2009 Eylül Anneleri

Evet canım benim çok şanslısın ve gayet iyi hatta çok güzel bir avantaj

zeynepcim çok üzüldüm canım benım geçmiş olsun kıyamam prensesıme dualarım sızınle canım bişeyciği yoktur inş.

ennn erken merhaba ve günaydın benden :))
nasılsınız kızlar?
bugun akşam geldim (yatamadıım için hala bugun diyorum ( )
birazdan sevgilimi van a uğurlicam sağ salim gider gelir inşallah....
gelir gelmez hasta oldum ne uyku tutuyo ne bişi... beliş azı dişi getiriyo 5 gün felan oldu bi huysuzluk ateş bilmemne bende yorgun düştüm en sonunda.....
bu arada gökşenin gözüne noldu anlayamadım umarım kötü bişiy yoktur yaa zeyno bidaha yazmamış çünkü dr.a gidiyorum şişti dedikten sonra ((
Allahım yavrularımızı her kazadan beladan kötülükten esirgesin... insan kendine oldumu başediyoda yavrusuna oldumu çaresizlik üzüntü sıkıntı stres derken mahvoluyo.... Allah annelere güç kuvvet versin... yavrularımızada sağlık huzur ve mutluluk.... neyse sabahın bu saatinde kanal7-samanyolu tv ortak yayınına bağladım ama idare edinn :))))))
hadi öptüm sizi sabaha c u :))

Canım benim hoşgeldin baya özledittin kendini. bu arada hayırlı yolculuk sağ salim gidip gelsin inşallah..

sanda geçmiş olsun. belizede hemen çıkartı versin dişini zorlamasın artık kızımızı

günaydınlar iyi hafta sonları
zeynep haber ver..inş. bişeyi yoktur gökşenimin...
gamze bacı Allah kavuştursun sağsalim inş.

burdaki bütün bebeler bir yaşında arkadaşım.. belişte öyle.. buda 8. dişi ve burdaki bir çok bebeğinde enaz bukadar dişi çıktı zaten :)

kızlar gökşen şimdilik çok şükür iyi yalnız gözü kötü oldu kaşından itibaren şişince bi gözü iyice küçüldü açamıyo bile doğru düzgün dün sürekli ağladım çok zor eşimde yolcuydu son anda gördü görmesin diye annemlere göndermiştim merak etti görünce şok oldu giderken neredeyse ağlıyodu görmesinde çok şükür bi problem yok verilmiş sadakımız varmış tam gözün üstü ya gözüne bişi olsaydı allah ım sen yavrularımız görünmez kazalarda koru ((

Allah beterindne korusun canım. ya Allah koruyor meleklerimizi

zeynepcim çok geçmiş olsun canım bununla geçmiş olsun diyelim allah daha beter kazalar korusun bizi

zeynepçim olsun dışta ki sorun geçer hemen çok hızlı büyüdükleri için 1-2 güne toparlar Allah ın izniyle kalıcı bişi olmamışya şükürler olsun...Allah beterinden saklasın yavrularımızı

herkese iyi akşmlar. hanımlar yakın bir arkadaşım 8 aylık hamile. dün kendi doktoru izinliymiş o da başka bir doktora gitti, ve gittiği doktor bebeğinin bir böbreğinin olmadığını söylemiş. arkadaşımın morali çok bozuk ağlayıp duruyor. bu durumla karşılşan ya da bu durumu çevresinde yaşayan birisi varsa bilgi verebilir misiniz..

canım benim kızım da tek böbrekli olarak dünyaya geldi.Allah a çok şükür bir sorunu yok. yılda bir kontrolleri olacak biz bu aralık ayında 3. kontrole gidicez. onun dışında idrar yolu enf. geçirmemesi gerekiyor. ondan koruyacak arkadaşın. bezini tam doldurmasını beklemeden sık sık değiştirecek. bol su verecek fazla ve gereksiz ilaç ve vitamin kullanımından sakınacak. özellikle ayaklarından soğuk almamamasına özen gösterecek. büyüdüğünde yapılması gerekenler ile ilgili doktoru ona bilgi verecektir. aklıma gelenler bunlar. önceleri biz de çoook korktuk v e hala da insan düşününce üzülüyor tabii ama doktorumuz iyi bakım ve dikkatle hayatının sonuna kadar sıkıntı çekmeden bir yaşam sürdürebilir diyor.. tekrar geçmiş olsun. bir de her ay idrar tahlili veriyoruz. sağlıkla kalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…