kızlar herkese günaydın kac gündürsinir harbi yaşıyorum:))))
spastik bebek dr u grip hastalığını boğaz enfeksiyonu diye bize kakaladı antalyadayken antibiyotik yazdı bizden eczaneye gittik aldık eve geldim arastırdım agır bir antibiyotikmiş ama kızım asırı atesliydi diye başladık dört günü doldu buradaki dra götürdük grip dedi neden antibiyotik vermişki demezmi bu arada bende 1 gündür gribim nereden bulaştı diyorum bana...neyse sinirlerim tepemdeyken verdiği ilaçlara baktım ceclor adlı antibiyotik yazan gerizeka dr ,ondan daha idiot ötesi eczacı bize ceclor yerine kefsid adlı antibiyotiği vermiş şimdi ne yapsam gidip antalyaya adamı dövsem içim rahat etmez ya...bizde de hata neden bakmadık ki
su dr,lara tek diyeceğim REPRESANTLARDAN PARA ALICAZ DİYE CEREZ NİYETİNE BEBEKLERE VERDİĞİNİZ İLAÇLAR SİZE HARAMMMMM OLSUN VE ECZACI İDİOTLAR (GENELLEME YAPMIYORUM)KARSINIZDAKİ BEBEK KAFANIZA GÖRE NE İLAC VERİYOSUNUZ SPASTİKKKKKKMİSİNİZ...
kısacası karı koca ve ebek gribiz ve kızım 7 gün oldu halen geçmedi kızlar önerilerinizi bekliyorum antibiyotiği 5 gün dolunca kestim gereksiz aldı kızım yani