güzel ve kolay bi tarifmiş canım teşekkür edeyim zaten hazır yufkayla bişiler yapıcaktım olmassa bunu denerim
saol şekerim börek güzel görünüyo banyo böreği olayını şinci anladım :)
zeynep ben de öyle yapıyom da sen kornişon var evde bi de tuz deyince sordum
ne güzel ya benim burda hiç arkadaşım yok..işe başlarsam sosyal çevrem genişler dedim.burdakilerinde hepsi erkek...Allahtan bi tane komşum var..
börek çok güzel bende yapaarım buzlukta hazır oluyor..çok sıkı sarmam ben puf gibi oluyor.
haftasonu yapayım bari misafir olmasada hepimiz bu dünyada misafiriz.kendim yapar kendim yerim
yalnız eda her ay 300 lira fazla değilmi yaw insanın canı gider o parayı verince şahsen benim öyle olur ben temizliğimi kendim yaparım ama büyük temizliklerde diyelim 3 4 ay da bir kadın alırım iki yada üç gün aslında bende istiyorum ayda bir kere düzenli olarak bi bayan gelsin ama eşimi daha ikna edemedim bi kaç yıl sonra anca izin verir herhlade ikincide olunca mecbur
bu konuda haklısın hatta geçenlerde köşe yazarımız tuğba da bu konuya değinmişti :)) ama benim aklıma hiç bişi gewlmiyo şu an kafam durmuş :) tatlım hazır salata olarakta makarna salatası yapııyım evde kornişon var çünkü geri tuzlu kaldı :)
eylül ben aylık 300 lira versem temizlikçiye uykularım kaçar, uyanıkken kabuslar görürüm walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?