kızlarkırmızı et veriyormusunuz nasıl..
demir eksikliği için doktor kırmızı ette var dedi
pekmez veriyorum mamasına katıyorum daha ne yapsam
herkese merhaba kızlar nasılsınız...
konu pekmezden acılmıs direk dalıyım benim kızımdada azda olsa kansızlık cıktı dut pekmezi verdim...şimdi Maşallah normal değerlerde...
yanlız askeriyeye bir dr gelmiş geçen görüştük eşiy ve kendisiyle adam tam traji komik sigara içiyor ya başladı sigara yaralı duman altı diye bişey yok iste kanser ondan olmuyor ben babamı akciğer kanserinde kaybettim sigaradan dolayı bana yok diye başladı tartısmaya...neyse konu pekmezden acıldı sorayım dedim bilir belki bana bır su bardağı pekmez ver işe yaramaz demezmi sebzede deiş yokmus bir etde varmıs:)
o kadar cahilce konuştuki işte ilaç kullanınca anne sütünden bebeğe yararlı olanları geçiyomus vs vs vs bu adam gata dan mezun kızlaryani dr ların genelleme yapmıyorum ama büyük cogunluğu bişey anlamıyorlar o yüzden kızlar en iyisini yapıyorsunuz kendin araştırıp öyle veriyorsunuz ki bende öyle yaptım yapıyorumda...
amannn cok konustum acılı 2 haftadan sonra ancak acıldm:jeyyar:
oha diyorum artık galiba çakma doktor o delikafadulden
kızlar siz bilirsiniz kızım gribin son safhasında aşı için aramışlar eşime grip olmaz dedim iyi yaptımmı bilmiyorum ama vucudu nekahat döneminde ya zorlarsa diye korktum yoksa bosunamı korkum?
ya biz hiç tahlil yaptırmadık doktor hiç istemedi. herkes bişi söylüyo huylanmaya başladım ya.
ali efe pekmez sevmiyo. pütürü diliyle çıkardığından köfte falan da veremiyom. çorba ve pürelerini tavuklu, etli ya da ciğerli yapmaya çalışıyorum.
ben grip aşısının firmasında çalışıyorum :)
kesinlikle olmaması gerekiyor..hastalığın tamamen vücudundan atılması lazım, yoksa yapılan aşı onu daha beter hasta eder..
teşekkür ederim canım ya yazını eşime okutucam neden dersen benimde bir yerden aklımda kalmıştı böyle bir duyum o yüzden hayır olmaz grip daha son safhasında diye dedim sende onayladın ya içim nasıl rahat etti anlatamam olumunekankayizsmileçok sağol
kızlar siz bilirsiniz kızım gribin son safhasında aşı için aramışlar eşime grip olmaz dedim iyi yaptımmı bilmiyorum ama vucudu nekahat döneminde ya zorlarsa diye korktum yoksa bosunamı korkum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?