2009 Eylül Anneleri

uyku veren karışımdan ben de alayım..:) bende akşam tahin pekmez karışımı yptım eymen ama fazla tutmadı..tahin helvasını daha çok seviyor..

özlemcim hava değişimi çarpıyo canım kimi duysam hasta allah beterinden korusun hemen iyileşin inş canım.
miryeeeeeeeeeeeeeem gııııızzzzzzzzzz ne ediiiiiin

eymenin hafta içi 6:30da kalkması iyi oluyordu bi bakıma ama haftasonuda 6:30da kalkarsa...
neyse yarın kontolümüz var sabah oraya gideceğiz.2 haftadır süpürge tamirdeydi temizlik yapamadık dün geldi yani yarın büyük bi temizlik var ayrıca gün var.güne gidip pasta börekmi yesem ordaki teyzelerde eymenede sahip çıkarlar ..eşimde evde temizlik yapsa ...ne güzel hayaller

sümeyye walla yarın bizde de temizlik var gibi bacım. eşim de tutarsa bir ucundan süper olacak tabi :) kadın almak istiyordum ama 100 tl de az değil ki ya oğluma bişiler alırım diyorum yine kendim girişiyom her işe ffffffffffff

bahar temizlikçiye kayınvalideme tutuyorum . ben iş yapmaya razıyım laf duymayım yeter..ki kaynanamın evi tertemizdi esas temizliçi bana lazımdı ama...kaynanam evim çok pis haftasonu gel temizlik yapalım dedi..

slm :))

kızlar drlar hakkında bişi dicem her dr bir olmuyo bizim drmuz nezle olmuş dedi antibiyotik işe yaramaz bol bol bitkisel takviye yap ilaç vermiyim dedi sADECE burnu tıkanırsa diye sprey verdi o kadar zaten ben bolca ilaç veren dr dan korkarım vitamin dahi olsa ben bugne kadar verilen ilaçların çoğunu vernmedim hastalık zamanlarında çünkü ben kızımı biliyorumbenim gibi hastalık dönemleridne ağrı kesicisini alır uyur dinlenirse hiç bişi kalmaz ki zaten gökşen hastaysa bol bol uyur sadece ateş çok yüzkselmişsse gecleri sık sık uyanır uyuyamaz

benimde temizlik yapmam lazım ama böyüğünden şu önümüzdeki haftada geçsin iki gün kadın alıcam yoksa tek başınabu kadar iş biterim

valla benim eşim temizlik yapmayı ve parayı sevdiği için temzilikçi almak istemez hatta ben alalım dediğimde ben kendim yapmazsam içime sinmez diyor..o yapınca haliyle bende eşlik ediyorum.

sümeyye benim eşimde senin işine ne deyip duruyo bende alıyorum alıncada kadının peşinden ne dolaşıyosun bırak herşeyi o yapsın diyo :) ama parasını alana kadar göbeğim çatlıyo

sümeyye senin eşin de iyiymiş. bizim ki de işten kaytarsın diye kadın tutalım diyip duruyor ama ben paraya kıyamıyorum ya. bi de gelenlerin hiçbirinden tam olarak memnun kalmadım

ya bizimkide lafta başlıyor makineye çekmeye ama kanepelerin altını çekmez sonra neyse sen sil ben çekerim diyorum ..silerkende öyle erkek yaptığı temizlik ne kadar olur yani ben yapıyorum yine..temizliği değil parayı daha çok seviyor

bende kayınvalideme ilk tuttuğum kadını beğenmemişti.geçen hafta gidene bayılmış.ama kadından taa bayramdan önce randevu aldımçok yoğun tüm kırşehir peşinde

sümeyye yine de iyi ya
hiç olmazsa elinden geldiğince bişeyler yapıyor
benimki de baharın eşi gibi kendi kaytarsın diye hemen kadın tut der
ben de bi süre kıyamadım yazık o paraya dedim
baktım hep ben yapıyorum
binbir rica minnet bellki süpürüyor o kadar
şimdi acımıyorum valla
madem yardım etmiyorsun her ay 300 tl parayı hazırla diyorum
bi iki aydır gıkı çıkmıyor bakalım nereye kadar

bahar bende senın gibi kadına verene kadar dıyorum hadi bas gaza yapıyorum sonra bel agrısı baslıyor. eşim her seferınde kızıyor. aman yok işte agrımda gectı dıyıp kapatıyorum konuyu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…