2009 Eylül Anneleri

Canım ya sorma çok yapıyorlar bunu haklısın söylediklerinde

tüm ailenize geçmişler olsun.gripse geçer dikkat edin bronşite çevirmesin yeter. ben oğluşum biraz öksürse iburamin isimli ilaçtan veriyorum..yaşına kadar 2 defa antibiyotik kullandık malesef

ben yürümeye başladıktan sonra giyindirdim ama daha zor oldu ayakkabıyla alışırsa çıkarmaz. eymen ayakkabılarına biz giyindiriyoruz o ilk kanepenin arkasına geçip çıkarıyor..

çok çok sağolsun kızlar tesekkür ederim ...meryem yazdığımda da var suc bizde de var bakmadık o ankı galeyanla bebek ates gibi yanıyordu esim aldı kayınpederle getirdi ben hatta intde araştırdım agır diye nasıl vermıs vermeyelım diye tüm aile üstüme geldi bebeğin yasamıyla oynama diye...
bu arada yazarken hatalarım ben 2 gündür esimde dünden beri grip öksürük aksırık burun akıntısı hersey var masleyle dolasıyoruzki cocuk yeniden başlamasın kızımda da halen öksuk aksırık varzeytinyağlı limon seker karısımı işe yararmı kızlar...
ve ve ne oldur siz dikkat edin receteyede eczacıyada dr ada...3 dr a götürdük biri baktı baktı idiot anlamadı kan ve idrar istedi özel hastaneydi bu...ben vermedim baska yere bakalım dedim askeri dr a gittik o antibiyotik verdi iyice baktı ama nasıl görseniz işin ehli sanarsınız...zaten kasaptanmı alıyorlar diplomaları anlamıyorum...
en son buraya geldik buradaki bakar bakmaz anladı yeni gelmiş kadın...grip bu antibiyotiği boşa verdiniz diye ...((
o deil kaburga kemiğim için röntgen cektirdim iki kemik arasındaki sinirler ezilmiş bir ay sürer agrısı dedi,bebeğimle ilgileneyim derken dün tıkandım ıkı kez tansiyonum düştü hastaneye gittik 8 _5 yarım saat sonra da,9 _6 a düştü serum vericeklerdi istemedim yani ne varsa bize oldu Allah hayırlara çıkarsın...
suanda tekendişem bebeğim ne yapabilirim kızlar varmı başından geçen?

ben yürümeye başladıktan sonra giyindirdim ama daha zor oldu ayakkabıyla alışırsa çıkarmaz. eymen ayakkabılarına biz giyindiriyoruz o ilk kanepenin arkasına geçip çıkarıyor..

işte bende öle düşündüm inşallah doğru olmuştur

çok geçmiş olsun

işte bende öle düşündüm inşallah doğru olmuştur

çok geçmiş olsun
canım benim teşekkür ederim...
geçmiş olsun özlem ne diyim. benım eşekde nezle oldu hala sümüklüyüz.. dr a götürmedım
teşekkür ederim canım sorma başımıza gelmedik kalmadı bende intden araştırıyorum gribe ilaç kullanmayın yazıyor genel seyri öksürükle bitmesiymiş...canım sen balgam sökücüyü öksürük içinmi kullanmıstın işe yaradımı ve nasıl verdin?amma sordumsempatiksalakcinni
senin kuzunada benim kuzuyada tüm bebeklerede Allah tan acil şifalar dilerim...

balgam sökücüyü banamı sordun???
ben balgam sokucu olarak aysenın tarıfını kullanmıstım işe yaramıstı

kızlar nasılsınız, hoşgeldin meryemcim, oğluna da geçmiş olsun...

