2009 Eylül Anneleri

ben kendimi bildim bileli böyle...keşke havalar düzelde bizde düzelsek...:):)

Sende bir süre yanlız dolaş o sana ihtiyaç duyup seni yanında isteyen o olsun. Sen onun üstüne düştükçe daha çok kaçar. Biraz umursama çocuğunla ve arkadaşlarınla birlikte zaman geçirirsen evde onunla sohbet etmeye pek ihtiyaç duymayacaksındır.

Aşağıdaki hatunlarrr 5848BL, baharcikk, eylul580, feyza25, fffiliz, flower_85, msms, nino uyuyormusunuz. Konuşsanıza yaa dağıtacağım şimdi buraları haaaa

haklısın ama onla konuşmaya tabiki ihtiyaç duyuyorum...özellikle çocuklarımda duyuyor....neyse zaten hallolamayacak bir konu...gittiği yere kadar idare edicem...

bizim eymenin 6. dişi geliyor..

canım herkesin oluyor bir eksiği işte. ama sizinle çıkmaktan hoşlanmaması cidden kötü.

Aşağıdaki hatunlarrr 5848BL, baharcikk, eylul580, feyza25, fffiliz, flower_85, msms, nino uyuyormusunuz. Konuşsanıza yaa dağıtacağım şimdi buraları haaaa

ablacim konusuyoruz yaaaaaabi evi toplayim dedip etrafi b............ goturuyooo
ninoooooooooooooo sen konus bakem hamilelik donemimzdee vardir eskilerdensin

baharcım..eşinle aynı ortamda çalışıyorsun...bende aynı ortamda çalıştım..hiç kıskandığın oldumu..

hani çoğu kadın eşini gün boyunca görmüyor ..mesela benim eşim tasarımcı....hergün biçok müşterisi gelir...ve benim çok kıskandığım oldu bayanlardan...:):)
öyle bayanlar vardı ki evli olduğumuzu bile bile yanımda sulanırdı eşime...bunu görüpte bişey yapamamak çok kötü...

iki eşin yan yana çalışması çok zor bana göre..

ay akşam olsada eve gitsek...heran sıkıntıdan patlayabilirim..inşllh eve gidincede sıkıldım ben demem gidecek yerimde yokm şimdi en azından evin hayali var...

benim eşim asla kıskanmaz hatta direksiyon dersi aldım elin adamı attı beni arabaya gittik en uzak yere .ben bile tedirgin oldum eşimin kılı kıpırdamadı ben seni askeriyeye bile gönderirirm diyor..

benim eşim asla kıskanmaz hatta direksiyon dersi aldım elin adamı attı beni arabaya gittik en uzak yere .ben bile tedirgin oldum eşimin kılı kıpırdamadı ben seni askeriyeye bile gönderirirm diyor..

ne guzel demek ki sana guveniyor
birde burda direksiyon dersinde hep hocayla basbasa uzak yerlere gidiyorsun sekerr.

benim eşimde beni hiiiiiiiç kıskanmaz ama ben kıskanıyorum..:):)

güvenmesi güzelde hiç umruna gelmedi .insan kıskanır bee.kıskanılmakta azıcık iyidir

kizlar soyleyin bakim nasil besliyonuz bebekleriniziii
erdenay
6.30 anne sutu
10.30 kalkti
11kahvalti
13annesutu uyudu
16 yemek
20 meyve
21.30 anne sutuuuuu
ama coiok hareketli ne yapacagim bilmiyorum ya yediklerini yakiyor hemen birde dogru duzgun bisey yemiyor sizler neler yapiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…