2009 Eylül Anneleri

eylül bende eğer kocam haketmişsse ona harcattığım hiç bir kuruşa acımam. ama bizim muhasebe müdürümüz kayınvalidem.geçen siz kredi nasıl ödeyeceksiniz diye gece boyunca uyuyamamış. çift maaşla rahar rahat öderiz anne dedim hatta siz pizza çok yiyorsunuz dışardan söylemeyin ben bi tarif buldum ondan yapayım dolaba atın çıkartıp yersinizz dedi.

slm kızlar offf ne şanssız gacıyım adet oldum elim ayagım tutmuyor,başım agrıyo,midem bulanıyo(((üstelik bugün yağızın dogum günü(((((

eylül fotolar çok güzel değişik pozlar var eda sevmiş foto çektirme işini baksana cimcimeye poz vermiş durmuş:))))
bi itirafta bulunmak istiyorum sen çakıl ismini sölediğin zaman ben isim olarak ilk defa duymuştum taş devrindeki fred in kızının adıda çakıl mış koca bi tepik koydum kendime

gülay çok haydar dümen gördüm seni:) çok guldum kızlar yaa..
gülcancım meryem eski meryem sana o kadar diyim:)

bide geçen yaptığım salatayı tarif edeyim harika oluyo
haşlanmış tavuk küçük küçük doğranır
içine marul doğranır ve mısır konur
üzerine yoğur sarımsak mayonez karışımı eklenir harika oluyooo tadı

:lepi: süpermiş ya bayıldım kayınvalidenin fikrine
aslında karışması hoş değil ama iyi niyetli bi yaklaşım gibi geldi bana
o yüzden çok şeker

gülcan fotoları beğenmişsin sağol
bu arada evet fredin kızının adı çakıl
ordan geliyodu zaten
ben de sana teprik koymak istiyorum izninle :)
ama yattı o isim ekletme işi
eşim çok istiyosan öyle seslenelim ama nüfus kağıdıyla oynanmasını istemiyorum ismi kısa ve öz kasın dedi
ben de ısrar edemedim ne edim

tavuk salatasıda çok lezzetli oluyo seviyotum ben :))

domateside doprayıp buzluğa koyabilirsin yada doğrayıp biberle az pişirip klavonozlara koyup ağzını sıkıca kapatabilirsin biz öyle yapıyoruz sene boyunca bişi olmuyo :)

[/ATTACH]
tarifin için sağol eylülcüm :)

ne demek
ben bişeyler hazırlamış olsam da yanına bunu mutlaka yaparım
masada şık duruyor diye :)
ahan da size şeklini çizmiştim bi arkadaş için onu da yollim
nasıl sarılacağına dair yani

Eklentiler

• $sosisli.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 28
yok kayınvalidemle anne -kız gibiyiz yeri gelince atışırız yeri gelince güleriz. alınmam yani.çünkü ben bildiğimi okurum ama onu dinlemiş gibi yaparım..zaten kendime güvenmesem istanbulda tayin isteyip gelmezdim çok şükür pişman olmadım pişman ettirmediler.hatta kayınvalideme derim benim gibi gelin nerde bulacan herkes kayınvalide den uzak olsun diye istanbula kaçıyor ben yanınıza geldim kıymetimi bilin diyorum gülüp geçiyoruz

bende buzluğu hüç koymamıştım kavonoza biberle pişirip denedim bide acı biberde koyuyorum süper oluyo ama kağan için buzluğa atayım

buzluğa attığını daha çok yemek yaparken kullanablirsin ama kavonoza kayarsan daha iyi oluyo ama bu sene domates 1.5 tan aşağı inmiyo oda zor

evet domates kudurmuş durumda bu sene herşey çok pahalı ya
sümeyye ne güzelmiş kaynananla ilişkin maşallah. biz uzağız pek ana kız gibi değiliz ama ben de yeri gelince güler ama lafımı da sert olmamak kaydıyla sakınmam kimseden
meryem maşallah şekerim size de

asıl bana ne oluyor gülcan, benkiiiiiiiiii bir amazon kadını, benkiiiiiii zorlu cephelerin savaşçısı..........

bayılırım tavuklu sraımsaklı slaatay ya.....

söylemesi ayıp eve gittiğimde eşimde tavuğu soslu yapmış, yanında da paprika biber falan da kızartmış, bir de makarna yapmış.... akşam yemeğimiz çok güzeldi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…