2009 Eylül Anneleri

mutluyum mutlusun mutluyuz...........
BU daha güzel oldu:))) Çok yakıştı.
benim eşimde beni hiiiiiiiç kıskanmaz ama ben kıskanıyorum..:):)
Az kıskançlık iyidir. Azı karar çoğu zarar.
ama ben evin halini gordukce, erdenayin istahsizligi aklima geldikceeeee yasakladigin kelime aklima gelixyorrrrrrrrrrr hemde cok olanindan oluyorummmm

Ağzına acı biber sürerim bak.lmaz:lmaz:

3 ana ögün 2 ara öğün veriyorum ben. Ama kesin saatleri yok Koray paşam ne zaman arzu ederse iştahı bazen çok iyi oluyor bazen hiç yemiyor. 10.200 şuan kilosu. Ama çok hastalanıyor. Umarım bu son olur.

bizimde saatlerimiz yok iştahıda fena sayılmaz ama kilo almıyor.9100 gr .doldu yaşı ..ama elinde tabakla çocuk peşinde koşan annelerden değilim ..nasılsa aç olunca yer

ve tv karşısında yiyor bizimki tabi sevdiği klipler çıkınca..ben yemek yedirirken eşimde kanal kanal müzik arar

Bende koşturmam peşinden canı isterse yesin. Bizimde bazen canımız istemiyor birinin bizi zorladığını düşünsenize..

eşim benim peşimden koşturur devamlı yemek yemem için ben akşam yemek yiyemem eşimde ısrar eder.kavga gürültü yemek yerim midem bulana bulana

biz de 3 ana-2 ara öğün veriyoruz..
1 yaşından sonra sadece gece süt verilmeli..
çünkü gündüz verdiğin süt öğün yerini tutuyor..alması gereken besini de alamıyor bu doğrultuda

3 ana ögün 2 ara öğün veriyorum ben. Ama kesin saatleri yok Koray paşam ne zaman arzu ederse iştahı bazen çok iyi oluyor bazen hiç yemiyor. 10.200 şuan kilosu. Ama çok hastalanıyor. Umarım bu son olur.

ne yapiyorsun mesela nasil yazarmisin
ya biz burda hep pedegog danismanligina gidiyoruz
ona gore
kahvalti
13 sebze yemegi+annesutu
17.00 meyve
21.00 anne suttu yeterli diyor
erdenayda zaten 4 saat gecmeden bisey yemiyor
10.30 kalkiyor 13.00 oglen uykusu 15.00uyaniyor yemegini yiyor ben ise gidiyorum meyve yiyor ozaman ve ben geldigimde emzirip uyutuyorum.21.30da

kızlarkırmızı et veriyormusunuz nasıl..
demir eksikliği için doktor kırmızı ette var dedi
pekmez veriyorum mamasına katıyorum daha ne yapsam

Sabah kalkınca kahvaltı kalkış saati değişiyor genelde 9:30 da yemiş oluyor. Yumurta peynir muz ceviz içi pekmez zeytin ezmesi teregay cici bebe bebe biskivisi bunları dönüşümlü karıştırarak kahvaltı hazırlıyorz. Bayağı doyurucu oluyor. 1-2 saat sonra meyvesini yiyip yatıyor. uykudan kalkınca öglen öğününü yiyor. Çorba yoğurt. yemek yogurt gibi arada yine meyvesini yiyor bazen sütlü muhallebi flan yediriyorum. Sonrasında akşam yemeği gece yatmadan önce veya yattıktan sonrada 200 ml civarı süt içiyor.

canım 1. si kkk aşısı. 2 tane zature(yanlış hatırlıyor olabılırımn.) diğeride galıba su çiçeğiydi..
kkk ve zatüre 1 yaş aşısı biz yaptırdık siz henüz yaptırmadınızmı onu? Ben şimdi su çiceği aşısı yaptıracağım doktorla bir görüşeyim.
kızlarkırmızı et veriyormusunuz nasıl..
demir eksikliği için doktor kırmızı ette var dedi
pekmez veriyorum mamasına katıyorum daha ne yapsam

Ben Çorbalarına katıyorum kıymayı yemeklerdede veriyorum bazen cigerde koyuyorum. Benim Büyük oğlumda hemoğlobin hep 9 lardaydı hep ilaç kullanıyorduk ama çözüm olmamıştı. Enson ben ilaçları bıraktım ve düzenli olarak aç karnına sabah akşam taç marka harnup keçiboynuzu pekmezi içirdim 6 ay içinde değer 12-13 oldu. Ondan sonrada çok şükür hiç kansızlık problemi yaşamadık. Şimdide kahvaltılarda pekmezi severek yiyor.

ben dut pekmezi veriyorum babanneside üzüm pekmezi karaciğerinide çok zorlamak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…