2009 Eylül Anneleri

gülay bu konudaki benzetmelerine bayıldım ya. çok şeker :))) kocanın yemek ekmek bisküvi vs hazırlamasını da gıptayla okuyorum Allah nazarlardan saklasın benim eşim bir salatayı binbir nazla heryeri batıratrak bizim açlıktan ölmemize ramak kala bitirir :)
filiz armudiye domates daha etli ve kırmızı oluyor ben de onlardan yapıyorum canım.
tavuklu salataya ben salata malzemesi ne bulsam koyuyorum walla süper olii

canım beykoz taraflarında zaten öyl çook var da kim gidip elıcak ona çavuşbaşı diye bi yer var bildiğimiz köy taze taze süt yumurta ve yoğurt alabiiliyosun eşime çok diyorum al gel diye gitmiyo malesed

valla bende meyve almak için eşime haydi pazara giderim derim eşima aman falan yapınca hiç ısrar etmem gider paşa paşa marketten alır .kimsenin paşa keyfini bekleyemem..

canım benimde aslında eşim yapıyodu pazarı pazar günleri pazarımız vardı burda ama olmuyo kendi aldığın gibi o yündne ben devraldım kendim gidiyorum hem bana parada kalıyo :)

biz hafta içi bişi lazım olduğunda marketten alıyoruz fırsat buldukça da pazara gitmeye çalışıyorum iş çıkışı marketlerde doğru dürüst sebze meyve kalmıyor da. ama pazardan da ver abi iki tane kabak bebeğe kadar diyemiyosun

slm kızlar nasılsınız
dün bizde balık sezonunu açtık allahıma binlerce kez şükürler olsunki eylül ne ağzından çıkardı ne suratını ekşitti severek yedi 1 levreği:)))) haftada bir yaparım artık şimdide kereviz çorbası yapcam bakalım içicekmi en son geçen kış ek dıdalarda yemişti kerevizi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…