esincim hepimizin hali aynı. ev dağınık. mama sandalyesinin olduğu yer savaş alanı gibi rezalet. içimden ne temizlik ne yemek yapmak gelmiyor işin kötüsü. hava değişiminden midir ali efenin bu ara çok huysuz olmasından mıdır parmağımı oynatasım yok. tabi senin senden beklentisi olan 2 evladının olması işlerini katlıyor.
hangi hapı kullanıyorsun
yasmin canım...
haklısın ama benimde hiç canım istemiyor sabah tek yazlıkları kaldırdım artık havalar çok soğucakmış..hepsi duruyor işlerimin..eymen hiç bişey yemiyor hep kucağımda mız mız..gece 5 kere kalktı yanımda yatmak istiyor..bu hafta 2 dişi daha çıktı..6 dişi oldu şimdi..
yasmin mi?ben neden esin diye hatırladım ki pardon.
ben de iki gün önce işten gelince hızlı hızlı değiştirdim yazlık kışlıkları.bazıları hala ortada duruyor ama nafile. ben onlara bakıyom onlar da bana. ali efe de çok iştahsız. biz hiç yanyana yatmadık desem yeridir. görünürde gelen diş yok bizim ama blmiyorum neden
yok canım ismim esin..
kullandığım hapı sormuşsun..yasmin adı...:):)
bahar çok güldüm ya ...ben öncedende ağlaayamzdım halen aynıyım sadece fazlasıyla alınganım..kalk şuraya otur deseniz küserim..bidahada davosa gelmem
slm kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim eylülle kafayı yiyorum bi rinsan şu saate kadar hiç mi bişey yemez ya kahvaltı hazırla çöp yemek hazırla çöp bu nedir ya sinirimden oturdum ağladım artık sabah sevdiği şeyleri yapim yesin diyorum onlarıda yemiyo off offf
slm kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim eylülle kafayı yiyorum bi rinsan şu saate kadar hiç mi bişey yemez ya kahvaltı hazırla çöp yemek hazırla çöp bu nedir ya sinirimden oturdum ağladım artık sabah sevdiği şeyleri yapim yesin diyorum onlarıda yemiyo off offf
demet naptım kız gene :)))
ela hoşgeldin hayırlı olsun yeni yuvan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?