2009 Eylül Anneleri

eşim bana sen bugün çok yoruldun gel sana masaj yapayım az dese mesela..küçük jestler yapsa .

Doğru söylüyorsun. Biz evin içinde dört dönüp iş yaparken varlığımızdan habersizler yatağa girince ay ay karım gelmiş birde beni mennun et öyle uyu...
yorgunluk en büyük etken bence şahsen ben uyumaya bile vakit bulamıyorum iş ev çocuk

Bende bazen kanepede sızıyorum. Enn büyük sorun yorgunluk.

tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.biraz ilgi sadece yeter bize.söyleemsi ayıptır altı üstü kaç dk sürüyor yorgunluktan ölsekte tatlı dille ikna oluruz ..

evet eşlerin jestleri elbette önemli benım senın ılk dedıgınden anladıgım son noktada eşin ikna etmesiydi. genel olarak hoş görülü bi insansa yardımcı bir eşse ok..

bende katılıyom kızlar tüm yükü biz çekelim birde gönlünü eğlendirelim beyin olduuuuu..al gülüm ver gülüm bu işler...

Doğru diyorsun canım yaa. Bir çocuğun yükü 1 ise 2 çocuğun yükü 2 değil katlayarak gidiyor. Adamlar halden anlamıyor. Erkek doğmak varmış.

burası kalaballıkken bişey sorucam. ılk zamanlar normal regl olupta sonradan regllerınde garipleşme olan varmı? benım bı kaç aydır 3 4 gun onceden son gun kanaması gibi baslıyor. ustune bırde 6 gun regl

arda sırada reglimin beni korkuttuğu oluyor ..ama gün olarak öncedende 6 dı şimdide aynı.sadece geçen aylarda ara kanamam olmuştu 2 gün .

bende yaşamadım meryem.. düzenli devam etti eskidende düzenliydi ilk aylada yoğun oldum ama şimdi oda düzeliyo gibi

o zaman bende bır sorun var kızlar. çunku 7 8 ay çok normal oldu sadece 6 gun surdu bu ay 22. gunde ılk lekeler basladı çok sacmaa..

bende sızıp kalıyorum çocuğu uyutuyorum saat 11 oluyo eşim hadi şöle keyif yapalım diyo ben ya omzunda ya kanepede uyumuşum sonra beni yatağa yatırıyo bir bakmışım sabah

akşam yorgun yatıyorsunuz sabahı var bunun.haftasonu var gündüzler.hayır genel olarakmı isteksizlik yoksa.yorgunluktanmı isteksizlik onu bulalım önce

mesela beni eşimin tavırları kızdırırsa.canımı sıkarsa döner sırtımı yatarım..

slm herkese
yine bugün ince konular konuşulmuş,sırf bu yüzden h.sonu saçımı kestircam ya kocayı kaybetcez ya saçı böle zor oluyo çünkü(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…