cnm face de baktım 2009 eylül anneleri die ama hiç üre yok..sadece kurucu var..esra cım sen face de yoksun dimi 2009 eylül anneleri grubunda ??
kızlar artık eymenin kıyafetlerinin lekeleri çıkmıyor.normal deterjan kullanmaya başladım.beyazlarını bizimn beyazlarla atıyorum zaten ütü yapıyorum .hatta bir süre sonra renklilerinide bizimkilere katacam
kızlar bugun gökşeni dr götürcem çoçuk cerrahisine başının arkasında 3 tane beze var öncedende vardı ama şimdi büyümeye başlamışlar dün akşam farkettim ailemizde genetik olarka yağ bezesi var inş buda öyle bişidir :
yanlış gruba bakmıssın canım 104 üyesi var
randevu almak için medicana hastanesini aradım cocuk cerrahisine yönlendirdiler hangi branşa gitmeliyim diye sorunca sizde böyle bi problem yaşanmışmıydı ?? cengiz bey hafta içi hergün oluyomu ?bugun gidelim eşim gelicek olmassa orayada bi gideriz bide canım çoçuk kardiyoluğu tavsiyen varmı kalbi için yine gidicez dr a en son göztepede kalp hastanesi vardı oraya gittik hala devam ediyo üfürüm yakınlarda yine gitcez
randevu almak için medicana hastanesini aradım cocuk cerrahisine yönlendirdiler hangi branşa gitmeliyim diye sorunca sizde böyle bi problem yaşanmışmıydı ?? cengiz bey hafta içi hergün oluyomu ?bugun gidelim eşim gelicek olmassa orayada bi gideriz bide canım çoçuk kardiyoluğu tavsiyen varmı kalbi için yine gidicez dr a en son göztepede kalp hastanesi vardı oraya gittik hala devam ediyo üfürüm yakınlarda yine gitcez
sağol canım 3 dra da dinlettim hala devam ediyo dediler ne durumda 6 ay oldu kapanma varmı yoksa cerrahi müdahale gererkirmi ultrasonla bakılması lazım bu aralar sınavdayım sanırım herşey üst üste geliyo((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?