2009 Eylül Anneleri

bize dr umuz kansuızlık için hergun 1 köfte dedi. bununla bırlıkte 15 gunde bır en azından ciğer. pekmez sevmıyor benım oglum

esincim sormuşsun canım yeni gördüm yerimde değildim. eşimi kıskandığım pek olmuyor diyebilirim. eskiden ilk zamanlar çok kıskanırdım da artık pek kıskanmıyorum açıkçası. o beni giyim konusunda çok kıskanır. başka erkekler konusunda da öyle herşeye atlamaz cidden rahatsız edecek bişi varsa kıskanır

herkese merhaba kızlar nasılsınız...
konu pekmezden acılmıs direk dalıyım benim kızımdada azda olsa kansızlık cıktı dut pekmezi verdim...şimdi Maşallah normal değerlerde...
yanlız askeriyeye bir dr gelmiş geçen görüştük eşiy ve kendisiyle adam tam traji komik sigara içiyor ya başladı sigara yaralı duman altı diye bişey yok iste kanser ondan olmuyor ben babamı akciğer kanserinde kaybettim sigaradan dolayı bana yok diye başladı tartısmaya...neyse konu pekmezden acıldı sorayım dedim bilir belki bana bır su bardağı pekmez ver işe yaramaz demezmi sebzede deiş yokmus bir etde varmıs:)
o kadar cahilce konuştuki işte ilaç kullanınca anne sütünden bebeğe yararlı olanları geçiyomus vs vs vs bu adam gata dan mezun kızlaryani dr ların genelleme yapmıyorum ama büyük cogunluğu bişey anlamıyorlar o yüzden kızlar en iyisini yapıyorsunuz kendin araştırıp öyle veriyorsunuz ki bende öyle yaptım yapıyorumda...
amannn cok konustum acılı 2 haftadan sonra ancak acıldm:jeyyar:

oha diyorum artık galiba çakma doktor o delikafadulden

kızlar siz bilirsiniz kızım gribin son safhasında aşı için aramışlar eşime grip olmaz dedim iyi yaptımmı bilmiyorum ama vucudu nekahat döneminde ya zorlarsa diye korktum yoksa bosunamı korkum?

oha diyorum artık galiba çakma doktor o delikafadulden

sorma ya bide folik asit alıyorum dedim hamileykende aldım halen devam ediyorum dr ya danısayım dedim
bana ben eşim hamile olsada yapay vitamin aldırmam ona doğal yoldan veririrm vitamini demezmi ben cuk diye kaldım:deşime baktım güldüm...
kızlar kaburgam ezilmişti ilaç kullanmadım üstüne gripki ne grip en alası oldum maskeyle evde zombi gibiydim eşimde işte bide regli oldum ozaman agrıdan yan odaya gectim ağladım yine ilaç almadım aslında iyi bişey deil ama kızım anne sütü aldı oda cok hastaydı sütde olmazsa ac kalır diye ilac kullanmadım ama suan cok sükür iyiyim ...Allah bir daha vermesin kızımada banada sizlerede ne hastalık ne sıkıntı...

kızlar siz bilirsiniz kızım gribin son safhasında aşı için aramışlar eşime grip olmaz dedim iyi yaptımmı bilmiyorum ama vucudu nekahat döneminde ya zorlarsa diye korktum yoksa bosunamı korkum?

ben grip aşısının firmasında çalışıyorum :)

kesinlikle olmaması gerekiyor..hastalığın tamamen vücudundan atılması lazım, yoksa yapılan aşı onu daha beter hasta eder..

slm hatunlar.. maşallah muhabbetiniz bozulmasın eşleri çekiştirmişsiniz gene....hepsi aynı bu adamların tornadan çıkmışlar mubarek...
bende grip aşısı yaptırmayı düşünmüyorum demir içinde hergün kırmızı et, pekmez ve çerez veriyom .. hiç demir damlası kullanmadığım halde demirimiz iyi çıktı çok şükür...
bu arada hemen sorayım iyi bir ayakkabı markası söyleyin bana.. kışlık ayakkabı almak lazım ama hangisi iyi bilmiyomm

ya biz hiç tahlil yaptırmadık doktor hiç istemedi. herkes bişi söylüyo huylanmaya başladım ya.
ali efe pekmez sevmiyo. pütürü diliyle çıkardığından köfte falan da veremiyom. çorba ve pürelerini tavuklu, etli ya da ciğerli yapmaya çalışıyorum.

yaptırın bence..
ben 7 aydan beri 2 ayda bir tam kan, tam idrar, ferritin, demir ve demir bağlama yaptırıyorum

ben grip aşısının firmasında çalışıyorum :)

kesinlikle olmaması gerekiyor..hastalığın tamamen vücudundan atılması lazım, yoksa yapılan aşı onu daha beter hasta eder..

teşekkür ederim canım ya yazını eşime okutucam neden dersen benimde bir yerden aklımda kalmıştı böyle bir duyum o yüzden hayır olmaz grip daha son safhasında diye dedim sende onayladın ya içim nasıl rahat etti anlatamam olumunekankayizsmileçok sağol

bencede yaptırın bizde demir eksikliği çıktı doktor akdeniz anemiden falan bahsediyo inşalah olmaz ama tedbir almakta fayda var

görümcemde hemşire evde kanından alsam götürüp göstersem dedi..aman neyse 1 ay bi ilaç kullanalımda ondan sonra dedim...çocuğun canı yanmasın boşuna

Benim oğlumda hastayken aşı zamanına denk geldi dr tamamen atlatmadan aşı yaptırmamıza izin vermedi. Vucutta enfeksiyon varsa aşı yüksek ateş yaparmış. Tamamen iyleşti daha sonra aşısı yapıldı nerdeyse 1 ay geçikmeli olarak.

ya ne bileyim şükür kilo konusunda iyi gidiyor diye sanırım istemedi doktor. hiç bahsetmedi bile. kasım 5 te kontrolü var o zaman sorcam ya beklicem. belki doktor gerek görmedi. gözlerini falan her yerini kontrol ediyo sonuçta.

bizede geçen yaptırdı biraz düşük çıktığı için şurup verdi ve pekmez verin dedi hep veriyordum pekmez ama annem yaz susar diye kesmişti (anneler herşeye karışıyor) şimdi geçen ay gene başladık pekmez işine ama bir tahlil yaptırmak şart

iyi akşamlar kızlar mesai biter.sümeyye gider.yarın daha derin daha eğlenceli konularla görüşmek üzere.hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…