canım aynı sorunu bende yaşadım aylarca ne çektim sonra şöyle yaptım:yer yatağım olmadığı için yere yorgan serdim iki tane üst üste yani yere yatak yaptım. oğlumun karnını doyurduktan sonra odanın ışığını kapattım ağzına kuru memesini verdim onu yatırdım kendimde yanına yattım ilk. akşam baya dolandı kalktı odanın içinde gezdi durdu en sonunda baktı ben öylece yatıyorum sonunda geldi yattı.. ve uyudu... ninni yok sallama yok yorulma yok çok rahat ettim aylarca ne çekmiştim ... sonra gün geçtikçe alıştı şimdi 15-20 dk. kendisi uyuyo tabi benim yanımda.. uyuyunca alıp beşiğine koyup odayı terk ediyorum.. bende çok çektim o kadar uykusu olduğu halde inatlaşıyodu ağlıyodu uyumamak için.. bence hemen dene 1-2 güne kalmaz rahat edersin... ilk önce ağlayabilir al yatır öp sakinleştirmeye çalış.. kendin de yat. ışıkta kapalı olsun... bende işe yaradığına göre sendede kesin yarar. ben önceden saat11 de sallamaya başlıyodum 1 de ancak uyuyodu mızıranmasıda cabası... 1 de başalasam 3e doğru uyuyordu yani 1,5 -2 saat sallamak gerekiyordu inan bıkmıştım artık ağlıyodum sinirden... dene bence inşallah sende rahatlarsın..
kızlar turkcelli olanlar faturalı olarak hangi tarifeyi kullanıyosunuz ?? faturalı hatta geçtim ama uygun bi tarife bulamadım
aha denizcim gelmniş gecen ben yokken gördüm gelmişsin. nasılsın canım. almina nasıl. kzıın geldi bizi unuttun:)
hoşgeldin deniz. nasılsın?
ay son yazdığımı okudum da ayyyy nasıl kendini beğenmiş kokona gibi yazmışım iğğğ hiç tarzım da değildir hani. edit butonu da kalkmış tüh tüh...
bahar hiçte öyle değilsin allah aşkına ne var mesajında :)
baharım arada seninde havan olsun:)
reyhan sana bi haberim var H&M ekimde türkiyede mağaza açıyomuş :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?