alerji olsa tüm vücudunda olurdu..böcek falanmı ısırdı acaba..eymende sinek ısırığı çokta ondan
Hala bir reçete yok ortada yaaa Gülay nerdesinnnnnnnnnnnnnnn
ben bugün aktarda bir karışım gördüm cinsel gücü artırır yazıyordu ama adını unuttum aktarlara bakabilirsin
kızlar herşey kafada bitiyor sanırım ya.
Aktardan böyle bişey sorduğumda bana nasıl bakar acep????[/QUO
benim gördüğümde ortadaydı al öde ve çık
Ya ben bu işi kafamda bitireceğim ta da herif beni bitirecek durum o kaaa vahim:))ebrucum walla tam bitirmiş değiliz hiçbirimiz ama umutsuz vaka da değilim şükür :) ilk zamanlar bebeğin de etkisiyle zorlanmıştım adapte olmakta normal hayata ama. tabi yorgunluk, stres, eşle tartışmalar etkiliyor ister istemez o ayrı. amaaaaaaaan zaten hayatta ne ilk günkü gibi kalıyor ki kızlar
Sen al gönder Meryem. Daha hızlı olurr.ebru ye cezeryeyi :) yani denemedim ama genel olarak işe yara diyolar. haa bıde benım iş yerım mısır carsısına yakın ya. orada bişeyler var üsdtünde turkish viegra yazıyordu :):):):):) gel buraya yada alıyım yollıyım sana:)
Kocada bitiyor koca kadının iş yükünü hafifletecek kadınında aşna fişne yapmaya dermanı kalacak.ne kocasında bıtıyor. koca kadının içine istekmi aşılayacak:) ebruyu ele alalım calısan bır ıkı çocuk annesi akşam pil bitmiş eve gelmiş. kendi istemediği içinden gelmediği sürece hangi kocaymıs ikna edecek? kadın istiyorsa işini gücünü ayarlar çocuklar uyutulur o zaman olur:)
Hıııı öyle olur tabiiii.Aktardan böyle bişey sorduğumda bana nasıl bakar acep????[/QUO
benim gördüğümde ortadaydı al öde ve çık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?