2009 Eylül Anneleri

valla telaştan yorgunluk hissetmedim nezamanki yatağa yattım.o zaman farkettim ne kadar yorulduğumu

kızlar ya farkettim de benim ticker eskilerde kalmış
ama ben hiç anlamıyorum bu işlerden
biri bana yardımcı olabilir mi

selam hanimlar.
bizimki 3 adim atti arkadaslar cok sevincliyim.yarin taytay pogacasi yapicam insallah.
benim tickerda eskilerde kaldi banada yardimci oluns ya.

bizim oralarda mahallede etrafta çocuk varsa çağırılır yeni yürümeye başlayan çocuğun başından poğaça ,şeker büskivi falan dökülürdü.etraftaki çocuklarda bunları yakalayıp kaçarlardı ve yeni yürüyen çocukta onların peşinden koşar böylece artık fazla düşmeyeceği umulurdu benim bildiğim bu.vaktinde çok çocuk çikolaatsı yedim.hatta kurban bayramında memlekete gittiğimde yapacağım

ohh maşallah eymen ne güzel gezmiş iyi gelmiştir ailecek size.. erdal efe yede maşallah yakında ayferim senide koşturur durur peşinde..bizde hafta sonu alışverişe çıktık ama yürüyen çocukla ne zormuş yaa.. her yere koşturuyo elinide tutturmuyo iki parça zor aldım valla

sagolun kizlar sukur 3 adim atti iki sefer ama gerisi yok henuz.
tay tay pogacasi aslinda kutlamanin adi ya.gelenlere ufak hediyeler yaptim ve pogacanin birine para koyucam kim bulursa yavruma hediye alacak.farkli kutlamalarda var demek ki kafasindan dokuldugunu bilmiyordum anacim ortalik batar dokmeyem simdi:)

ayfer para koydum demişsin meblağ öğrenebilir miyim :)))) ay herşey kutlama nedeni bize ya deliye hergün bayram misali :))) iyi ki doğurmuşuz ayol heyt

şimdilik iyi bakalım baharcım yarın tahlil donuçlarını alınca bezelerin ne olduğunu öğrenicez yağ bezesi değil lenf bezesiymiş gözüde şişlik tamamıyla gitti sadece morluk kaldı gözünün üstünde oda geçicek inşallah

zeynep bezeler dediğin nerdeki onu kaçırmışım canım ya. ali efenin başında sağ altta bir tane bezelyeden küçük bir beze gibi bişey var. doktor yağ bezesi önemli değil dedi. ilerde çok isterseniz alınır ama gerekli değil dedi. öyle bişey mi bu da:?

zeynep hemen serum fızyolojıkle temızle bızımde oyle basladı umursamadım pek 15 gunu gectı hala akıyo

slm kızlar..ben geldim biraz geç oldu ama...anca..sabah erkenden iş görüşmesine gittim ama olmadı...ordan oğluşumu hastaneye götürdüm kontroleibroşit geçmiş ama şimdi de nezle oldu.... sadece serum fizylolojik kullan dedi dr.. bakalım inş geçer hemen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…