Doğru söylüyorsun. Biz evin içinde dört dönüp iş yaparken varlığımızdan habersizler yatağa girince ay ay karım gelmiş birde beni mennun et öyle uyu...içimde istekte olsa kocam eve gelmiş yemek yapmışım yer ellerine sağlık demezse akşam boyunca tv karşısında uyur benle ilgilenemzse gecede ben sırtımı döner yatarım..ebru bak ilaç arıyor neden istek var enazından kocasını mutlu etmek için..kocalarda az yardımcı olsun ihtiyaç olarak görmesinler olayı
yani benim fikrim
yorgunluk en büyük etken bence şahsen ben uyumaya bile vakit bulamıyorum iş ev çocuk
eşim bana sen bugün çok yoruldun gel sana masaj yapayım az dese mesela..küçük jestler yapsa .
bende katılıyom kızlar tüm yükü biz çekelim birde gönlünü eğlendirelim beyin olduuuuu..al gülüm ver gülüm bu işler...
Doğru söylüyorsun. Biz evin içinde dört dönüp iş yaparken varlığımızdan habersizler yatağa girince ay ay karım gelmiş birde beni mennun et öyle uyu...
Bende bazen kanepede sızıyorum. Enn büyük sorun yorgunluk.
akşam yorgun yatıyorsunuz sabahı var bunun.haftasonu var gündüzler.hayır genel olarakmı isteksizlik yoksa.yorgunluktanmı isteksizlik onu bulalım önce
akşam yorgun yatıyorsunuz sabahı var bunun.haftasonu var gündüzler.hayır genel olarakmı isteksizlik yoksa.yorgunluktanmı isteksizlik onu bulalım önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?