2009 Eylül Anneleri

yarasın kuzuya levrek. neden tiksindin ki ya bak içime kurt düşürdün şimdi. somonu ben de faydalı diye duymuştum hem de kılçığı olmadı iyi oldu haşlayıp püre yapmak

benimki sadece gece ağlarken anne diyor
ama babasını gördüğünde falan cilveli cilveli babba diyor
hatta bu sabah kalkıp beni tekmeledi sonra da gidip babasına mmmm yapıp yanağından öptü
işte besle büyüt danayo tanımasın anayı

güalycım maşallah kocana kız.. benimki bir salatayı kırk saatte yaparki eskiden onuda bilmiyodu.. zaten arkalarından biz temizliyoz her yeri ne olacak o yemeği yapsın yeter.. her gece ne pişircem derdsinden anam ağlıyo bee....

evet canım ben kızarttığım için sorun olmadı güzel yedi fırına atıcaktım aslında ama vazgeçtim

ya baba söylemesi en kolay kelime olduğundan söylüyorlar.... diye diye kendimi avutuyorum günlerdir ama yetti bu çocuğun babammmm deyip babasını göstermesi. anne nerde diyom kaşlarını çatıp bana bakıyo sanki tepeliyom çocuğu. babası da her defasında aaaa oğlum anne de annen üzülmesin diye hava basıyo. hayır vercem ellerine bavullarını koycam kapının önüne o olcak.

yesin tek ya ne yerse yesin... dün de biz rüzgara yediremedik, ebn anladım çocuk ertesi günde aynı yemeği yerse yemiyor, sürekli değiştirmek gerekli...

evet kızlar akşamları ne yapcam diye düşünmüyorum hatta yeri geliyor niye salata yapmadın diye söyleniyorum annem falan da inanılmaz keyif alır bizde yemek yerken, ben sadece getir götür bulaşık makinesine yereştir işini yaparım.....

ay gece vermeyin ona tariften de uyumasın bari, ödüllendiriyim bu akşam opuyorumnanaktan

kızlar sizede maşallah:):):)

bu arada bızde dün ilk kez hamsi yedik çokda guzel yedi maşallah. lan yoksa 4 e kadar uyumama sebebimiz hamsimi:)

kızlar size asıl haberi vermedim, kyınvalidemlerim rüzgara doğum günü hediyesi gümüş bir tabak, kocaman bişey.... eşimle ikimiz satmayı düşünüyoruz:roflol: aldığımız duyumlara göre 500 tl cıvarındaymış bizzat kendilerine soramadık ama haber geldi.... ya kalıcı olsun diye gümüş tabak almışlar, üstlerine de yazı yazdırmışlar... tamam harika bir hediye ama ... bu kadar paraya yazık değil mi. eşimle görünce şok geçirdik... dedik bari koluna bi künye falan alsalardı... o da kalııcı olurdu.... verilen paraya çok acıdık ya, eşimde satalım acaba geri alırlar mı diyo kafamçokkarıştı

izmirde hamsi buğulama yaptık iki lokmadan sonrasını çıkarttı her zamanki gibi ya meryem. şöyle elle beslenen çocuklara özenmeye başladım. biz ne zaman aşıcaz bu ağızdan tükürme huyunu acaba

bende balığa dokunamam asla onuda kocacım yapar..hamileyken balık yiyemiyordu hatta eşim almıştı temizleyip dolaba koymuştu ben o gece uyuyamadım ya ben sabah kalktığımda buzdolabını açıp balık görürsem diye gecenin bi yarısı eşimi uyandırmıştım dolaptaki hayvanları çöpe at demiştim..balık bile diyemezdim.allahtan geçti

özenme sakın bahar sakın özenme, Allah başına verir görürsün biz daha yeni medeniyet gördük kaşığa geçtik Allahıma binlerce şükür....

gülaycım gümüş tabak ne alakaymış tmm kalıcı olsunda ilk doğum günü için kalıcılıktan ziyade daah ince düşünce eseri hediyeler alınabilirdi.ama hiç yoktan iyidir yine düşünmüş almışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…