2009 Eylül Anneleri

yok valla burnu tıkalı uyuyamayan bır akıllıdansa saglıklı rahat nefes alsında okadar çok akıllı olmasın:)

Son düzenleme:
hayırlısı olsun esra.yavaş yavaş iş hayatına geçiş yapıyorsun demekki .şimdiden koalay gelsin.Allah hayırlı kapılar açsın

gördüm meryemcim teşşekkü ederim

bahrcım gökşenin kafasının arkasında 3 tane beze var bir de sağ kasığında dr gittik yağ bezesi olsa cerrahi müdahale gerekirmiş çünkü gökşenle berbaer bezelerde büyürmüş ama bizimkim lenf bezesi yağ bazesi değil iyi huylumu kötü huylumu olduğu tahliler sonucu ortaya çıkıcak bunun bi tedavisi yok zaten ultrasonda da bezeleri tespit etti ölçüm yapıldı şimdilik hepdi mm lik bezeler ama sürekli rtakibi yaopılacakmış .. ayrıca bu viral bi enfeksiyon gibi görünüyo dedi vucutta bu bakteriye karşı antikor olmadığı için oluşmuş olabilir herkesten herşeyden bulaşabilir dedi

sonuçları bekliyoruz yarın belli olucak inşallah kötü bişi değildir

anladım canım. inş bişiciği yok kuzumun temiz çıkcak tahliller de. bizimki yağ bezesiymiş öyle dedi doktor. dikkate alınca bişi değilmiş şükür.

zeynep işallah güzel haberler getirirsin canım iyi düşünelim dua edelim iyisi olsun inşallah....

demek burnu akan bebek akıllı olurmuş haaa... ay koptum bugun ilkkez bukadar gülüyorum :)))))))))))

reyhan cım büyüme atağıdır biz uzun zamandır sürekli geceleri saat başı kalkıyoruz bazen geriye sızıyo bazende ememden yatmıyo rüya görüyo ayrıca korkuyo ...

sağolun kızlar inşallh güzel haberler alırız

slm kızlar benım oglumun adıda eymen buarada ama bızım 4tane dışımız var sız sekızden basedıyorsunuz tedırgın oldum

selam kizlar
yaklasik 1 haftadir erdenay ve benden akillll fiskiriyorrrrrrrrrr akilllllllllllll -tatlicadiarzu-:2::2:
sizlerde ne var ne yokkkkkkkkkkk

slm kızlar benım oglumun adıda eymen buarada ama bızım 4tane dışımız var sız sekızden basedıyorsunuz tedırgın oldum

benimkininde gelen disiyle beraber16. ne diye tedirgin oluyosunki genetik olay isdeeeeeeeee

Son düzenleme:

benim oğluşumun adıda eymen.onunda 4 dişi var ama 5.patlamak üzere..yani tedirgin olacak bişey yok..sağlığı sıhhati yerinde olsunda .olmazsa diş yaptırırız..Altın dişli delikafadulden

ayy demet kız dişim az diyo sen ne diyon kızım ya..:)

valla tedirgin olacak bişey yok bizimde 5 tanecık. daha yenı diş çıkaranlar var. kuzenımın oğlu 15 aylık ılk dişini çıkardı çok normal

16mı maşallah kac aylık
sizinkilerle ayni ama 2.5aylikken basladi dis cikarmaya

ama meyemim canim cigerim genetik yaaa bendemi tedirgin oliyim simdiiiiiii haaaaa
normal cocuk gibi degil agzinda dis sayiysi fazla diyeesempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

valla diş eksikmiş çokmus azmıs bu hareketı yapmıs yapmamıs konusmus konusmamıs anormal bişey olmadıkca ne tedırgın olucaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…