BU daha güzel oldu:))) Çok yakıştı.mutluyum mutlusun mutluyuz...........
Az kıskançlık iyidir. Azı karar çoğu zarar.benim eşimde beni hiiiiiiiç kıskanmaz ama ben kıskanıyorum..:):)
ama ben evin halini gordukce, erdenayin istahsizligi aklima geldikceeeee yasakladigin kelime aklima gelixyorrrrrrrrrrr hemde cok olanindan oluyorummmm
BU daha güzel oldu:))) Çok yakıştı.
Az kıskançlık iyidir. Azı karar çoğu zarar.
Ağzına acı biber sürerim bak.lmaz: lmaz:
kizlar soyleyin bakim nasil besliyonuz bebekleriniziii
erdenay
6.30 anne sutu
10.30 kalkti
11kahvalti
13annesutu uyudu
16 yemek
20 meyve
21.30 anne sutuuuuu
ama coiok hareketli ne yapacagim bilmiyorum ya yediklerini yakiyor hemen birde dogru duzgun bisey yemiyor sizler neler yapiyorsunuz
eşim benim peşimden koşturur devamlı yemek yemem için ben akşam yemek yiyemem eşimde ısrar eder.kavga gürültü yemek yerim midem bulana bulana
3 ana ögün 2 ara öğün veriyorum ben. Ama kesin saatleri yok Koray paşam ne zaman arzu ederse iştahı bazen çok iyi oluyor bazen hiç yemiyor. 10.200 şuan kilosu. Ama çok hastalanıyor. Umarım bu son olur.
Meryem hangi 4 aşı???
ne yapiyorsun mesela nasil yazarmisin
ya biz burda hep pedegog danismanligina gidiyoruz
ona gore
kahvalti
13 sebze yemegi+annesutu
17.00 meyve
21.00 anne suttu yeterli diyor
erdenayda zaten 4 saat gecmeden bisey yemiyor
10.30 kalkiyor 13.00 oglen uykusu 15.00uyaniyor yemegini yiyor ben ise gidiyorum meyve yiyor ozaman ve ben geldigimde emzirip uyutuyorum.21.30da
ay akşam olsada eve gitsek...heran sıkıntıdan patlayabilirim..inşllh eve gidincede sıkıldım ben demem gidecek yerimde yokm şimdi en azından evin hayali var...
kızlarkırmızı et veriyormusunuz nasıl..
demir eksikliği için doktor kırmızı ette var dedi
pekmez veriyorum mamasına katıyorum daha ne yapsam
kkk ve zatüre 1 yaş aşısı biz yaptırdık siz henüz yaptırmadınızmı onu? Ben şimdi su çiceği aşısı yaptıracağım doktorla bir görüşeyim.canım 1. si kkk aşısı. 2 tane zature(yanlış hatırlıyor olabılırımn.) diğeride galıba su çiçeğiydi..
kızlarkırmızı et veriyormusunuz nasıl..
demir eksikliği için doktor kırmızı ette var dedi
pekmez veriyorum mamasına katıyorum daha ne yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?