2009 Eylül Anneleri

kızlar artık eymenin kıyafetlerinin lekeleri çıkmıyor.normal deterjan kullanmaya başladım.beyazlarını bizimn beyazlarla atıyorum zaten ütü yapıyorum .hatta bir süre sonra renklilerinide bizimkilere katacam

canım ben omo baby kullanıyorum ayrıca domestos un renkliler için leke çıkarıcısını kullanıyorum çıkıyo lekeler yalnız çok bekletmemek gerekiyo

kızlar artık eymenin kıyafetlerinin lekeleri çıkmıyor.normal deterjan kullanmaya başladım.beyazlarını bizimn beyazlarla atıyorum zaten ütü yapıyorum .hatta bir süre sonra renklilerinide bizimkilere katacam

cnm ben kir çöz die bişi aldım,pembe şişeli,şu kosla gibi..çok süpper..hiç bi leke kalmıo..lekeye döküom,ister makinaya at,ister sıcak suda biraz beklet bişi kalmıo..hemde çok ucuz 4 lira filan.

canım nereye götüreceksin? beze için hematolog'un da görmesi gerekebilir..acıbadem kozyatağında prof.dr.cengiz canpolat var..

randevu almak için medicana hastanesini aradım cocuk cerrahisine yönlendirdiler hangi branşa gitmeliyim diye sorunca sizde böyle bi problem yaşanmışmıydı ?? cengiz bey hafta içi hergün oluyomu ?bugun gidelim eşim gelicek olmassa orayada bi gideriz bide canım çoçuk kardiyoluğu tavsiyen varmı kalbi için yine gidicez dr a en son göztepede kalp hastanesi vardı oraya gittik hala devam ediyo üfürüm yakınlarda yine gitcez

geçmiş olsun cnmya..çok üzüldüm..umarım geçmiştir artık...

bizde olmadı ama bir arkadaşımızda oldu ondan biliyorum..cengiz bey her gün orada oluyor..bence ara bir..kardiyolog araştırırım senin için..

sağol canım 3 dra da dinlettim hala devam ediyo dediler ne durumda 6 ay oldu kapanma varmı yoksa cerrahi müdahale gererkirmi ultrasonla bakılması lazım bu aralar sınavdayım sanırım herşey üst üste geliyo ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…