2009 Eylül Anneleri

hakket ya bunu kocaya değil kendime yapmam lazım bu işeee en çok eşim sevinir sana bütün sevaplarını yollar gülaycım hehehhh hayır duası alırsın....

baharcım sen de dene, gülcan dedi bak şarj aleti, benim aklımda kesinlikle kötü bişey yok, şarj aletlerini madem değiştiremicez bakım yapmalıyız onlara :roflol:

o zaman gülcancım sizin batarya ünitesinde sorun var, şarj aleti ne kadar iyi çalışsada fayda etmez, sana yeni bir tarif hazırlamak gerekiyor, bu tarifi sakın kullanma yoksa kontak yapar bana söylemedi deme kaydirigubbakcemile3

he baharcım valla öyle, hergün yeni bir bahane yeni bir bahane, benimde bir canım var dimi ya, yatağıma yattığımda huzur istiyom sessizlik sukunet istiyom.... yeter artık bu cengame, bu hareket

gülay yarıldım valla gülmekten kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sen bana tarif yap geçmeyen bi yorgunlugum var :)))

ya gerçekten sorun bizdemi acaba...biz bu karışımdan yeyince kocalar bahane arıyormuş..ayy bugün başım ağrıyor diye

şimdi gülcancım batarya ünitesini iptal mi edeceksin tümden, yoksa eski haline geri mi dönsün istiyosun, yoksa bir süre batarya ünitesi dinlensin rolantide kalsın mı diyorsun, tarifler farklı farklı sen istediğini söyle, ben hoca amcama söyleyim güzel bir karışım yapsın

nerde hareket orda berekett

sümeyye vuririm o zaman bu kocayı kime çalışıyoz anacım :)))

yok sümeyye biz de sorun yok, adamlar başka dünyadan resmen... başka bir canlı bunlar... ya bir usturupu olur bu işlerin devamlı devamlı olmazki kardeşim ne can dayanır ne başka bişi kaydirigubbakcemile2

baharım korktum daha fındık f'si badem b'si demeden neredeyse beni gelip işyerinde yakalayacaktı, bu karışımı versem ne olacak kim bilir kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…