esincim sormuşsun canım yeni gördüm yerimde değildim. eşimi kıskandığım pek olmuyor diyebilirim. eskiden ilk zamanlar çok kıskanırdım da artık pek kıskanmıyorum açıkçası. o beni giyim konusunda çok kıskanır. başka erkekler konusunda da öyle herşeye atlamaz cidden rahatsız edecek bişi varsa kıskanır
olabilir canım ilgisizlikle alakalıdır. ben de kıskanç mizaçlı biriyimdir ama bilmiyorum kıskanmıyorum çok çok. iş toplantılarına falan gidiyor hatunlarla muhattap oluyor ama. benle çok ilgili olduğundan mı pek sayılmaz :) ben de yaparsa kendine yapar mantığı var. yani aleni biri asılsa ki cesaret eden olacağını sanmam ağzının payını veririm o ayrı da yok bişey yapacaksa da kıskansam da yapar kıskanmasam da.kıskanmamayı nasıl becerdin bravo sana...benim eşim beni hiç kıskanmaz ama ben fenayım bu durumda...ama sebebi kendisinin ilgisizliğine veriyorum ama o bunu anlamıyor..
canım nike in çok güzel modelleri var. ben alacaktım hediye gelince almadım artık.sağol baharcım.. bizde de şu an adidaslar var onlar tam oluyo ama kışa daha iyi ayakkabı lazım soğuktan korumak için.. lcw yw baktım ama dediğin gibi çok ağırlar çocuk kendini zor taşıyo zaten onlarla nasıl yürüyecek..güzel yumuşak ve hafif bir ayakkabı almak lazım..
olabilir canım ilgisizlikle alakalıdır. ben de kıskanç mizaçlı biriyimdir ama bilmiyorum kıskanmıyorum çok çok. iş toplantılarına falan gidiyor hatunlarla muhattap oluyor ama. benle çok ilgili olduğundan mı pek sayılmaz :) ben de yaparsa kendine yapar mantığı var. yani aleni biri asılsa ki cesaret eden olacağını sanmam ağzının payını veririm o ayrı da yok bişey yapacaksa da kıskansam da yapar kıskanmasam da.
QUOTE]
haklısın ama ben ilk zamanlar kıskanmıyordum eşim daha rahattı..taki kıskandığımı belli ettim kendine çeki düzen verdi...ama ben işin sınırını aştım..çünkü bir kaç hata gördüm ..şimdi dişi sineği bile kıskanır hale geldim..:):)...ama bunu aşamıyorum kendisi de yardımcı olacağına köstek oluyor inadına yapıyor...
olabilir canım ilgisizlikle alakalıdır. ben de kıskanç mizaçlı biriyimdir ama bilmiyorum kıskanmıyorum çok çok. iş toplantılarına falan gidiyor hatunlarla muhattap oluyor ama. benle çok ilgili olduğundan mı pek sayılmaz :) ben de yaparsa kendine yapar mantığı var. yani aleni biri asılsa ki cesaret eden olacağını sanmam ağzının payını veririm o ayrı da yok bişey yapacaksa da kıskansam da yapar kıskanmasam da.
QUOTE]
haklısın ama ben ilk zamanlar kıskanmıyordum eşim daha rahattı..taki kıskandığımı belli ettim kendine çeki düzen verdi...ama ben işin sınırını aştım..çünkü bir kaç hata gördüm ..şimdi dişi sineği bile kıskanır hale geldim..:):)...ama bunu aşamıyorum kendisi de yardımcı olacağına köstek oluyor inadına yapıyor...
birkaç hata eşinden mi kaynaklanıyordu? ne bileyim esincim gerçekten de kıskandığını belli etmemek gerekiyor bence. ben de ilk başlarda çok deliydim şimdi duruldum. sen de kendi kendini frenleyebilirsin bence. kıskansan da gözlemle sadece söyleme.
şimdi çıkmam lazım canım oğluş bekler. Allaha emanet ol kendini üzme.
birkaç hata eşinden mi kaynaklanıyordu? ne bileyim esincim gerçekten de kıskandığını belli etmemek gerekiyor bence. ben de ilk başlarda çok deliydim şimdi duruldum. sen de kendi kendini frenleyebilirsin bence. kıskansan da gözlemle sadece söyleme.
şimdi çıkmam lazım canım oğluş bekler. Allaha emanet ol kendini üzme.
teşekkür ederim...görüşürüz canım...Sende Allaha emanet ol...
günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?