2009 Eylül Anneleri

vayyy be inşallah fiyatları uygun olur :)) baharcım geçenlerde ihracat fazlası ürünşer satan bi mağzaya girdim esprit ve H&M kıyafetler vardı buluzunu 7 liraya aldım espritin askılı badilerin 3 liraya aldım :))

zeynepcim walla iyi almışsın. ben bir kıyafete dünya para yatırmanın mantığını hiç anlamamışımdır. tamam kaliteli güzel şeyler al da bir kazağa da 200 lira verene enayi gözüyle bakarım.

evet ya duydum duydum..forum istanbulda açılıyormuş..
inşallah yurtdışı gibi ucuz olur..çünkü, marks and spencer ingilterede acaip ucuz ama burada kazık..

109 TL veriyorum ben 18 ay..

reyhan küfür gibi olacak ama şişmanlamak içinformülü olan varmı:) yemek dışında cunku işe tyaramıyor

ben 59 a düşmeyi başardım. 52 hedefim. azmetsem yaparım da gaza getirecek bişiler lazım. eşim de böyle daha güzel oldun dedikçe zayıflayasım gelmiyo. sadece biraz spor ile sıkılaşma yapasım var.

meryem formül bulursan bana da söyle :))

ya forum istanbul bize çok uzak (

canım bel için bol mekik çekmen lazım şekillenip incelmesi için

ay yine bilmişlik yapicim ama babam sporcu olduğundan biliyorum bunu da. sadece mekik karnınızdaki yağları kasa çevirir yanında diğer egzersizleri ve diyetinizi yapmanız lazım.

hayırlısı olsun reyhan. maaşta çok değişiklik yoksa ben olsam yöneticiliği tercih etmezdim. bizde maaşlarda çok bir fark yok ama imzamızla iş döndürüyoruz riskimiz çok yüksek. benim tercihime kalsaydı istemezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…