2009 Eylül Anneleri

slm bizde haftasonu eymeni kontrole götürdük.20 gün önce doktor kansız 20 gün santafer kullan gel bakalım dedi haftasonu götürdüm hiç bakmadı bile nasılsa yeterli değildir. bir ay daha kullan yine gel dedi..daha niye çağırdın 20tl muayene parası verdik sadece tartı .dışarda 1 tlye tarttırırdık. 9100 gr la yaşına başladı..ayrıca çiçek aşısı yaptırdık yarında normal 1 yaş aşıları var .2 aşı arasında ne kadar zaman geçmeli acaba..

günaydın herkese
filiz sağol canım form için
ben de yolladım şimdi
meryem sana da geçmiş olsun
en gıcık durumdur o nezlemsi gribimsi ayaktamsı yatarımsı garip olay :)

meryemcim bend ekaç hafta oldu nerdeyse atlatamadım canım ya geçmeyen nezle grip için sinüzüt başlangıcı dediler dr a gitsemmi diye düşünüyorum geçmiş olsun sana da canım bir an önce burnumu çekmekten kurtulmak istiyorum :)))

Geçmiş olsun canım. Gökşen nasıl oldu?

reyhan konser çok güzelmiş haberini aldım pazar günü bana gelen arkadaşlarımdan biri akşma koserede gitmiş aynı zamanda bende gitmeyi çok isterdim :))

Cumartesi annemlerde çok kalabalık olarak 40 kişiydi. poyraz yine çok mutluydu. gece bahçesi pastasını herkes çok beğendi özellikle çocuklarla beraber POYRAZ.

filizcim bu kadar bilgiyi napıcaklarki ?? ben çok tırsıyorum kitabı sana beleşe veriyo ama karşılığında bilgilerini istiyo

canım iyice morardı artık şişliği biraz daha indi ilk zaman yumurta gibiydi gözünü dahi açamıyodu şimdi daha iyi göz dr nada gittik çok şükür bişi yokmuş yalnız o kadar çok ağladıki drda dayanamadım neredeyse bende ağlıyordum ((

zeynep hoşgeldin
gökşene çookk geçmiş olsun az önce okudum
iyiki dr a gitmişsin yine de
o morluk da bizdekinden daha çabuk geçer merak eme
neyseki bi hasar yok
Allah kazalardan korusun bu minikleri

valla reyhan ne güzel konsere falan zaman buluyorsun. yaa benmi becerıksızım.hiç bişeye zamanım yetmıyor. cumartesı kalktık kahvaltı ettık dısarı cıktık alıtunaya bişeyler baktık. oradan eve yemek yedir studyoya gıt resımler vs. eve gel evle ugras. pzaar kahvaltı et pazara git. kış için domates yap ve akşam oldu yıne..

canım zaten farkındayım çok çabuk geçiyo yaraları çok şükür stüdyo fotağrafı çektircektim kaldı evdeki fotoğraf makinasını bile kaldırdım ayna ya da baktırmıyorum çok fazla ne olur ne olmaz ( dışarı çıktığımızda çok dikkat çekiyo allahım başka dert vermesin herşeyin başı sağlık inanın (

filizcim bu kadar bilgiyi napıcaklarki ?? ben çok tırsıyorum kitabı sana beleşe veriyo ama karşılığında bilgilerini istiyo

çok geçmiş olsun öncelikle
doğru bilgi alıyorlar ama bunları normal bir sieye üye olurkende veriyorsun allah korusun bilgi almak isteseler neler bulurlar neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…