2009 Eylül Anneleri

aman her gün öğel yemeği dert kantinden alıyorum hep aynı şeyler ekmek arası yemehanenin yemekleri güzel değil öğlen olacak diye içim daralıyor bugün ne yicem ben

selam kızlar nabersiniz. sabah kalktık oğluma kahvaltısını yaptırdım giydirdim anneme bıraktım anca gelebildim işe

karnım acıktı ama canım pasta çekiyor..dolapta var yiyip yememe arasında kararsızım...5 kilo fazlam var..onu vermem lazım..malum doğum kontrol hapına başlıcam kilo vermem zorlaşıcak..

haplardan konusmussunuz
bn 2 yil myralon kullandim cok memnundum
yasmin beni perisan etti surekli uyku yapti
hatta bi gece brni sarhos sanmislardi okadar yani

kahvaltımı yaptım,oğluşum da simit yedi..öle sevioki simisi ve domatesi,maşallah..sonra onu uyuttum duşumu da aldım ve geldimm..he bide çamaşırları topladım..gece gene balkona kedi girmiş ya,ayakları çamurluymuş ayak izleri vardı..... sinir oluom balkonun her tarafı telle kapalı,nerden gelio bilmem..

ben yemeğimi yedim ,annemle günlük yarım saatlik konuşmamı yaptım..ay burda güneş çıktı hırkayla işe gelmiştim sabah çok soğuktu isilik dökecem şimdik

kızlar bugun gökşeni dr götürcem çoçuk cerrahisine başının arkasında 3 tane beze var öncedende vardı ama şimdi büyümeye başlamışlar dün akşam farkettim ailemizde genetik olarka yağ bezesi var inş buda öyle bişidir :

canım çok şükür gözünün şişi gitti sadece far sürmüşüz gibi morluk kaldı oda yakında geçer inşallah çünkü yeşile dönmüş bugun rengi çok çabuk iyileşiyolar bebişler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…