2009 Eylül Anneleri

valla ikincileri ikiz yapsak .kayıncalideme akşamları eymen çok huysuzluk yaptı falan deyince inanmazdı benim oğlum akıllı oyuncakalrıyla oynar diyordu..siz çocuk büyütmemişsiniz herşey zor geliyor derdi..şimdide bel fıtığım tekrar başlayacak kucakta gezdirmekten diyor

sabah gazete manşetlerine bakın eşinin elinden kurtarmak için kendini terastan atan bir kadın görecekmisiniz :)

ama öyle her akşam ne bahane bulsamda kavga etsekde dönüp sırtımı yatayım diye düşünüyorum..mesela niye arabayı gri renk aldın diye kavga ettik...

sümeyye sen bana söyle bahanelerini ben de söyleyecek bahane kalmadı :) bir yere kadar ya hergün hergün can mı dayanır kardeşim :)))))))))))

baharcım bizzat gerçek , acaba reyhanın dediği gibi gaz yapar belki de..... valla müthiş bişey olur... derim ki ye aslanım bunu çok etkiliymiş, bizzat kendi ellerimle hazırladım sana özel mahsullerden.....

benim eşim ailesine çok düşkün özellikle annesine senin annen şöyle deyince hemen küser...ben özür dilemezsem barışmaz bende sabah özür dilerim genelde

sümeyyecim yok ya, ne dersen de ailesine birincil amacımız o dur :)

daha etkili bi çözüm bulmam lazım, genelde rüzgarı uyuturken rüzgarla sızıp kalma numarası yapıyorum :)

demettt atlat bak merak ettim şimcik:))))

yarına herkes üstün başarılarından dolayı 2011 mayıs annelerine transfer olur kesin....

gülayyyyyy sizi tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum,benim pilim bitti anacım zor şarz oluyo

gülcan bu yüzden şarj aletini bakıma almalısın anacım... bu karışım şarj aletlerinin bakımı için birebir.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…