2009 Eylül Anneleri

içine hazır garnititür ayrıca kornişonda doğruyorum yoğurt ve mayonezle karıştırıyorum hatta bazen maydonoz nana fesleğen bile koyuyorum tad versin diye sen nasıl yapıyosunki ???

saol şekerim börek güzel görünüyo banyo böreği olayını şinci anladım :)
zeynep ben de öyle yapıyom da sen kornişon var evde bi de tuz deyince sordum

ne güzel ya benim burda hiç arkadaşım yok..işe başlarsam sosyal çevrem genişler dedim.burdakilerinde hepsi erkek...Allahtan bi tane komşum var..

börek çok güzel bende yapaarım buzlukta hazır oluyor..çok sıkı sarmam ben puf gibi oluyor.
haftasonu yapayım bari misafir olmasada hepimiz bu dünyada misafiriz.kendim yapar kendim yerim

güzel ve kolay bi tarifmiş canım teşekkür edeyim zaten hazır yufkayla bişiler yapıcaktım olmassa bunu denerim

rica ederim..

saol şekerim börek güzel görünüyo banyo böreği olayını şinci anladım :)
zeynep ben de öyle yapıyom da sen kornişon var evde bi de tuz deyince sordum

bende sarar buzluğa atarım..ani misafirlerde güzel oluyor...:)

canım bizde işte ayda yıldabir görüşüyorz herkesin hayat telaşı farklı burada apartmanımız aile apartmanı çevremde sürekli akrabalar sıkılıyo insan çünkü arkadaş gibi olmuyo yalnızlık zor hakkatten

kayınvalidem türlü yapmış onu koydum..annem yaprak vermişti..kurbanda gidersem memlekte ordan toplar getirrim ben anlamam öyle turşudan falan.turşu sevmem zaten.

ben kış hazırlığı yapmadım bu sene. taze fasulye koyarım bolbol diyordum kilosu 5-6 liraya çıkınca kalsın dedim :) oğluşum için kereviz falan atmayı düşünüyorum

turşu dışında domates var patlıcan dolmalık biber barbunya bezelye kırmızı biber var bunaşlrdan hiç koymuyomusun ???

aş keseriz yani küçük mantı ayrıca makarna yaparız kuruturuz ev yapımı makarna olur çubuk makarna gibi :))

kompostoluk vişne atarız kayısı kuruturuz

kaynanam mantıda vermişti.bizde yoktur kayınvalimlerde ben ilk gödüm...vişne değilde kızılcık atarız bizde..et olduğunda ben dolma yaparım buzluğa atarım ..yeter

canım napim ya
yardım et diyorum etmiyor
ben zaten yavaş iş yapan biriyim
e hafta içi çalışınca bütün hafta sonum da ev işine gidiyor
üstelik herşeyi de bitiremiyorum
yardım etse daha kolay olucak
ama yardım etmeyince de o paraı vericek mecbur
ded,im ya epey bi süre paraya acıdığım için ben kendim yaptım
ama hem beceremedim hem de helak oldum

patlıcanı geçen sene kızartıp koydum tadı güzel olmadı çıkartınca koymıcam. domates koycam illaki. içliköfteyi bulsam hemen yerim buzluğa bırakmam :) vişneyi de eşim seviyor olabiler.

zeynep fazladan çeşit olması açısından sana çok kolay bi tarif
milföy hamurlarını bir parmak kalınlığında şerit olarak kes
sonra piknik sosisi dik olarak 4e bör
her parçaya bi milföy say
sosisin etrafında milföyü burgu gibi çevir yani
üstüne yumurta ve çörek otu
al sana tuzlu
15dk da hazır
ve pastaneden olmadığına kimse inanmıyor

sosisli tarifi bende denesem aslında.eşim herkes alıyor diye sosis almış geçen ama bizde kimse sosis yemez kendiside dahil.aç karnına alışverişe gitmemek lazım saçma sapan şeyler alınıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…