kızlar herkese günaydın kac gündürsinir harbi yaşıyorum:))))
spastik bebek dr u grip hastalığını boğaz enfeksiyonu diye bize kakaladı antalyadayken antibiyotik yazdı bizden eczaneye gittik aldık eve geldim arastırdım agır bir antibiyotikmiş ama kızım asırı atesliydi diye başladık dört günü doldu buradaki dra götürdük grip dedi neden antibiyotik vermişki demezmi bu arada bende 1 gündür gribim nereden bulaştı diyorum bana...neyse sinirlerim tepemdeyken verdiği ilaçlara baktım ceclor adlı antibiyotik yazan gerizeka dr ,ondan daha idiot ötesi eczacı bize ceclor yerine kefsid adlı antibiyotiği vermiş şimdi ne yapsam gidip antalyaya adamı dövsem içim rahat etmez ya...bizde de hata neden bakmadık ki
su dr,lara tek diyeceğim REPRESANTLARDAN PARA ALICAZ DİYE CEREZ NİYETİNE BEBEKLERE VERDİĞİNİZ İLAÇLAR SİZE HARAMMMMM OLSUN VE ECZACI İDİOTLAR (GENELLEME YAPMIYORUM)KARSINIZDAKİ BEBEK KAFANIZA GÖRE NE İLAC VERİYOSUNUZ SPASTİKKKKKKMİSİNİZ...
kısacası karı koca ve ebek gribiz ve kızım 7 gün oldu halen geçmedi kızlar önerilerinizi bekliyorum antibiyotiği 5 gün dolunca kestim gereksiz aldı kızım yani
ben yürümeye başladıktan sonra giyindirdim ama daha zor oldu ayakkabıyla alışırsa çıkarmaz. eymen ayakkabılarına biz giyindiriyoruz o ilk kanepenin arkasına geçip çıkarıyor..
çok çok sağolsun kızlar tesekkür ederim ...meryem yazdığımda da var suc bizde de var bakmadık o ankı galeyanla bebek ates gibi yanıyordu esim aldı kayınpederle getirdi ben hatta intde araştırdım agır diye nasıl vermıs vermeyelım diye tüm aile üstüme geldi bebeğin yasamıyla oynama diye...
bu arada yazarken hatalarım ben 2 gündür esimde dünden beri grip öksürük aksırık burun akıntısı hersey var masleyle dolasıyoruzki cocuk yeniden başlamasın kızımda da halen öksuk aksırık varzeytinyağlı limon seker karısımı işe yararmı kızlar...
ve ve ne oldur siz dikkat edin receteyede eczacıyada dr ada...3 dr a götürdük biri baktı baktı idiot anlamadı kan ve idrar istedi özel hastaneydi bu...ben vermedim baska yere bakalım dedim askeri dr a gittik o antibiyotik verdi iyice baktı ama nasıl görseniz işin ehli sanarsınız...zaten kasaptanmı alıyorlar diplomaları anlamıyorum...
en son buraya geldik buradaki bakar bakmaz anladı yeni gelmiş kadın...grip bu antibiyotiği boşa verdiniz diye ...((
o deil kaburga kemiğim için röntgen cektirdim iki kemik arasındaki sinirler ezilmiş bir ay sürer agrısı dedi,bebeğimle ilgileneyim derken dün tıkandım ıkı kez tansiyonum düştü hastaneye gittik 8 _5 yarım saat sonra da,9 _6 a düştü serum vericeklerdi istemedim yani ne varsa bize oldu Allah hayırlara çıkarsın...
suanda tekendişem bebeğim ne yapabilirim kızlar varmı başından geçen?
canım benim teşekkür ederim...işte bende öle düşündüm inşallah doğru olmuştur
çok geçmiş olsun
teşekkür ederim canım sorma başımıza gelmedik kalmadı bende intden araştırıyorum gribe ilaç kullanmayın yazıyor genel seyri öksürükle bitmesiymiş...canım sen balgam sökücüyü öksürük içinmi kullanmıstın işe yaradımı ve nasıl verdin?amma sordumsempatiksalakcinnigeçmiş olsun özlem ne diyim. benım eşekde nezle oldu hala sümüklüyüz.. dr a götürmedım
evet canım balgam sökücü zeytinyağı seker ve limon karısımını yaptım iki çay kaşıgı verdım sonra tam bir zamanlama almadan ac yada tok karnınamı alınıyor bilmeden vermedimbalgam sökücüyü banamı sordun???
ben balgam sokucu olarak aysenın tarıfını kullanmıstım işe yaramıstı
tesekkür ederim canım benim...kızlar nasılsınız, hoşgeldin meryemcim, oğluna da geçmiş olsun...
özelmcim size de geçmiş olsun.
bende görmek istiyorum resimleri, beni de ekle:)
gercekten ataların bildiği gercek bazen aman falan diyoruz ama deneyimlerinden gerçek olduğu çıkıyor...aslında annemler grip ilaç kullanırsan 1 haftada kullanmazsan 7 günde geçer derlerdi..eskiler bişey biliyorki söylüyor
teşekkür ederiz canım benim sorma anne grip baba gri bebek grip sürekli steril oluyorz.bide bebek tekrar gribe yakalnırsa korkusu var onun gribi öksürüğe döndü bitme aşamasına yakınmıymış neymiş bizimkisi yeni daha maskelerle idare ediyoruz ama nereye kadarselam kızlar. hasta bebişlere ve anneciklere geçmiş olsun çok. gerçekten zor oluyor ya.
gülaaaaaaaay hoşgeldin şekerim :))
canım benim çok nazıksın tesekkür ederim...ben de memnun oldum sümeyye..
hoş bulduk meryem..özlem geçmiş olsun canım ikinize de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?