2009 Eylül Anneleri

bana da bişey alan olmadı oğluma da almadılar o da ayrı ama neyse takmıorum zaten. şükürler olsun takacağını bilsem künye alıcam ama iki dakikaya çıkar kolundan yapamıyorum o nedenle.

baya ağladı kızlar aşağı yukarı 25 dk filan içli içli ağladı sonra biraz terasa çıkardım sakinledi eve girdiğimizde oturduk gene ağladı

Bizimki ancak çorbada yiyor balık. önüne koyduğumuzda 5- 6 lokma ancak. ben evde kızartmıyorum tanıdık yer var gözümüzün önünde mangalda pişirtiyoruz zaten küçük balık sevmem ben. yedim mi büyük balık olcak zevk tad alamıyorum küçük balıktan

kötü düştü ama kafa travması belirtileri göstermiyo baharcım zaten 24 saat gözlem altında tutun diyo dr lar bişi yapmıyolarki bi kerede beşiğinden düşmüştü gittik bişi yapmadan geri geldik

geçmiş olsun zeynep.eymen bir yere düşünce yada çarpınca o yeri gördükçe bi müddet ağlar psikolojik herhal

zaten terastan içeri girdik aynada yüzüne bakıyok ağlamaya başladı yine ( sol gözünün üstü şişti biraz kızlar inşallah bişi omaz elim ayağım titiriyo o değiş akşam eşim gelince bi ton laf sayıcak

kızlar gökşen çoook fena düştü napıcam bilmiyorum kafasının rkasına tezgahtan düştü ((((

zeynep geçmiş olsun gökşene
ya düşmeler hep oluyor ama ben yerinde olsam sanırım dr a götürürdüm
tezgah dedin ya biraz yüksek mesafe o yüzden yani
bişeyi yoktur büyük ihtimal ama tedbir olarak götür bence

şimdi uyudu kızlar bi saati geçti çünkü bende uyuttum ama yan yatırdm ayaklarının altınıda yastık koydum sürekli gözlemlicem inşallah bi problem olmaz kuzum benim ya nazarım değdi galiba ((

Şİmdi nasıl Gökşen. cnaım benim şişlik kızarlıklık yoksa çocuk normal davranıyorsa bir süre bekle uyuma izle bakalım olmadı götür doktora

ama kızlar doktorlar sağına soluna bakıyo gözlem altında tutun diyor, başka bişey yapmıyorlar... ama yine de götürürdüm herlade, içim rahat etsin, en azından sağlık ocağına götür.

kızlar beşiğin yükseliği kadardı tezgah drun sölediklerini uyguladım şimdi 24 saat gözlemlicem
offf ya allahım sen bütün bebekleri koru insanın canından can gidiyo kızkardeşim de onunla birlikte ağladı

selam kızlar nasılsınız çok uzun zaman oldu yazamadım

geçmiş olsun Gökşen'e canım benim

Kızlar Sena kreşe gittiği için her akşam çocuğu alırken bakıyorum hep ısırılmış oluyor ama hep aynı çocuk ısırıyor kızımı taktı çocuk kızıma kafayı
ısırma dönemleri sizinkilerde ısırıyor mu

hoşgeldin canım
kıyamam senaya yaaa yazık o da ısırsın o zaman
(ben biraz psikopatım galiba bi çocuk kızımı itse bile hemen üstüne yürüyorum eşim zor tutuyo beni)
evet ısırma hastalığı benim kızda da var
ama ısırılmanın tadını pek bilmiyor
sizin kreşe getirsem de ısırılmanın nasıl bişe olduğunu anlasamı acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…