maşallah eylül hanıma 1 levreği ben zor bitiriyom balığı çok sevcek demek. biz pütürü ağzımızdan çıkartıp oynadığımızdan somonu haşlayıp haşlanmış sebzeleri de ekleyip suyuyla birlikte püre yapıp verdim.slm kızlar nasılsınız
dün bizde balık sezonunu açtık allahıma binlerce kez şükürler olsunki eylül ne ağzından çıkardı ne suratını ekşitti severek yedi 1 levreği:)))) haftada bir yaparım artık şimdide kereviz çorbası yapcam bakalım içicekmi en son geçen kış ek dıdalarda yemişti kerevizi:)
hahahhah kaynanan gelir ha süper lafmış :) ya bi de pazarda seçemiyorsun o da var ama ordan alışverişin tadı da başka oluyor hanievet baharcım az az alamıyosun pazardan ama hep taze oluyo bende hep yarım kilo istiyorum sölene sölene veriyolar dün pazar vardı bizim adama yarım kilo sivribiber verirmisin diyorum abla yarımı ne yapcam 1 kilo al kaynan gelir diyo hey allahım bide laf anlatıyon:)))
cansu balığı nasıl veridn, yarasın kuzuna...
sümeyye bahçeli evleri çok severim ya, keşke tek gecekonduda oturaydım da bahçem olsaydı... nerede her yer apartman... önceden gecekonduda otururduk ama herşey daha güzeldi... bahçemiz vardı mis gibi.
cansu balığı nasıl veridn, yarasın kuzuna...
sümeyye bahçeli evleri çok severim ya, keşke tek gecekonduda oturaydım da bahçem olsaydı... nerede her yer apartman... önceden gecekonduda otururduk ama herşey daha güzeldi... bahçemiz vardı mis gibi.
maşallah eylül hanıma 1 levreği ben zor bitiriyom balığı çok sevcek demek. biz pütürü ağzımızdan çıkartıp oynadığımızdan somonu haşlayıp haşlanmış sebzeleri de ekleyip suyuyla birlikte püre yapıp verdim.
hahahhah kaynanan gelir ha süper lafmış :) ya bi de pazarda seçemiyorsun o da var ama ordan alışverişin tadı da başka oluyor hani
ay benimki de bak baba dışında bişey demiyo, bir de bık bık diyo herşeye.... balık de kızım diyorum bak diyo... babasına baba diyor ama anne nerde hiç umrunda değil yani... 3 kelime toplamda bık bık ı da sayarsak :)
maşallah sevmiş cansucum balığı ben direk rondoluyorum balığı , ağzına vermem için yağlı balık olması gerekir ki yutsun yoksa bazı balıklar saman gibi oluyor, rüzgar öğürüyor o zmana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?