annemler burnu akan çocuk akıllı olur derlerdi...kendi öyle teselli edebilirsinkaydirigubbakcemile2
gördüm meryemcim teşşekkü ederim
bahrcım gökşenin kafasının arkasında 3 tane beze var bir de sağ kasığında dr gittik yağ bezesi olsa cerrahi müdahale gerekirmiş çünkü gökşenle berbaer bezelerde büyürmüş ama bizimkim lenf bezesi yağ bazesi değil iyi huylumu kötü huylumu olduğu tahliler sonucu ortaya çıkıcak bunun bi tedavisi yok zaten ultrasonda da bezeleri tespit etti ölçüm yapıldı şimdilik hepdi mm lik bezeler ama sürekli rtakibi yaopılacakmış .. ayrıca bu viral bi enfeksiyon gibi görünüyo dedi vucutta bu bakteriye karşı antikor olmadığı için oluşmuş olabilir herkesten herşeyden bulaşabilir dedi
sonuçları bekliyoruz yarın belli olucak inşallah kötü bişi değildir
reyhan cım büyüme atağıdır biz uzun zamandır sürekli geceleri saat başı kalkıyoruz bazen geriye sızıyo bazende ememden yatmıyo rüya görüyo ayrıca korkuyo ...
sağolun kızlar inşallh güzel haberler alırız
slm kızlar benım oglumun adıda eymen buarada ama bızım 4tane dışımız var sız sekızden basedıyorsunuz tedırgın oldum
slm kızlar benım oglumun adıda eymen buarada ama bızım 4tane dışımız var sız sekızden basedıyorsunuz tedırgın oldum
benimkininde 16 disi var ne diye tedirgin oluyosunki genetik olay isdeeeeeeeee
benim oğluşumun adıda eymen.onunda 4 dişi var ama 5.patlamak üzere..yani tedirgin olacak bişey yok..sağlığı sıhhati yerinde olsunda .olmazsa diş yaptırırız..Altın dişli delikafadulden
sizinkilerle ayni ama 2.5aylikken basladi dis cikarmaya16mı maşallah kac aylık
ayy demet kız dişim az diyo sen ne diyon kızım ya..:)
valla tedirgin olacak bişey yok bizimde 5 tanecık. daha yenı diş çıkaranlar var. kuzenımın oğlu 15 aylık ılk dişini çıkardı çok normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?