2009 Eylül Anneleri

eşim bana :))
vefalı, hatır bilir, saygılısın der ve ekler;
boşuna kendini yoruyosun, boş işlere üzülüyosun, ama seni takdir ediyorum deyip
sonunda çay yapsanda içsem der:))

Son düzenleme:
kızlar 6. dişimizde geldi :)

hayırlı olsun canım bizim 6. dişimiz cumartesi patladı dişdaş oldular :)
kızlar valla kocadan şikayet konusunda ben sesimi çıkarmıyorum ama hatırlarmısınız bilmem kaynanam yok çakma kaynana eşimin yengesi var o çakma kaynanalık yemiyor gibi birde çakma babaanne çıktı illa babaanne desin diyor eşime dedim senin için sakıncası yoksa benim için hava hoş gerçi hoşuma gitme diyede ekledim neyse o kadar babaanne dedirteceksin madem ilk doğumgününe gelmez mi insan birde tanıdıklarını nikaı için gelmedi sebebe bakın sinir oldum bundan sonra hiç bir doğumgününe çağırmayacağım kindar mıyım evet kinarım iyi bir müslüman değilim bu bakımdan ama ne yapayım unutamıyorum gıcık etti beni birde telefonda olsun haftaya kutlarız diyor neyse bu hafta hasta olmuş gelemediler bu haftasonu da biz tura gidecez sonra Allah kerim kaydirigubbakcemile3

denizcim sizinde dişiniz hayırlı olsun :)) bu gece uyuyamamıştı demek diştenmiş :)

denizcim çakmaysa moralini bozma :))

bizimde 5. diş baş gösterdi..allah bize sabır versin 4 dişle bizi ısırıp duruyordu şimdi yandık

meryem ha sen koydun o butonu orayaaaaa. walla bacım süpersin ha :)))
eylül ben de sıkıldım böğün yaaa gözlerim eciş bücüş görüyo.
esin hoşgeldin biz sıkılıyoz topluca senden naber::?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…