2009 Eylül Anneleri

sağol canım 3 dra da dinlettim hala devam ediyo dediler ne durumda 6 ay oldu kapanma varmı yoksa cerrahi müdahale gererkirmi ultrasonla bakılması lazım bu aralar sınavdayım sanırım herşey üst üste geliyo ((

allah korusun zeynep öyle hemen kötü düşünme. istanbulda bilmiyorum ama bursa da bildiğim iyi bir dr var.. arkadaş kızını oraya götürüyo kızının kalbinde delik var ama herhangi bir tehlikesi yokmuş. 5 yaşına gelince anjiyo yapılır gibi kapatılacakmış dr. alanında gayet iyiymiş istersen arkadaşla konuşur adresini alırım sana

canım bursa ya gitmektense burda iyi bir dr bulmam lazım bizde delik 3 tane bir tanesi tehlikeli yerde yani azda olsa temiz kana kirli kan bulaşıyo bizde drla konuştuğumzda bi problem olmaz dedi amayaşına kadarda kapanır demişti hala devam ediyo ayrıca küçülme olması lazım bakalım dra gidince öğrenicem (

allah dermansız dert vermesin gerçekten her şeyin başı sağlık kızlar

zeynepcim benım yıgenımdede var delik. onunda biri tehlıkelı yerde. 1 yasta kapanmadı ılerıde kapanır dedıler. bu ara bı zaman tekrar bakılacak onunda. ama sıkıntı etme bunlar ghecıcı seyler. tavsıye edılen bır dr arastırabılırım sana istersen

Allah bu minişleri tüm dertlerden sakınsın..hepsine de acil şifalar versin..duaların sizinle zeynepcim

tabi canım daha rahat ulaşabileceğin bir dr. daha iyi olur ama yinede bir seçenek olarak kalsın aklında.. çünkü bu dr cerrahi müdale yapmadan kapama işlemi yapan bir kaç dr biriymiş sanırım.. allahın izniyle minik cadıya hiçbirşey olmaz ..sen içini ferah tut

kadınlar kulubünde başka takip ettiğiniz başlıklarda varmı.yada internette hangi sitelere takılıyorsunuz.canım sıkılıyor netten yapacak bişey yok

zeynep bizimkilerin gittiği dr en iyilerden biriymiş. Rukiye Ömeroğlu. çapa da ve hızmet hastanesınde hasta kabul edıyormus

selam kızlar.

benim kız kardeşimde de üfürüm vardı kapanmamış galiba ..anjiyo gibi bişey yaparak kapattılar şu anda çok rahat..cerrahi müdaheleye gerek kalmadı..ama bu alet sadece medikal park hastanelerinde varmış..biz g.antep teyiz...istanbul medikal park hastanesinden getirildi..

benimde morallerim ağrıyor:sinifsinif:.gıcık kocam yüzünden.haftasonu nevşehire gidecektik 1 gecede otelde kalcaktık.akşam gece kalırsak maddi durumumuz kötü etkilenirmiş.100 tl ile..işyerindeki müdürüne 500 tl borç verdi geri istemeye çekiniyor.ama benim 100tl nin hesabını yapıyor..tatil fikrini ortaya atanda kendisiydi..heveslendirdi beni şimdide yan çiziyor..kötükedihüso

akşamdan ben çantamı hazırlarım çocuğun kıyafetleri falan gidecekmiş gibi hazırlanırım..psikolojik baskıyla kazanacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…