2009 Eylül Anneleri

walla babamın marketi vardı .tlf ederdik babam gitirrdi .zaten evimiz bahçeliydi sebze meyve bahçede olurdu evlenin ce farkettimki ben alışveriş yapmayı bilmiyorum.

evet baharcım az az alamıyosun pazardan ama hep taze oluyo bende hep yarım kilo istiyorum sölene sölene veriyolar dün pazar vardı bizim adama yarım kilo sivribiber verirmisin diyorum abla yarımı ne yapcam 1 kilo al kaynan gelir diyo hey allahım bide laf anlatıyon:)))

kızlar kızkardeşim geldi gökşen deyze diye arkasındna bağııryo :)))

afiyet bal şeker olsun kuzuna cansu aslında bizde bu hafta yemedik balık neyse yarın alırım annemlerde yeriz :)

ay sağolun kızlar ya, eşim gerçekten çok iyi bir aşçı... ama her yiğidin bir kusuru var, söylemesi ayıptır tuvaletten çıkar tuvaleti ben temizlerim, yemek yapar yağ değmemiş bir tane yer kalmamıştır, her tarafı temizlerim... iyi mi kötümü anlayamadım bu özelliği. ama yemekleri gerçekten harika olur, a dan z ye herşeyi yapar, su böreğinden tutun da baklavaya kadar. evet süper ince açamaz ama yine de güzel olur....

baharcım bizimki kendine yapıyo anacım, ben önceden acıktığımda tereyağında bir yumurta kırardım yanında soğan ve ekmek... yerdim.... ama evlenince eşime yumurta kırsam evde bişey yok diye, o tavayı alır atar suratıma yani o kadar yemmek onun önemli. sabah kahvaltılarında bile olmletler vs. yapar, asla geçiştirmez öğününü.... o göbücükler kolay büyümedi dimi....

heralde nazar değdi :) şaka bi yana eşimle şimdi telefonda tartıştık, bana mail atmış, maile koçum diye başlamış... maili yanlış yazmışsın ben senin koçun değil kuzunum dedim.... sonrada bana artık yazma dedim. hemen aradı. tırsmışşşş :)

cansu balığı nasıl veridn, yarasın kuzuna...

sümeyye bahçeli evleri çok severim ya, keşke tek gecekonduda oturaydım da bahçem olsaydı... nerede her yer apartman... önceden gecekonduda otururduk ama herşey daha güzeldi... bahçemiz vardı mis gibi.

maşallah eylül hanıma 1 levreği ben zor bitiriyom balığı çok sevcek demek. biz pütürü ağzımızdan çıkartıp oynadığımızdan somonu haşlayıp haşlanmış sebzeleri de ekleyip suyuyla birlikte püre yapıp verdim.
hahahhah kaynanan gelir ha süper lafmış :) ya bi de pazarda seçemiyorsun o da var ama ordan alışverişin tadı da başka oluyor hani

sağol zeynepcim:) ya aslında küçük balık verin diyolar ama ben hamsiyi yapıp önüne koysam neresini yicekki çocuk en azından büyük balığın içinde et var onları severek yedi

ya zeynep gökşen mi geveze benim oğlummu bişey bilmiyor.daha bir kelimesini duymadık.tam 2 aydır bay bay yapmayı öğretiyorum her sabah yapmıyor.hatta eşim diyor bu kesin hastanede karıştı senin gibi gevezenin çocuğu 6 aylıkken konuşmalıydı diye..
benim eşimde yemek yapar ama herşeyi bilen kocada iyi değil herşeye karışıyor hatta geçen kendime çay dolduruyorum yeter fazla koyu olmasın diyor ayy sana ne bari çayı ma karışma dedim..

saol canım valla kızartıp verdim bütün bir şekilde sonra içindeki etleri ayıklayıp ağzına verdim severek yedi

gülay bende apartman hayatındna sıkıldım nish adalardan 4 ada bi salon istiyorum :)))) hem bahçelide :))
istemişken biraz lükx gecekondu olsun :)

gülay eşinle tartışmanıza da bayıldım yani. seviyorum böyle yaratıcı kavgaları. arkasını temizleme işi kötüymüş ama olsun kendin de yapsan temizlemiyon mu sonuçta :)
bahçe olayı şart ya. abimlere gittik bir sitede oturuyorlar evlerinin önünde 60 metrekare bahçeleri var eşimle bakakaldık eve. tabi bizim bütçemiz öyle bir eve yetmez ama onlar da düşükten başlayıp o evi almışlar akıllı yatırımlarla biz de neden olmasın dedik :)

bende alışmışım bahçeli eve eşim ev alalım diyor yok dedim arsa al yavaş yavaş yaptıralım dedim .emekli olunca ben apartman dairesined oturmam dedim yavaş yavaş olsun bizim olsun..paramız yok ama hayalimiz çok

valla eylülünde kelime haznesi çok gelişmiş iki dakka susmuyo çocuk başım şişiyo bütün gün ağzında lafları geveliye geveliye bi hal oluyo:) şimdi yeni sölenen kelimeler gelme hayır git:)))) ençok duyduğu cümleler sanırım:))

canım her çocuk farklı gökşen kalabalık ortamlara girdimi çok şey öğreniyo dün halasındaydık kuzenine bi şeyler anlatıyo bağrıyo konuşuyoda ne dediği anlaşılmıyo :)) bide ben evde çok konuşuyorum ona o zaten konuşmaya bi başlaıyo ben gerçektenmi kızım ciddimi diyorum daha da bilmiş bi edayla el kol hareketleriyle bişiler anlatıyo :)))

baharcım babası balık hastası benim pek aram yoktur bizde çok şaşırdık kaç gündür herşeyi ağzından çıkartan bişey yemeyen çocuk nasıl yedi diye şaşkınlık içinde izledik yani:))) somonda çok faydalıymış ama ben bikere tiksindim çocuğumada yediremiyorum açıkcası:)

ya bende konuşmaya çalışıyorum ama eymen çok sinirli ben bişeyler anlatırken bi bağırıyor bana arkasını dönüp gidiyor ama her gören ne sinirli oğlun var diyor birde inatçı inadından bay bay yapmıyo.ben sabah bye bye yaparım o bana gülüyo

ay benimki de bak baba dışında bişey demiyo, bir de bık bık diyo herşeye.... balık de kızım diyorum bak diyo... babasına baba diyor ama anne nerde hiç umrunda değil yani... 3 kelime toplamda bık bık ı da sayarsak :)

maşallah sevmiş cansucum balığı ben direk rondoluyorum balığı , ağzına vermem için yağlı balık olması gerekir ki yutsun yoksa bazı balıklar saman gibi oluyor, rüzgar öğürüyor o zmana.

bizimki de mama..ve kapıcımız olan mehmetin ismini söylüyor..anne-baba hak getire..lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…