aslında akşam şöyle yapayım fındık içi, hurma ve cevizi blendardan geçireyim, tatlandırıcı olarak muhallebilerine yada meyvelerine katayım....
bugün yapıp yedireyim rüzgara bakalım nasıl bir enerji patlaması yaşıyacak, aslında bunları eşlere yedirmek gerekiyor mesir macunu gibi bişeymiş bu yaw:)
ewetttttttt ewetttttttttttt haklisin sekerrrrrrben bebelac için olumsuz bişey duymamıştım şimdiye kadar ama bilemiyorum bi sıkıntı da yaratmadı uzun vadede de yaratmaz umarım. ama ben artık doktorlara da bu konularda çok güvenmiyorum. ilaç mümessilleri ve mama firmalarıyle koordine hareket ediyor çoğu bence.
baharcım veriyim yarasın daha da güç gelsin :) artık rüzgarın yemediklerini silip süpürür... vay benim halime :)
delisin yaaaa. ohaoldumsmilebaharcım veriyim yarasın daha da güç gelsin :) artık rüzgarın yemediklerini silip süpürür... vay benim halime :)
kayınvalidem hem görümcemin kızına(çağla) hem eymeen bakıyor görümcem bu hafta izinli olunca sadece eymen kaldı. akşam eymen ne yaramazmış diyor.çağla varken ne güzelk oynuyorlardı.şimdi benimle oyna diyor.devamlı mızmız.tek çocuk bakmak daha zormuş 3 aydır hiç bu kadar zorlanmamıştım diyor..
gülayyyy o tariff ne öle ölüyü diriltir vallakaydirigubbakcemile3
gülayyyy o tariff ne öle ölüyü diriltir vallakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?