2009 Eylül Anneleri

çocuk kilidi olanlarda biyere kadar.... gerçi bizimki şimdiye kadar çmş mak. kilidini çözemedi ama başka kilitleri anında halletti geçti :))))

banyonun kapısını kapatmayı denedin mi sümeyye ben öyle yapıyorum en güzel çocuk kilidi o oluyo
ha tv için aynı şeyi yapamıyorum ya digiturk kartını çekiyo ya da tv nin düğmelerini parmaklıyo

gamze bugun benım destege ıhtıyacım var:) yorgun uykusuzu sınırlı aksi lanet bir kadınım:)

sorma meryemim bende yeniden hasta, kötü karanlık ve çirkinim :))))))
ama canımsın öncelik herzaman senindir napabilirim arkadaşım için acabaaa? :))))))))

valla bahar bizimde cocuk kilidimiz banyo kapısı:) daha hiç makınaya yanaşmadı:) zaten banyoyu acık görsün 4 nala ucuyo. su kuşu:)

canımsın gamzecim:) ne demek önbcelik senın:)benım kaynana yine terki diyar etti bizi:) yine cenaze yine bana sıkıntı poff

kızlar vakkoda inci günü:) %50+%50 gidicem ama eminim kendıme bişey alamıycam. çantaları dısında ılgımı ceken bişeyı olmuyor yaa

kocaeli bahar
ama once ana memleket adanaya gidecez sonra kocaeline gececez
1 kasimdada is basi nasi yapacaksam artik bilmiom cok alistim eve

bide beni kiza kim bakacak olayi geriyo
annem ve kayinvaldem ikiside ben bakarim diyo istiolar
burda cok guzel duzeni vardi orda nasi olacak o kalabalikta

Selam Kızlar....
Konuya direk dalıyorum.
Cinsel isteği arttırmanın doğal yolları nelerdir.????

makine bizim malaesef girişte kapı olayımız yok makinenin çocuk kilidi olayıda yok..zaten banyo ve lavabonun kapısı kapalı olduğu için azıcık açık görse girip içerde oturuyor hiç bir yere dokunamz akıllı akıllı banyonun tam ortasıan kurulur..sanki yer kıtlığı.

güzel soru bi ara mesir macunu tarifi dolanıyordu gülay mı ilgileniyordu ne ...ayrıcada erkek için mi bayan içinmi

sümeyyecim cuma günleri toplantım oluo oraya gitcem.. bu arada bende sinir olurum bi plan bozuldumu..heveslendimmi bi şey olmadımı çok kötü oluom..inş. gidebilrisin... :) bende orayı görmeyi çok istiom ama bi nasip olmadı hatta yazın kalabanın önünden geçtik malatyaya giderken ama kapadokyaya uğrayamadık...

burcucum ne güzel işte annen de kaynanan da bakabilirmiş. gözün arkada kalmaz en azından en fazla 1 hafta sıkıntı çekersiniz düzeni oturtmaya sonra alışır kızçen.
ebru hakket direk daldın olaya ya. kim için lazım reçete?

Baharcığım dertliyim yaa o yüzden daldım. Reçeteyi kendim için istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…