ben kendimi bildim bileli böyle...keşke havalar düzelde bizde düzelsek...:):)
Sende bir süre yanlız dolaş o sana ihtiyaç duyup seni yanında isteyen o olsun. Sen onun üstüne düştükçe daha çok kaçar. Biraz umursama çocuğunla ve arkadaşlarınla birlikte zaman geçirirsen evde onunla sohbet etmeye pek ihtiyaç duymayacaksındır.
canım herkesin oluyor bir eksiği işte. ama sizinle çıkmaktan hoşlanmaması cidden kötü.bizle dışarı çıkmaktan hoşlanmıyor..arkadaşlarıyla daha mutlu..zaten en büyük tartışmamız bu..ama artık çok dolduğum için kaldıramıyorum ve nasıl düzelteceğimi de bilmiyorum...hergün tartışıyoruz...kötü olmayı denedim inadına yapıyor..iyi oluyorum yine aynı..
Aşağıdaki hatunlarrr 5848BL, baharcikk, eylul580, feyza25, fffiliz, flower_85, msms, nino uyuyormusunuz. Konuşsanıza yaa dağıtacağım şimdi buraları haaaa
ablacim konusuyoruz yaaaaaabi evi toplayim dedip etrafi b............ goturuyooo
ninoooooooooooooo sen konus bakem hamilelik donemimzdee vardir eskilerdensin
Yaa Eladan sen çıkmıyor yerleşemedimiki halaa
Yaa Eladan sen çıkmıyor yerleşemedimiki halaa
benim eşim asla kıskanmaz hatta direksiyon dersi aldım elin adamı attı beni arabaya gittik en uzak yere .ben bile tedirgin oldum eşimin kılı kıpırdamadı ben seni askeriyeye bile gönderirirm diyor..
benim eşim asla kıskanmaz hatta direksiyon dersi aldım elin adamı attı beni arabaya gittik en uzak yere .ben bile tedirgin oldum eşimin kılı kıpırdamadı ben seni askeriyeye bile gönderirirm diyor..
2. bir emre kadar sıkıldım kelimesini kullanmanızı yasaklıyorum........ o kaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?