2009 Eylül Anneleri

ya bende rüzgarın neyi yutup yutamayacağını kestiriyorum, bir gün bol pirinçli sütleç yiyebilirken bir gün ağzına gelen en ufak şeyi çıkartabiliyo...baharcım yemiyorsa püütür rondodan geçir tatlım, sonuçta nasıl yemek isterse öyle veriyorum. ama başta tabi deniyorum yemesi için, ama baktım yemiyor eziyorum iyice, etleri dışında rondo kullanmıyoruz.

benim oğlum ilk doğduğundan beri emmeyi hiç sevmedi zorla 6 ay tam daha sonra günde bir-iki defa emdi şimdi sadece gece 2 dk emmeye emmeye süt biti ah anne sütü en güzeli ama iştee

eymen yemek fazla sevmiyor özellikle ekmek yiyor eline alıp :):)

devam sütü veriyorum birde sadece SAĞ GÖĞSÜMÜ...sol göğsümü 2 aydır emmiyor ve artık süt çekildi...göğsümün biri küçük biri büyük oldu :)

bu arada burası kalabalık iken sorayım...oğlum 1 yaşını doldurdu..şu güne kadar kazasız belasız korunduk ama artık güvenmiyoruım eşime..doğum kontrol hapına başlasam nasıl olur..aranızda ku llanan varmı ?...twek göğüs ile emziriyorum da...ne yapsam acaba..

ben de züte zorlamıyorum, çünkü aptamil kayıyorum meyvelerine, süt tek başına karın doyuruyor çünkü, 1 bardak sütü içtiğinde rüzgar zati bişey yemek istemiyor.... bi şekilde aptamille ihtiyacını karşılıyorum.

canim sen bilirsin ama yurumeye basliyacak sonucda ve kansizlik halsizlik yapiyor bebislerde tam enerjiye ihtiyaclari olan bir donemde kendin bilirsin seker
ben 2 yasa kadar emzirecegim ne zaman kendisi birakirsa

bizim emzirme olayı bitti bebelac devam sütü veriyorum da ondan dedim demetcim.
ya sabah beri melek olan ya da dayak yiyen bebekleri okudum ağzım burnum bi tarafa kaydı ağlamaktan bu ne yaaaaaaa... mafoldumben

baharcım 3-4 ay bebelac devam sütü kullandım..Doktora götürdüğümde bebelac kullanma onun yerine en iyi mama SMA veya buna eşdeğer APTAMİL kullan dedi..bende şu an SMA kullanıyorum ama bun da sadece 1 ve 2 var..oğlum 1 yaşında oldu acaba ona hafif gelirmi bilmiyorum...Geçenlerde aptamil junior aldım oğlum severek içti..acaba hangisine devam etsem..

bebelac için neden olumlu konuşmuyorlar bunu bilen varmı bende sürekli iyi değil diye duyuyorum

bende emzirdiğim için korunma yöntemlerinin çoğu bana uymuyor.sadece 3 aylık iğneler onlarda hormonları çok dengesizleştiriyormuş...

ben bebelac için olumsuz bişey duymamıştım şimdiye kadar ama bilemiyorum bi sıkıntı da yaratmadı uzun vadede de yaratmaz umarım. ama ben artık doktorlara da bu konularda çok güvenmiyorum. ilaç mümessilleri ve mama firmalarıyle koordine hareket ediyor çoğu bence.

eymende kabızlık çok çektiği için devamlı armut yediriyordum hiç bi sorun olmadı.ama kadın öyle deyince..şaşaırduım..amaannnnn herşeye karışıyorlar sanki tıp fakültesini birincilkle bitirmişler.tmm tecrübeleri var ama 20 sene önce çocuk büyütmüşlerdi..

baharcım sen doktorlara güvenmiyon. bende büyüklere .iş başa düştü bildiğimiz gibi büyütecez çocukları..kay

her doktor farklı diyo doğru

ben 7 aylıktan beri veriyorum armutu..bir problem olmadı..
yalnız kışın ankara armutu, yazın da yazlık armut vermek lazım..
mevsimine göre..

dün anemlerde yunus merey doğum günü yaptık pasta kestik.. gerçi geçti doğum günü ama olsun...bide inegölde kayın validemlerle yaparız...

sümeyyecim doktorlara tabi ki güveniyorum Allah muhtaç etmesin ama eksikliklerini de göstermesin. mesleklerine saygım sonsuz ama ilaç mümessillerinin etkisinde ne kadar kaldıklarına bizzat şahit oldum birkaç mümessil tanıdığm sayesinde.
armut konusunda organik almaya bakın derim. ilaçlamada sıkıntı yaşanıyormuş

aslında akşam şöyle yapayım fındık içi, hurma ve cevizi blendardan geçireyim, tatlandırıcı olarak muhallebilerine yada meyvelerine katayım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…