2009 Eylül Anneleri

kızlar turkcelli olanlar faturalı olarak hangi tarifeyi kullanıyosunuz ?? faturalı hatta geçtim ama uygun bi tarife bulamadım

ay süper hemen deneyecem bu akşam saol

ben geldim yine yaaa onca iş var hiçbirini yapasım yok :)
zeynepcim ben 3-4 senedir tele hiç para vermedim. blackberryim de sürekli güncelleniyor saolsun şirketim. bizde yöneticilere herşey beleş :)))

aha denizcim gelmniş gecen ben yokken gördüm gelmişsin. nasılsın canım. almina nasıl. kzıın geldi bizi unuttun:)

yöneticelere herşey beleş tabi eşimden biliyoz yönetici eşlerinede kıyak yapsalar :))

reyhancım yakında ben de ıphone alıcam bu tarife mantıklıymış ücreti ne kadar ??

hoşgeldin deniz. nasılsın?
ay son yazdığımı okudum da ayyyy nasıl kendini beğenmiş kokona gibi yazmışım iğğğ hiç tarzım da değildir hani. edit butonu da kalkmış tüh tüh...

zeynepcim beklemicen eşimdeki kıyak bana da gelsin diye uğraşcan didincen anacım :)))) eşime yapılan kıyaklar bana yapılsa daha ne isterdim be bize anca bu kadarı işte :)))

aha denizcim gelmniş gecen ben yokken gördüm gelmişsin. nasılsın canım. almina nasıl. kzıın geldi bizi unuttun:)

hoşgeldin deniz. nasılsın?
ay son yazdığımı okudum da ayyyy nasıl kendini beğenmiş kokona gibi yazmışım iğğğ hiç tarzım da değildir hani. edit butonu da kalkmış tüh tüh...

hoşbuldum canlarım
valla kızım gelince biraz öyle oldu değil mi? ama geldim işte burdayım özlemiştim sizi valla çok şükür iyiyiz

kızlar cumartesı gunu alıtunaya kıyafet baktım b&c ye ye gıttım çüşş dedim geldim:) bı kazak ama nasıl şık güzel 120 130 tl:)

reyhan sana bi haberim var H&M ekimde türkiyede mağaza açıyomuş :)))

H&M in Türkiye'de temsilciliği vardı mağazası da olması güzel olmuş. çoğu ürünü Türkiyede fason üretiliyor. 2 sene önce kontrole gitmiştim. ofislerini görmeniz lazım. filmlerdeki modacıların ofisleri falan olur ya öyle. sıkı güvenlik şık hatunlar beyler herkes bi havalı falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…