2009 Eylül Anneleri

benim şuanki tek tedirginliğim.eymen hiç bişey kelime söylemiyor.ne anne ne baba..hiç bişey yok.hatta yaklaşık 3 aydır hersabah işe gelirken baybay yapıyorum hadi oğlum bay bay yap diyorum.tınlamıyor bile beni..zaten oğlumun burnuda akmıyor.kesin ondan.

Kızlar patron beni işten çıkardı artık ne zaman yazarım bilmiyorum şuan kötüyüm canım çok sıkkın. nedeni yok sorunumuzda yoktu

çok şaşırdım.geçmiş olsun.hayırlısı olsun.Allah daha güzel kapılar açsın.her şerde bir hayır vardır muhakkak üzme tatlı canını

bircancım biraz dengesiz bi haraket olmuş patronununki hem çağır hem yolla... ama sıkma canını Allah bir kapı kaparsa bir kapı açar derler..... inşallah daha iyi bir iş bulup sıkıntılarından kurtulursun... vardır herşeyde bir hayır moralini bozma lütfen......

poyraz artık güzel güzel vakit geçireceğini düşün. üzülme al tazminatını tatil yap

bircancım üzülme tatlım ya her işte bi hayır vardır allah sağlık versin gerisi boş inşallah yakında daha iyi bir ş bulursun canım..

kızlar şimdi teyzem aradı ameliyat olucakmış göğsünde ceviz büyüklüğünde bi yumru vardı patoloji sonuçlarına göre acil ameliyat olması gerekiyomuş olmassa ilerde çok büyük sorunlara yol açarmış şimdi ameliyat için gün alıcakmış her şeyin başı sağlık moralim bozuldu

canım gecmış olsun bende yaşadım uzun yıl once şimdı iyiyim illakı herşeyın başi saglık

geçmiş olsun zeynepcim.erken müdahele herzaman iyidir...olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi.

bircan senin adnıa üzüldüm oğlun adına sevindim ..ama patronun seni nasıl öyle pat diye işten çıkarıyo anlamadım..
zeynep çok geçmiş olsun gökşene ve teyzene umarım ciddi birşey çıkmaz teyzende bir an önce sağlığına kavuşur..
bizde yarın tekrar bade için kan vericez karaciğer değerlerine bakılacak umarım normale dönmüştür..

zeynepcim insallah buradasindir canim nette kopukluk varda siteye giremiyom pek.yani sitede hata veriyor neyse yavruna gecmis olsun insallah burun akintisini 5 gundur cekiyorum musluk gibi akiyor oksurukle beraber.dis cikarma sonrasi olurmus dediler,
neyse konuya geciyim.sterimari burnuna siktiktan sonra az bekle sonra otri bebe ile gamzenin anlattigi gibi hup hupp cekiseksin birden degilde huup huuup cekicen burnunu.cektikten sonra nefesini disari ver.
ya biliyorum su icemiyor emzik ememiyor uyuyamiyor falaan filan kolay degil yani yemede bile zorluk oluyor.ama otri bebe yoksa muhakkak al kardesim.yumurta burun aspiratorleri tis.
cekim islemi bitince birer fis daha yap sterimardan.bisuru cikiyor bi gorsen.

bircancım üzüldm valla..ben bugün işe kabul edilmedim die nerdeyse ağlıcaktım,,seni düşünemiom..inş.daha ii bi iş bulursun..tabii bende :)

insallah is arayan herkes gonlune gore bir is bulur soyle haftasonlari cmt pazar tatil ve 5 te mesai bitmek uzere bol maasli.

herkese selaaamm :) iyice koptum valla sizlerden, suçluluk hissediyorum artık...
geldi mi herşey üst üste geliyor kızlar, birden rahata erdim diyor insan birden de İMDAAAAAT BU NEEE!!!!
geçen p.tesi dedem, acile getirdik, tansiyonunu düşürmeye çalıştılar sadece, hemen bursaya özel bi hastaneye...
beyninde tümör çıktı, acil ameliyat olmazsa 1 gün 1 hafta ya da 1 ayda bilinç kaybolacak dedi doktor...
hemen dayımlar ve onlarda kalan annem geldiler, istanbulla görüşmeler falan filan derken bursada tıp fakültesinde bir doktorla anlaşıp ertesi gün ameliyat olması için anlaştılar...
normalde 3-4 aya verilen sıra on bin lira sayesinde ertesi güne alındı, Allaha şükür ki dayılarımın durumu iyi...
bugün hastaneden çıktı eve geldiler... köyde yaşıyorlar annem yanlarında ben de annemdeyim..
kızkardeşimi okula götürüp alıyorum, onunla ilgileniyorum, burda kalıyoruz eşimle....
çok şükür iyiye gidiyor ameliyat iyi geçti ama üzülmeden olmuyor, başı bile ağrımaz dedemin...

geçmişi okumaya çalıştım az çok..
bircancım canın sağolsun be tatlım, gelecek olan seni fazlasıyla aratsın inşallah ki öyle de olacaktır...
senin gibisini inaaan zor bulluuuuuurrr
zeynepcim çok geçmiş oldun tatlım en kısa zamanda sıhhatine sağlığına kavuşsun inşallah teyzen :)
hepinizi ayrı ayrı çok özledim inanın ki ama eşim de pazarlama turları falan derken evle ilgilenemedi, pc'yi götüremedi...
yavruşların 1 yaş ataklarından bahsedlmiş...
reyyan da uyuzun teki oldu çıktı kimseye gitmiyor hep kucak istiyor her an gözünün önünde olayım istiyor..
dün gece annemdeki beşiği yatağın yanına aldık, eve dönünce de öyle yapıcam çok şükür sorunsuz geçiyor artık büyüdük teyzeleriiii :)))
arada bi bizi de anın olur mu merak edilmek güzel şeydir eminim çok mu yalakayım ne

Allaha emanet olun kızlar, inanın ki yokluğunuzu hissediyorum, görüşmek üzere ve dualarınızı esirgemeyin bizden de olur mu :)))

Son düzenleme:
slm canlarım inanın kk ya uğramaya zamanım olmuyo fırsat bulursam face ye bakınıyorumm.. gülaycım cep tel bana msj atarsan sevinirim emelcim ankarada biliyorsunuz o istedi giremediği için benden istememi rica etti... kızlar emelin herkese slmı var oğluşunu manisaya göndermiş annesi ile çok üzüldüm ben 5 saat ayrılığa dayanamazken o naapsınn çok zor gerçekten onun da hiç tadı yok off yaaa dua edelimde tez zamanda kavuşsunlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…