2009 Eylül Anneleri

maşallah canım ya 30 kilo kim yicek ben geçen sene 15 kilo yapmıştım hepsinide yarımşar kiloluk kavonozlara doldurdum bütün bi kış çok rahat ettim :)) yalnız hakketten tüm 2009 eylül ennelerine yeticek kadar domates yapmıssın :)))

bana yardım edin ne olurr oğlumun deli gibi uykusu olmasına rağmen ve 1.5 saat sallamam rağmen uyumuyo o kadar zorlanıyorum ki ne yapacağımı şaşırdım yatağına bırakıyorum ayağa kalkıp ağlıyo ağrı kesicide verdim yok
sallamadan uyutmak istiyom ama çok zor

reyhan bırakamam. çünkü rahat edemşyorum. dün işe güce daldım cocukla ılgılenemedım. sokak delisi cocugum babası giderken aldı götürmek için bana sarıldı gıtmemek için agladı. sanırım biz biraz fazla düşkünüz birbirimize

filizcim balkonun varsa biraz çıkar hava alsın hem zorlama ben önceden çok zorluyodum uyusun diye şimdi elime başka bişi alıyorum o biraz oyalanıyo sonra uykusu tam gelince sızıp kalıyo yoksa saatlerce uyumasını beklersem sinir krizi geçiricek duruma geliyorum (

biraz sakinleşmesini bekle..mesela ben pencereden baktırırm o zaman çok rahatlıyor..sonra yine uyutmayı dene

benim de içim rahat etmiyor ama benim düşüncem çocukların bizsiz de vakit geçirmeye alışmaları..

filiz alitunada aynı. kıvranıyor uykusuzluktan yatırıyorum salla salla. olmadı emzır olmadı yıne yatır 1,5 2 saat ugrasıp uyutamadıgım oluyor. cumartesı gecesı uyutamadım. çok aglıyor bide uykusu var dıye. attık arabaya 10 dk dolastık uyudu paşam. ama sebebini bende bışmıyorum. bugunde 5 de kalktı esıme sarılıyor bana sarılıyor uyumuyor. zar zor 6:10 da uyuttum

saolun kızlar o zaman sonraki buluşmayı menemen partisi yapalım :)
reyhan oğlum zaten hafta içi bensiz baya zaman geçirdiğinden haftasonu tüm vaktimi onla geçirmek istiyorum. kime bırakırsam bırakayım içim rahat etmiyor malesef. ben de bir akşam iş yemeğine çıktım mecburiyetten bir de düğüne katıldım ama içim içimi yedi.

kişisel olara gerçekten kendi başıma kitap dahi okusam acaip rahatlıyorum ve gökşene karşı daha sabırlı oluyorum o yüzden anneninde dinlenmeye kafasını boşaltmay ihtiyacı var heleki biz bütün gün dipdipeyiz gerçekten zorlandığım zamanlar oluyo. bazen bi kuaföre bile gitmek insanı rahatlatıyo :)

biraz sakinleşmesini bekle..mesela ben pencereden baktırırm o zaman çok rahatlıyor..sonra yine uyutmayı dene

bunları deneyecem saolun inşallah işe yarar bende sinir krizi geçirecek konumda oluyorum zaten sinirden ağladım dün gece

tabiki kendı dusuncen reyhan..

zeynep evde olsam daha farklı olurdu. ee mecburen kuafore gıdıyorum oda ne zaman alitunayı uyutup uyku arasında kaçıyorum :)

ya baharım aklımdaydı uçtu gitti ya kusura bakma canım çoook geçmiş olsun yakışıklı kuzuma allah başka kaza bela vermesin kuzularımıza

filiz benımkıde aglıyor sallıyorum tam uyuyacak tak kalkıyor ayaga ısraredıyorum aglıyor. odadan cıkıyoruz susuyor guluyor oynuyorç ama dibi yok bunun gecen gece 4 de zor uyuttum sabah 7:30 da da kalkıp işe geldım

geçmiş olsun bahar..Allah tüm yavruları korusun...ne kadar dikkat etsekte görünmez kazalar oluyor

meryem ben giderken gökşene diyorum annecim işim var söz gelicem diyorum bay bay yapıyorum bazen arkamdan ağlıyo bazen de hiçbi tepki vermiyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…