2009 Eylül Anneleri

ayy kızlar okudum ...gülmeden karnım ağrıdı. ..gerçekten hergün maratonmu var ya...bizde haftada 2 veya en fazla 3 :):)

akşam akşam ne çok güldüm.....ya bizmi çok fesatız kocam içten bi şekilde aşkımmm deyince otomatiğe almış gibi olmaz diyorum..

ablacım sorun bende yagızdan önce min.günde kez alıyodum bu çocuk benim ümüğümü kuruttu ne istek kaldı ne bişey ben şu tarifi bi kendime yedireyim hehehh olmadı başka tarif alırızz:)))

baharım korktum daha fındık f'si badem b'si demeden neredeyse beni gelip işyerinde yakalayacaktı, bu karışımı versem ne olacak kim bilir kaydirigubbakcemile2
pes ettiğim noktadır arkadaş!
akşam akşam ne çok güldüm.....ya bizmi çok fesatız kocam içten bi şekilde aşkımmm deyince otomatiğe almış gibi olmaz diyorum..
bahtsız kardeşlerim benim yaaaaa.... klava: klava: klava:

gülayyy kocanın suçu yok bence genlerinde var baksana görümcen t(am bılmıyorum ama 5 falan harelde) 3.çocugu yaptı hehehhh genetik miras olabülür:)))

he valla gülcan sizin performansınızla bizimki yarışıyordu zati doğumdan önce.... bahar az mı dalga geçmemişti bizimle....

valla bu konuda allah eşimden razı olsun çok anlayışlıdır bi kere hayır desem yeter döner arkasını bi dahada bakmaz :))

gülayyy kocanın suçu yok bence genlerinde var baksana görümcen t(am bılmıyorum ama 5 falan harelde) 3.çocugu yaptı hehehhh genetik miras olabülür:)))
gen falan hikaye. eşimin 8 kardeş olduğunu, görümcemin 6, kaynımın 5 çocuğu olduğunu söylemiştim dimilaelaelaelaelae
reyhan senin bahanen güzelmiş ama onu bahane saymayanlar var :)

osura osura diyorsun yani iğyk :2:

zeynepcim hayır deyince arkasını dönüp yatıyor ama bu dönüş 5 dk sürüyor sonra al kaset başa..rahat vermezki...

şimdi zeynepcim karı koca kullanacaksınız iş değişir tarifte, içine bolca tahin pekmez de ekliyeceksiniz...
anacım ekstra güç verecek ki bu tarif şarj aletinden bataryaya iyi akım sağlansın, çünkü anladığım kadarıyla siz de hem batarya da hem şarj aletinde sorun var.
dineyin valla bişeycikleriniz kalmıcak....kaydirigubbakcemile3

ay benimki arkasını bile dönmüyo, ne kadar vahim durumdayım anlayın yani... hayır de istersen çığlık at evin içinde ben pesedene kadar döner durur dibimde.....

gülcan baksana biz bile bu hallere gelmişiz bebeler bizi ne yapmışız düşün yani, batarya ünitelerimiz dağılmış tümden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…