reyhan bırakamam. çünkü rahat edemşyorum. dün işe güce daldım cocukla ılgılenemedım. sokak delisi cocugum babası giderken aldı götürmek için bana sarıldı gıtmemek için agladı. sanırım biz biraz fazla düşkünüz birbirimize
valla reyhan gunun neredeyse tamamı bizsiz zaten:)
filizcim balkonun varsa biraz çıkar hava alsın hem zorlama ben önceden çok zorluyodum uyusun diye şimdi elime başka bişi alıyorum o biraz oyalanıyo sonra uykusu tam gelince sızıp kalıyo yoksa saatlerce uyumasını beklersem sinir krizi geçiricek duruma geliyorum(
biraz sakinleşmesini bekle..mesela ben pencereden baktırırm o zaman çok rahatlıyor..sonra yine uyutmayı dene
filiz alitunada aynı. kıvranıyor uykusuzluktan yatırıyorum salla salla. olmadı emzır olmadı yıne yatır 1,5 2 saat ugrasıp uyutamadıgım oluyor. cumartesı gecesı uyutamadım. çok aglıyor bide uykusu var dıye. attık arabaya 10 dk dolastık uyudu paşam. ama sebebini bende bışmıyorum. bugunde 5 de kalktı esıme sarılıyor bana sarılıyor uyumuyor. zar zor 6:10 da uyuttum[/QUOTE
çok uykusu var belli dengesi bile şaşıyo ama öle ağlaması yok gözlerini ovalıyo kollar ayaklar kıpır kıpır sallamayı bırakınca gülüyo resmen yatağa bırakıyorum ağlıyo arabayla dolaştırmak aklıma geldi o çok işe yarıyo ama kaza yaptık arabada yok
bu arada benim oğlum düştü dedim kimse geçmiş olsun demedi ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?