2009 Eylül Anneleri

Evet canım bizimkide bir ara çok ısırıyordu şimdilerde de arada aklına gelince ısırıyor ve resmen kopaıyor

ali efe de ısırmaya çalışıyo ben kendim için engelliyorum da babası bayılıyor ısırtmaya kendini. öyle anlaşıyorlar garip bir ilişkileri var :) ha biri oğluımu sürekli ısırsa nasıl tepki veririm bilmiyorum tabi :)

eymen hala çok fena ısırıyor.ama bende bazen onu ısıryorum tabi dişlerimi geçirmiryorum sadece hissettiriyorum. ama çok gülüyor ben ısrınca

kızlar siiznkilerde parmaklarını burunlarına sokuyorlarmı, geçenlerde kuzenlerinim düğünüme gittik, bi baktım herkes bize doğru bakıp gülmekten yarılıyo... bi baktım rüzgar bir parmağını birine diğer eliyle diğer burnuna sokmuş müzikle ritim tutyor aşağı yukarı aşağı yukarı... off ya beynimden vurulmuşa döndüm, çıkart annecim diyorum kendini parçalıyorum, abbası falan elini indirdi yok sokacam diye ağlıyor..... sonra unutturana kadar akla karayı seçtik... o bişey değil burun delikleri büyücek, parmağı zaten çubuk kraker gibi, en sonuna kadar ittiriyor ya....

gülay alitunada gecen burnun nerde dedim sümükleri nasıl akıyor ama anlataman cat diye soktu eli burnuna:) kaygan ya hoşuna gıttı sokup durdu esek ama Allahtan unuttu sonra

ya bu yazdıklarımızı niye edit yapamıyoruz, yanlış yazıyorum hızla yazacam diye harfleri...

kendini parçalıyor olacaktı.... sanki kızımı parçalıyorum gibi olmuş :)

off ya ne yapmak alzım sonuçta ısırılınca da ağlıyordur sena, bilmiyorum ki ısıran büyükmü peki, yaşıt mı...

bu arada rüzgar hç ısırmadı, bizimki şu dönem burun deliklerini büyütmekle meşgul kaydirigubbakcemile3

ay dünde çok komik bişey oldu, rüzgar mamasını bitirdi biz de eşimle kolkola girdik halay çektik önünde... rüzgar mama sandalyesinden bize bakamadı bi utandı kafasını sağa sola çevirip saklamaya çalışıyor.... sonra biz şarkı söylüyoruz zıplayarak önünde.... o da bize bakmıyor ama elleri mama sandalyesiin altında bizi alkışlıyo kuzum.

evet kızlar çok fena ısırıyorlar çocuklar birbirini valla kreşe götürünce bazı şeyleri göze alıyorsun mecburen bayramdan önce yanağını ısırmıştılar çok fenaydı ama tabii annesine ve öğretmene söylüyorum ama onlarda napabilir anlamıyorlarki benim kızda başkasını gidip tırnaklıyor şikayet alınca utanıyorum ama sadece tırnaklarını kesmekten kısa tutmaktan başka bişey gelmiyor elimden

evet Meryemciğim Sena 3 buçuk aylık kreşe başladı annesiyle birlikte işe başladı yani :) ama bugün faliyet yapmışlar ağlıcaktım kızımın faliyetini görünce

Bircan sana mail attım buraya eklermisin rica etsem :)

bizimki henüz onu keşfetmedi... ama kulak deliklerini parmağını sokuyor özellikle uykusu gelince hep kulaklarıyla oynuyor

Sena'dan 3 gün büyük ısıran çocuk

Grup grup ayırıyorlar çocukları

0-1 / 1-2 / 2-4 / 4/6 yaş olarak 4 grup var ama gerçekten onun açısından iyi oluyor ısırılma dışında

mesela Sena anne-baba-dede-mama-meme-bak-al-ver-gel-bitti-bak-abla-Gökay kelimelerini söylüyor ve gerçekten bilerek dedelerine veya yaşlılara dede diyor yeğenim Gökay resmini gösteriyor Gökay diyor yani bilinçli

evet canım bizimki de yapıyor..ama kesinlikle tepki vermemek gerekiyormuş..eşimin eniştesi psikolog o söyledi..kendisi zamanla unuturmuş..unutturmaya çalıştıkça inadına yaparmış..görmezden gelin dedi.

kıyama kızıma canım bence iyi yani baştan beri gitti yoksa zor olabilirdi ama

Meryem benim çalıştığım şirketin kreşi 1 yaşına kadar belli saatlerim vardı emziriyordum seviyordum altını falan alıyordum yanı evde gibi ilgileniyordum ama şimdi sadece sağıp süt götürüyorum uzaktan görüyorum yoksa çok ağlıyor görünce çalışan anne olarak çocuğum 13 ay boyunca hiç ara vermeden emdi ve hala geceleri emiyor :) bunları düşününce rahatlıyorum hem bişey olsa yanımda gibi hemen gidiyorum

bahar alitunanın yanında bende opüyorum eşimi bakıyor guluyor 4 nala geli,p oda babasını öpüyor. ama babası benı opünce sadedce guluyor:)

bende kaçıyorum hepinizi öpüyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…