selam kızlar nasılsınız çok uzun zaman oldu yazamadım
geçmiş olsun Gökşen'e canım benim
Kızlar Sena kreşe gittiği için her akşam çocuğu alırken bakıyorum hep ısırılmış oluyor ama hep aynı çocuk ısırıyor kızımı taktı çocuk kızıma kafayı
ısırma dönemleri sizinkilerde ısırıyor mu
ya bu yazdıklarımızı niye edit yapamıyoruz, yanlış yazıyorum hızla yazacam diye harfleri...
kendini parçalıyor olacaktı.... sanki kızımı parçalıyorum gibi olmuş :)
off ya ne yapmak alzım sonuçta ısırılınca da ağlıyordur sena, bilmiyorum ki ısıran büyükmü peki, yaşıt mı...
bu arada rüzgar hç ısırmadı, bizimki şu dönem burun deliklerini büyütmekle meşgul kaydirigubbakcemile3
kızlar siiznkilerde parmaklarını burunlarına sokuyorlarmı, geçenlerde kuzenlerinim düğünüme gittik, bi baktım herkes bize doğru bakıp gülmekten yarılıyo... bi baktım rüzgar bir parmağını birine diğer eliyle diğer burnuna sokmuş müzikle ritim tutyor aşağı yukarı aşağı yukarı... off ya beynimden vurulmuşa döndüm, çıkart annecim diyorum kendini parçalıyorum, abbası falan elini indirdi yok sokacam diye ağlıyor..... sonra unutturana kadar akla karayı seçtik... o bişey değil burun delikleri büyücek, parmağı zaten çubuk kraker gibi, en sonuna kadar ittiriyor ya....
Sena'dan 3 gün büyük ısıran çocuk
Grup grup ayırıyorlar çocukları
0-1 / 1-2 / 2-4 / 4/6 yaş olarak 4 grup var ama gerçekten onun açısından iyi oluyor ısırılma dışında
mesela Sena anne-baba-dede-mama-meme-bak-al-ver-gel-bitti-bak-abla-Gökay kelimelerini söylüyor ve gerçekten bilerek dedelerine veya yaşlılara dede diyor yeğenim Gökay resmini gösteriyor Gökay diyor yani bilinçli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?