2009 Eylül Anneleri

valla cnm bende sprialden çok korkuom..benim yengem kullandı rahmine kaynadı..çok kötü oldu..bi komşumuzda çok kilo aldı...bide içinde yabancı bi cisim taşımak istemem yani...

aynen canım bende ondan istemem ne idüğü belirsiz gerçektende nasıl koruğunu tam çözünlenememiş bazı araştırmalar döölendikten sonra tutunmasını engellediği için koruyor diyorlar ne biliyim ısınamadım hap en iyisi bence

bende daha hapa başlamamıştım Almina yeni sütten kesilmişti olan oldu korunamadık ertesi gün hapı aldım sonrada regl olunca hemen hapa başladım epey korkmuştuk :))

bende daha hapa başlamamıştım Almina yeni sütten kesilmişti olan oldu korunamadık ertesi gün hapı aldım sonrada regl olunca hemen hapa başladım epey korkmuştuk :))

benimde 3 ay önce başıma geldi ertesi gün hapı aldım ama hormonları bozdu 3 aydır 10 ar gün erken oldum..bu ay düzeldi tekrar..

ne alengirli işler ya..amma zor kadın olmak..erkekler ohh rahat...sadece çalışıolar...kadınlar hem ev,hem çocuk,hem kocaya bakıo..kimi zaman kadın bi yandan da şçalışıo...zor valla zorrr

bana bir etkisi olmadı bende ne biçim kadınım hiç bişeyden etkilenmiyorum yawww sempatiksalakcinni

banada bi etkisi olmamıştı..ben normalde hassas bünyeliyimdir ama.. :) hamileyken çok bulantım oluo kusuom die hastaneye yatmıştım,orda metpamid'in iğnesini yaptılar oda bende yan etki yaptı boynumdan üstü felç geçirdi...bi kaç saat öle kaldım..dr.larda korktu noluo die...sonra antiparkinson iğnesi yaptılar da ii geldii..çok korkmuşştum öle kalcam die..

kahvaltımı..işe gelirken pastaneden poğaça aldım işyerinde çay ile yedim..kahvaltı sayılırmı...

benim oğlum okula gittiği için hergün sabah 7.30 kahvaltı yapıyoruz birazdann da öğle yemeğine gelicek..

benim kahvaltı alışkanlığım yok ama okula giderkende yapmazdım.uyku kahvaltıdan daha tatlı geliyor...
Şehriye Çorba
Et Haşlama
Bulgur Pilavı
Yoğurt
öğle yemeği menüsü.

bende kahvaltı masaı sohbetlerini çok severim.yemek bitince hemen masa toplamayı sevmem.biraz keyif yaparım.

bende et almam..benim tek öğün öğlen yemeği akşamda fazla yemem eşimin zoruyla azıcık...meyve canavarıyım .abur cubur severim kola cips..çikolata...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…