Meryem benim çalıştığım şirketin kreşi 1 yaşına kadar belli saatlerim vardı emziriyordum seviyordum altını falan alıyordum yanı evde gibi ilgileniyordum ama şimdi sadece sağıp süt götürüyorum uzaktan görüyorum yoksa çok ağlıyor görünce çalışan anne olarak çocuğum 13 ay boyunca hiç ara vermeden emdi ve hala geceleri emiyor :) bunları düşününce rahatlıyorum hem bişey olsa yanımda gibi hemen gidiyorum
kızlar gökşenin gözü çok kötü şişti(( dr a gidiyorum dua edin
ennn erken merhaba ve günaydın benden :))
nasılsınız kızlar?
bugun akşam geldim (yatamadıım için hala bugun diyorum( )
birazdan sevgilimi van a uğurlicam sağ salim gider gelir inşallah....
gelir gelmez hasta oldum ne uyku tutuyo ne bişi... beliş azı dişi getiriyo 5 gün felan oldu bi huysuzluk ateş bilmemne bende yorgun düştüm en sonunda.....
bu arada gökşenin gözüne noldu anlayamadım umarım kötü bişiy yoktur yaa zeyno bidaha yazmamış çünkü dr.a gidiyorum şişti dedikten sonra((
Allahım yavrularımızı her kazadan beladan kötülükten esirgesin... insan kendine oldumu başediyoda yavrusuna oldumu çaresizlik üzüntü sıkıntı stres derken mahvoluyo.... Allah annelere güç kuvvet versin... yavrularımızada sağlık huzur ve mutluluk.... neyse sabahın bu saatinde kanal7-samanyolu tv ortak yayınına bağladım ama idare edinn :))))))
hadi öptüm sizi sabaha c u :))
kızlar gökşen şimdilik çok şükür iyi yalnız gözü kötü oldu kaşından itibaren şişince bi gözü iyice küçüldü açamıyo bile doğru düzgün dün sürekli ağladım çok zor eşimde yolcuydu son anda gördü görmesin diye annemlere göndermiştim merak etti görünce şok oldu giderken neredeyse ağlıyodu görmesinde çok şükür bi problem yok verilmiş sadakımız varmış tam gözün üstü ya gözüne bişi olsaydı allah ım sen yavrularımız görünmez kazalarda koru((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?