baharcım babası balık hastası benim pek aram yoktur bizde çok şaşırdık kaç gündür herşeyi ağzından çıkartan bişey yemeyen çocuk nasıl yedi diye şaşkınlık içinde izledik yani:))) somonda çok faydalıymış ama ben bikere tiksindim çocuğumada yediremiyorum açıkcası:)
bizimki de mama..ve kapıcımız olan mehmetin ismini söylüyor..anne-baba hak getire..lülülülülülü
ay benimki de bak baba dışında bişey demiyo, bir de bık bık diyo herşeye.... balık de kızım diyorum bak diyo... babasına baba diyor ama anne nerde hiç umrunda değil yani... 3 kelime toplamda bık bık ı da sayarsak :)
maşallah sevmiş cansucum balığı ben direk rondoluyorum balığı , ağzına vermem için yağlı balık olması gerekir ki yutsun yoksa bazı balıklar saman gibi oluyor, rüzgar öğürüyor o zmana.
yarasın kuzuya levrek. neden tiksindin ki ya bak içime kurt düşürdün şimdi. somonu ben de faydalı diye duymuştum hem de kılçığı olmadı iyi oldu haşlayıp püre yapmak[/QUO
baharcım benim zaten balıkla aram yoktur ki dokunamam bile dün arkadaşıma yaptırdım balığı:))) eşim ben hamileyken yanlış anlaşılmasın da bebeğe yarasın diye somon almış:)
bide ozamnlar vücuttaki şişliğim çok olduğu için tuzu yasaklamıştı bana doktor tuzsuz fırında soğanlı falan yaptı eşim bi yemeye kalktımki aman allahım hani allahın gücüne gitmesinde iğrendim resmen çok berbattı tadı bide tuzsuz olunca bide arkadaşım dün bi doktor somonun kanser yaptığını sölemiş ben bunlara pek inanmıyorum yediğimiz herşey kanser yapıyo doktorlara görede:) bundan sebep yani canım uzun oldu biraz ama çenem açıldı:)))
yarasın kuzuya levrek. neden tiksindin ki ya bak içime kurt düşürdün şimdi. somonu ben de faydalı diye duymuştum hem de kılçığı olmadı iyi oldu haşlayıp püre yapmak[/QUO
baharcım benim zaten balıkla aram yoktur ki dokunamam bile dün arkadaşıma yaptırdım balığı:))) eşim ben hamileyken yanlış anlaşılmasın da bebeğe yarasın diye somon almış:)
bide ozamnlar vücuttaki şişliğim çok olduğu için tuzu yasaklamıştı bana doktor tuzsuz fırında soğanlı falan yaptı eşim bi yemeye kalktımki aman allahım hani allahın gücüne gitmesinde iğrendim resmen çok berbattı tadı bide tuzsuz olunca bide arkadaşım dün bi doktor somonun kanser yaptığını sölemiş ben bunlara pek inanmıyorum yediğimiz herşey kanser yapıyo doktorlara görede:) bundan sebep yani canım uzun oldu biraz ama çenem açıldı:)))
ya herşey kanser yapıyo onlara göre gerçekten. anladım canım insan bişeyden tiksindi mi öyle devam ediyor zaten. ben de çok sevmem balık. arada yemeye çalışıyorum ama o akşam midem allak bullak geziyom ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?