür testi yaptı ventolin ve sekrol verdi alerjik bronşiolit dedi anamızda bunları kullanan yada bu tanı konulan var mı?
valla ben yunus emre 6 aylık olduktan sonra elma armut yeiriodum hergün..netten araştırmıştım,armut 6.aydan sora verilebilir yazıodu..hemde kabızlığa ii geliokızlar armut vermekte sakınca varmı dün ben armut verdim deyince kayınvalidemin komşusu armut verme daha küçük midesi kaldırmaz dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?