2009 Eylül Anneleri

valla kızlar ben annemde olduğum için devamlı giremiom nete ama arada bakıom..toplu halde okuom yazışmaları..bu son konuyu okurken gülmekten koptum vallaa...

valla yunus emreden sonra bana zor gelio artık..eski hevesim kalmadı. çok şkr anlayışlı oluo genelde..ama bazen dinlemio valla ısrar kıyamet...geçen işten eldi yunus emreyle ilgilenmeye başladı uyuttu filan..meğer derdi başkaymış :):sinifsinif:

yok baharcım gaz verecek olan tarif, amannnn sen daha baştan tarifi iyi dinlememişin demekki, yok yok senin halin düzelmez.... siz de hasar uzun süreli kaydirigubbakcemile3

herşey arkadaşlık için zeynepcim ne demek lafı olur mu amacım bizim yanımızda acılarımıza paylaşacak, dertlerimizden anlayacak kişilerin sayılarının artması... sümeyye ile ben bu cephede daha fazla savaşamıcaz, dayanacak gücümüğz kalmadı :gitme:

ben çıkıyorum kızlar sabah inşallah sağ selamet gelebilirim işe, eğer gelemezsem bilinki cephede hasar almıştır arkadaşınız, gelmesi öğlene kalacaktır...

hakkınızı helal edin, akşam evde beni binumum fındık fıstık badem cevizle bekleyen bir cengaver bekliyor.....

gülay reyhan demedi mi kız hurma gaz yapar diye. sen de onu bahane ederim muhabbeti yaptın onu diyom be ya. ben o ka umutsuz vaka değilim cicim konuşmuyoz diye yanlış anlaşılmasın litfen

allahhhhhhhh sizin tepenizden bakmasin hemiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol:

oyy bu akşam coştuk kudurduk iyi oldu hehehhh herkes içini döktü haydin arkdaşlarrr allaha emanet olun kaçtım benn byyyy

valla ben aldım tulum..ikeada kolsuz tulumlar var onlar ii..çok dönüo benim oğlan..

esracım ikeadan aldıgım tulum bumu bilmiyorum ama ikea bunları toplatıyormuş haberin olsun linkini veriyorum bakarsın canım
IKEA Barnslg bebek uyku tulumunu geri ard - Taraf Gazetesi
bu arada ne kaynatmışsınız beee konu malum konular olunca aylardır görmediği ilğiyi görmüş topik ama gülaycım sende kaçıyorsan o işten biz bitmişiz yada dünyanın sonu gelmiş demektir sen ve direkçi tuğba o konuda 1 numaraydınız :))))

günaydın kızlar. bugun işbaşı ve gece saat 4 de oğlum uyudu. bu ara ne var bilmiyorum ama uykuya direniyor sürekli

günaydın herkese
meryem cumadan iş başı mı olur ya
pazartesi başlasaydın :)
gece 4 de yattıysanız bugün biraz zorlicak seni galiba
biz de bi süredir yine saat başı uyanıp emmeye devam
zaten pek fazla süt yok
bi de bu şekilde iyice uykusu da uykum da mahvoluyor
yakındır sütten kesmem

kızlar bu arada edanın stüdyo fotoları çıktı çok beğendik
ama dijitallerini vermediler
ben de fotoğrafın fotoğrafını çektim
albüme bikaç tane koydum bakabilirsiniz

kızlar mevsimler arası geçişten dolayımı acaba çocuklar bu halde eymen gece kaç defa uyandı sayamadım..sabahta yine 6:30da kalktı..devamlı mızmızlık halinde.

kızlar bu arada edanın stüdyo fotoları çıktı çok beğendik
ama dijitallerini vermediler
ben de fotoğrafın fotoğrafını çektim
albüme bikaç tane koydum bakabilirsiniz

resim albümünü sadece arkadaşalrmı görebiliyor..yada aman Allahım körmü oldumsempatiksalakcinni

günaydın benim oğlumda mızmız sabah 6 da kalktı birdahada uyumadı baktım dün 1 alttan 1 de azı diş çıkmış
bizde stüdyoda resim çekilecez ama babasının keyfini bekliyoruz çocuk büyüp gidecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…