2009 Eylül Anneleri

hüsniye bize lcw den hediye geldi 1 tane ama çok sert. bir de mothercare den geldi o daha yumuşak ve güzel. hatta izmirli teyzeleri hediye etti onu oğluşuma saolsunlar. şimdilik azcık büyük ama kışa tam gelir.

kıskanmamayı nasıl becerdin bravo sana...benim eşim beni hiç kıskanmaz ama ben fenayım bu durumda...ama sebebi kendisinin ilgisizliğine veriyorum ama o bunu anlamıyor..

sağol baharcım.. bizde de şu an adidaslar var onlar tam oluyo ama kışa daha iyi ayakkabı lazım soğuktan korumak için.. lcw yw baktım ama dediğin gibi çok ağırlar çocuk kendini zor taşıyo zaten onlarla nasıl yürüyecek..güzel yumuşak ve hafif bir ayakkabı almak lazım..

kıskanmamayı nasıl becerdin bravo sana...benim eşim beni hiç kıskanmaz ama ben fenayım bu durumda...ama sebebi kendisinin ilgisizliğine veriyorum ama o bunu anlamıyor..
olabilir canım ilgisizlikle alakalıdır. ben de kıskanç mizaçlı biriyimdir ama bilmiyorum kıskanmıyorum çok çok. iş toplantılarına falan gidiyor hatunlarla muhattap oluyor ama. benle çok ilgili olduğundan mı pek sayılmaz :) ben de yaparsa kendine yapar mantığı var. yani aleni biri asılsa ki cesaret eden olacağını sanmam ağzının payını veririm o ayrı da yok bişey yapacaksa da kıskansam da yapar kıskanmasam da.
canım nike in çok güzel modelleri var. ben alacaktım hediye gelince almadım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…