2009 Eylül Anneleri

kocama bu ara küsüm haftasonu planlarını bozmaya çalıştığı için ama ya süpriz yapar götürürse benimde ona süpriz yapmam gerekli...Şeniz

enerji içeceğinde iş yok.tecrübeyle sabit alkol yok içerisinde bildiğim kadar..tadınıda sevmemiştim..

valla o reçeteden banada lazım..doğumdan beri eski performansım yok.. acaba bu sıpa böle yorduğu içinmi bilmem,hep o iş bana sadece olması gereken bi işmiş gibi gelio zor gelio yani..

enerji içeceğinde iş yok.tecrübeyle sabit alkol yok içerisinde bildiğim kadar..tadınıda sevmemiştim..

Tühh yaaa bende heveslenmiştim işe yarar diye...
Benim işim zor yaa ben yatağa uyumak için giriyorum adam başka amaçlarla. Acil çözüm bulmam gerekiyor.

akşam sex and cıty vardı tv.da .ordaki kadın aramız çok bozuk hafta 3 yada 4 defa yapıyoruz o kadar kötü yani dedi...eşimde bak dinle diyor.. 3-4 az mı onlar azmışlar anacum dedi...kurtlar vadisini açtım sen bunlar bak otur memleketi kurtar dedim..

Vay bee. Biz ölmüşüz ağlayuanımız yok..

walla adı sex and cıty.şehirli kadınların ilişkileri anlatılıyor. akşam kurtlar vadisi vardı izleyemedik diye...

selamlar
biz oğlumun kahvaltısına hergün peynir, bütün yumurta, 1 tatlı kaşığı fındık fıstık badem ,bazen bal bazen tahin koyuyoruz ağır geliyıomudur

herkese selam.. ben geldim şöyle kısacık geçmişe göz attım...
ayy benimde mesir macununa ihtiyacım var anacım yorgunluktan hiçç oralı bile olmuyom yazık adamaa kaydirigubbakcemile3

bende aynısını yapıyom filiz niye ağır gelsin ki.. hatta bazen muz ekliyom bayıla bayıla yiyo

Son düzenleme:
kırmızı bir kaç sivilce gibi bişi çıktı yüzünde acaba ondanmı dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…