2009 Eylül Anneleri

ya bahar biz hala şaşırıyoruz beni istemeye geldiklerinde gümüş şeker tabağı almış annesi 480 tl idi. ya biz evlenirken üçün beşin hesabını yaptık uygun olsun diye, annesi gitmiş bi gümüş gondola 480 tl vermişti, valla bize verseler daha makbule geçerdi. tamam yardım ettiler ama ne gerek var gümüşe... yazık günah ya..

al şimdi 1000 tl lik iki tane gümüş tabağım oldu, ohhhh ben den mutlusu yok kafamçokkarıştı

kızlar tabak dediğim derince bir kap gibi bişey, yani gondol değil de salata tabağı gibi, öyle oymalı falanda değil... ay ne biliyim madem kalıcılık istiyosun mesela ileride takması için kolye al, o daha kalıcı olurdu.... mesela ben takardım büyüyene kadar:lepi:

ama mesela şimdiden rüzgarın çeyizi için kayınvalidem sandık yaptırıyormuş, bir de iğne oyası takımı sipariş etmiş.... yani benim kızım şu iğne oyaları bitsin sandıkta yapılsın 3 yaşında falan düğünümüze bekleriz herkesi :teytey:

bencede 9 ay karnımızda taşıdık doğum ağrısınıda çektik esas hediyeyi biz hakediyoruz.yol bulup çıkan çocuklar değil...

gülay artık o gümüş tabaklarda hazırla şekerim o zaman rüzgar hanımın mamasını. iran şahına ya da ingiliz kraliyet ailesine gelin verirsiniz ondan sonra da artık :))))

bende eymeni doğurduktan sonra annelerin önemini farkettim hatta kendi doğum günümde annemi arayıp tşkr etmiştim.

he bahar öyle yapacaz, kızıma istemeye gelen olursa çıkaracam tabakları dizi dizi dizecem evin her köşesine.... evimin heryerinden bir asalet, bir aristokrasi akacak gümüş tabaklardan :)

valla ben bu konuda kjaynanamın hakkını yıyemem dogum yaptıgımda ogluma değil bana almıstı. bende nıye ogluma alınmıyor dıye bozulmustum:)

ay meryem send ebi alemsin, bana hiçbişey alınmadı bende bu duruma sinirlendim, yarısını bozdurup kendime bişey aldım :)

doğumda sadece eşim künye almıştı o da benim yoğun ısrarım üzeirne. bak bizim orada adettir eğer bana hediye almazsan seni kınarlar yazık olmuş kıza kocası hediye almamış derler dedim doğumdan 3 gün sonra gittik eşimle aldık..tabi kayınvalidem bilmiyor benim istedeiğimi , herkese anlatıyor benim oğluşum çok düşünceli diye opuyorumnanaktan

hakketen balık mevsimi açılması iyi oldu bende geçen bize hami bade hanımada tavuk balığı yaptım seve seve yedi cadım.. bizde severiz ailecek balık ama sadece hamileyken tiksinmiştim şimdi normale döndüm..
gülay hakketen kayınvaliden ilginç bir kadınmış.. kimin aklına gelir gümüş tabak bebeğe hediye almak..birde çeyize başladı demek

işte onu diyorum bend ehüsniyecim, nereden aklına gelir evlenecek çağda falan da değilki:)

ay siz verince aklıma geldi ben de uzun zamandır vermiyordum bi hamsi yapayım bari kuzuma....

arkadaşlar..
hamsi ve palamut kara etli balıklar olduğundan sindirimleri zor olabilir..
bu yüzden akşam öğünü yerine öğle öğünü vermeniz daha iyi olabilir..

valla gülay bende bana ne gerek vardı bana eşim aldı işte insan ilk torunu ona almazmı dedım durdum kendı kendıme:)

ağlıyorsa iyidir diyorlar... bi süre gözlemle soğuk buz koy... eğer içine sinmezse götür bence canım doktora. geçmiş olsunnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…