2009 Eylül Anneleri

yasmin canım...

haklısın ama benimde hiç canım istemiyor sabah tek yazlıkları kaldırdım artık havalar çok soğucakmış..hepsi duruyor işlerimin..eymen hiç bişey yemiyor hep kucağımda mız mız..gece 5 kere kalktı yanımda yatmak istiyor..bu hafta 2 dişi daha çıktı..6 dişi oldu şimdi..

yasmin mi?ben neden esin diye hatırladım ki pardon.
ben de iki gün önce işten gelince hızlı hızlı değiştirdim yazlık kışlıkları.bazıları hala ortada duruyor ama nafile. ben onlara bakıyom onlar da bana. ali efe de çok iştahsız. biz hiç yanyana yatmadık desem yeridir. görünürde gelen diş yok bizim ama blmiyorum neden

yok canım ismim esin..

kullandığım hapı sormuşsun..yasmin adı...:):)

bahar çok güldüm ya ...ben öncedende ağlaayamzdım halen aynıyım sadece fazlasıyla alınganım..kalk şuraya otur deseniz küserim..bidahada davosa gelmem

Son düzenleme:
bahar çok güldüm ya ...ben öncedende ağlaayamzdım halen aynıyım sadece fazlasıyla alınganım..kalk şuraya otur deseniz küserim..bidahada davosa gelmem

ben de gülüyorum hala kendime walla. kızın adı esin eminim face ismini de hatırlıyom yasmin canım yazınca anam dedim pot kırdım ki çok kırarım isim hafızam sıfırdır. benzer isimleri kullanırım hep. mesela sen sümeyyesin dimi ben sana bi kere süreyya desem bitti bi daha sümeyye diyemem :) yasmin esin de uyumlu ya dedim gene karıştırdın bahar :)))) alınganlık bende de vardır ama küsme huyum yoktur. lafımı söylerim beğenen alır beğenmeyene zorla yediririm

slm kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim eylülle kafayı yiyorum bi rinsan şu saate kadar hiç mi bişey yemez ya kahvaltı hazırla çöp yemek hazırla çöp bu nedir ya sinirimden oturdum ağladım artık sabah sevdiği şeyleri yapim yesin diyorum onlarıda yemiyo off offf

ben her öğün kaşık tabak çarpmaktan masaya yoruldum beyfendi ııııh ıhhhh diyip yememekten yorulmadı. ben de dün ağladım. bi de gelmiş sarılıyo omzuma kafasını koyuyo tamam geçecek der gibi eşşek.

canim erdenayda bir donem aynisiydi
ben kofte,kabak mucveri,makarna yaptim onune koydum kendisi yedigi kadar ben vercegimde hic yemedi sende dene disleri gelcekse o yapar huy degisikligini.
baharrrrrrrrrrrrrrrr ceni seviyom kizzzzzzzzz harikasinnnnnnnnn
ELAAAAAAAAAAAAAAAAAA yakaladim sâsagidasin ne yapttin yerlese bildinmi

Son düzenleme:
slm kızlr
bız tasındık net bağlanmadı sızden uzak kldım.yakında bağlanıcakmıs
herkes ıyıdır ıns
cok uzun yazamıyorm babamızın yanına geldk f klavye zor oluyo
optk hepınızı

eymenin huyuda yemek yerken oturmaz ağzına bi lokma alacak hemen odadan çıkıyo lokma nerde biterse geri döner 1 lokma daha bu yüzden yemesi iyide kilo almıyor...

merhabalar.1yaş aşısı neler acaba.bugün sağlık ocağına gittik.kkk ve kpa yapmışlar.kafam karıştı.sizede aynısınımı yaptılar.

saol baharcım
gelcem en yakın zamanda
bu arada eymen de cooook yaramaz yuruyo girmedığı kose yok
cok yorucuymus bolesı de
neyse grsrz yknda
mucckk

valla önüne koyuyorum elinde mıncıklıyo mıncıklıyo sonra bana yedirmeye çalışıyo:)) ama bi insan bu saate kadar nasıl aç durur daha bebek ya bide kış geldi bağışıklı sistemi zayıflıycak çok kolay hasta olcak diyede korkuyorum allah yardımcımız olsun valla evet arka dişleride geliyo onunda etkisi vardır illaki

slm kızlar ben gelebildim ancak.. bade hanımda bu ara çok huysuz sürekli kucağımda gezmek istiyo.. yapışıyo yakama ayağa kalkmazsam feryat figan anne diyeeeee.. ama çok şükür yemesi iyi bari

demet naptım kız gene :)))
ela hoşgeldin hayırlı olsun yeni yuvan

herhalin guzel seker senin bende senin gibi isim karistiririmdaaaaaaa:)
cansu bak kendin diyorsun disleri cikiyor diye kiz sen disin agrirken bisey yiye biliyormuydun bol sivi verrrrrrr suuuu,sut,meyve suyuuu

gerçekten çocukların yaşadıklarıda kolay değil.iyi dayanıklılar..diş çıkarmak bi dert..her dakika düşüyor bide..pat pat ben o kadar düşşem tüm vucudu çatlatmıştık..

slm kızlarr..bende anca boş kaldım..yuns emre uyuyunca sabiha paktunanın çocuklarla iletişim kitabını okuyorum.. uyandı 3te çorba içirim dedim içmedi,tatlı bilşiler verim dedim,evde zerde vardı verdim kustu...hadiiiiiiiiiiii, al başına iş... temizle etrafı,çocuğu yıka,makinaya doldur çamaşırlarını filan anca... bende doldurdum biberona mamayı yedi..bu arada normalde yemedimi bende çok sıkıntı yapıodum, ama şu kitabı okuyunca artık daha pozitif bakıom..ister yer ister yemez gibi... bence siz de okuyun..üstelik çalışan annneler için de çok gzl tavsiyeler var.... bi de "anne işte" die bi kitabı var onuda alıp okucam bu bitsin...şiddetle tavsiye edrm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…