özelmcim size de geçmiş olsun.

bende görmek istiyorum resimleri, beni de ekle:)

aslında annemler grip ilaç kullanırsan 1 haftada kullanmazsan 7 günde geçer derlerdi..eskiler bişey biliyorki söylüyor

hoşbulduk gülaycım çok sağol..
gülay sen resımlerı nıye eklemıyorsun yada ekledın ben piyasada yoktum bilmiyormnuyum:)

dün tarifiyaptım , eşim de ben de yedim, ama bu tarif hepimizde uyku yaptı rüzgar dahil , normalde enerji vermesi gerekirken, yani şarj aleti bir yana batraya bir taraf kıvrıldı....

bu arada dün rüzgara hazırladığım şey şöyleydi: 5-6 badem, 2,3 tane ceviz, 1 büyük hurma, 1 tatlı kaşığı bal, 1 tatlı kaşığı pekmez, 3 tane cici bebe, 2 dilim kendi yaptığımız ekmekten, blendırladım, içine su katıp cıvıttım bir kaşıkta aptamil kattım, rüzgar severek yedi...

sabahta aynısına bir pişmiş yumurta kattım... mutlaka deneyin siz bile yersiniz inanılmaz lezzetli oluyor... bir de ekmek kattığımdan iç bayıcı olmuyor...

meryem iştahı nasıl alitunanın. sen yanında olunca değişiklik oluyor mu.... rüzgar yemede zorlanmaya başladı, yememiş dün öğlen.... anneme gidince değişiyor ya, umarım eskiye dönmez...

eylül fotolar harika, kotlu olana bayıldım, bir de çıplak pozu süper....

canım kayınpederim bir tane facebooka eklemiş, akşam söz bende resimleri çekeyim buraya ekleyim digital bende de yokçünkü...

bahar anlamlı bir günaydın olmuş... vallaha bu tarif bizde ters etki yaptı, sızıp kalmışız.......

kızlar resimleri beğenmişsiniz teşekkür ederiz

özlem sana da eşine de bebişine de geçmiş olsun

esin hoşgeldin

gülay o tarif ( rüzgar için olanını) ben de deniyim bakiyim inşallah benim cadaloz da yer

gülaycım tabiki ben yanıonda olunca farklı. iştah daha iyi. ama 2 3 gundur bizim bı sıkıntımız var sanırım diş. yiyor am aoyle çok değil. bunada sukur. bişey yemese bıle meyvaya hayır demiyor ee bende bol bol verıyorum

balgam sökücüyü banamı sordun???
ben balgam sokucu olarak aysenın tarıfını kullanmıstım işe yaramıstı
evet canım balgam sökücü zeytinyağı seker ve limon karısımını yaptım iki çay kaşıgı verdım sonra tam bir zamanlama almadan ac yada tok karnınamı alınıyor bilmeden vermedimbana nasıl uyaguladığını söylersen minnettar kalırım...
kızlar nasılsınız, hoşgeldin meryemcim, oğluna da geçmiş olsun...

özelmcim size de geçmiş olsun.

bende görmek istiyorum resimleri, beni de ekle:)
tesekkür ederim canım benim...
aslında annemler grip ilaç kullanırsan 1 haftada kullanmazsan 7 günde geçer derlerdi..eskiler bişey biliyorki söylüyor
gercekten ataların bildiği gercek bazen aman falan diyoruz ama deneyimlerinden gerçek olduğu çıkıyor...
selam kızlar. hasta bebişlere ve anneciklere geçmiş olsun çok. gerçekten zor oluyor ya.
gülaaaaaaaay hoşgeldin şekerim :))
teşekkür ederiz canım benim sorma anne grip baba gri bebek grip sürekli steril oluyorz.bide bebek tekrar gribe yakalnırsa korkusu var onun gribi öksürüğe döndü bitme aşamasına yakınmıymış neymiş bizimkisi yeni daha maskelerle idare ediyoruz ama nereye kadar
ben de memnun oldum sümeyye..
hoş bulduk meryem..özlem geçmiş olsun canım ikinize de..
canım benim çok nazıksın tesekkür ederim...

eylülcüm hb canım şimdi resimlere ben de baktım çok şeker kız eda çok güzel ve anlamlı ..ne çabuk geçti bu yıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…