2009 Eylül Anneleri

alerji olsa tüm vücudunda olurdu..böcek falanmı ısırdı acaba..eymende sinek ısırığı çokta ondan

ebrucum walla tam bitirmiş değiliz hiçbirimiz ama umutsuz vaka da değilim şükür :) ilk zamanlar bebeğin de etkisiyle zorlanmıştım adapte olmakta normal hayata ama. tabi yorgunluk, stres, eşle tartışmalar etkiliyor ister istemez o ayrı. amaaaaaaaan zaten hayatta ne ilk günkü gibi kalıyor ki kızlar

ebru ye cezeryeyi :) yani denemedim ama genel olarak işe yara diyolar. haa bıde benım iş yerım mısır carsısına yakın ya. orada bişeyler var üsdtünde turkish viegra yazıyordu :):):):):) gel buraya yada alıyım yollıyım sana:)

ne kocasında bıtıyor. koca kadının içine istekmi aşılayacak:) ebruyu ele alalım calısan bır ıkı çocuk annesi akşam pil bitmiş eve gelmiş. kendi istemediği içinden gelmediği sürece hangi kocaymıs ikna edecek? kadın istiyorsa işini gücünü ayarlar çocuklar uyutulur o zaman olur:)

içimde istekte olsa kocam eve gelmiş yemek yapmışım yer ellerine sağlık demezse akşam boyunca tv karşısında uyur benle ilgilenemzse gecede ben sırtımı döner yatarım..ebru bak ilaç arıyor neden istek var enazından kocasını mutlu etmek için..kocalarda az yardımcı olsun ihtiyaç olarak görmesinler olayı

yani benim fikrim

yorgunluk en büyük etken bence şahsen ben uyumaya bile vakit bulamıyorum iş ev çocuk

Ya ben bu işi kafamda bitireceğim ta da herif beni bitirecek durum o kaaa vahim:))
Sen al gönder Meryem. Daha hızlı olurr.
Kocada bitiyor koca kadının iş yükünü hafifletecek kadınında aşna fişne yapmaya dermanı kalacak.

bende katılıyom kızlar tüm yükü biz çekelim birde gönlünü eğlendirelim beyin olduuuuu..al gülüm ver gülüm bu işler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…